Как да се засили силата на балкона табела?

Как да се засили силата на балкона табела?

Балкон за много жители на жилищни сгради е един вид остров на свободата, когато те могат да получат част от тесния им апартамент на улицата, дишат въздух, дим, помислете за нещо важно, или просто да се насладите на гледката на града. Уви, поради излагане на вредните климатични фактори, с течение на времето, порочността на балкон плоча е отслабена и може да се превърне предупреждение и представляват заплаха за здравето и живота на обитателите на жилището, както и наблюдателите. Често случаят, когато балконските плочи падат заедно с хората, стоящи на балкона. Е, ако балконът не беше толкова висок и ранените ще се отърват само от наранявания. Но ако те са на високи етажи, практически няма шанс да оцелеят. Освен това случайни хора, които минават покрай тях, могат да страдат.

Не е необходимо да чакате докато комуналните услуги си припомнят задълженията си, по-добре е да поемете собствен бизнес. На първо място, трябва да прецените състоянието на балконската плоча. Как се срива? Под въздействието на вредни климатични фактори, целостта на обвивката е първо разбита, след което бетонът започва да се влошава. В случай на тежко унищожаване, подсилването в него е изложено. Той, под въздействието на влага, също започва да ръждясва и да се срива. В резултат на това силата на балконната плоча се разсейва.



Ако няма значителни повреди, армировката не се отстранява и няма пробити отвори в табелата, можете независимо да я поправите. За тази цел плочата трябва да бъде ремонтирана от двете страни. Долната част е измазана с циментова замазка. Но преди да направите това, повърхността на плочата трябва да бъде грундирана, за да укрепи адхезията между двата материала. Горната част на плочата изисква малък слой циментова замазка. В същото време се поправят повредените краища. Преди изливането на замазката е необходимо да се изгради нисък кофраж. Не е необходимо да правите прекалено дебел слой замазка, тъй като това ще укрепи натоварването на балковата плоча.

Всички тези мерки ще предотвратят по-нататъшното унищожаване. Ако унищожението е твърде силно, е по-добре да не рискувате и напълно да промените балконската структура. Тъй като е почти невъзможно да направите това сами, е необходимо да се обърнете към специална организация, занимаваща се с такива произведения. Ако планирате да остъкрите балкона в старата къща, дори ако балконът е леко разрушен, е по-добре да го промените, за да сте напълно сигурни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Как да извадим балкона?Как да извадим балкона?
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
За да затоплите балкона сиЗа да затоплите балкона си
Конструктивни елементи на балконаКонструктивни елементи на балкона
» » Как да се засили силата на балкона табела?
© 2021 BggeHat.com