Как да прехвърля дялове?

Стана така, че собствениците на апартамента за дълго време, смятат проект, внимателно избра мястото за монтаж на преградни стени, но в крайна сметка се оказа, че това е - не е най-добрият вариант за настаняване. Или с течение на времето е имало нужда от реконструкция на апартамента. В такива случаи трябва да прехвърлите дяловете.

Кога могат да бъдат преместени? По принцип, на етапа на ремонт или строеж, когато се оказа, че е необходимо да се увеличи площта на такова малко пространство като баня или дрешник. Тогава е напълно възможно да се извърши прехвърлянето на преградата с 15-20 см, което прави стаята по-удобна. Просто изглежда, че подобно увеличение не дава нищо. В действителност, на ширината на помещението при същите времето се увеличава с 10, и мястото, образувано в съблекалнята могат да се настанят закачалки, а в банята - да инсталирате шкафче или втора мивка. В допълнение, прехвърлянето на дяловете по време на строителството или ремонта в такива случаи не води до необходимостта от демонтаж на съществуващите стени. Въпреки това, трябва да се помни, че помещенията с все още не измазани повърхности могат визуално да изглеждат по-малки, отколкото всъщност са. Така че, може би, няма нужда да се прехвърляте.



Понякога разделянията трябва да бъдат частично разглобени. Тази необходимост възниква, когато в процеса на ремонт или строителство виждате, че помещенията са твърде затворени. Разбира се, преградите служат за изолиране на помещенията, но това не е догма. Понякога е по-добре да организирате допълнително отваряне и да се погрижите за красивото му покритие. Най-често тези отвори се уреждат при ремонт на кухнята.

Понякога трябва да се отървете от дяла, за да подредите вместо него вграден гардероб. В предимствата на този вариант днес никой не трябва да бъде убеден, тъй като е идеална система за съхранение на множество неща. Най-доброто място за такъв килер ще бъде коридор или кухня. И в някои случаи това може да изисква разглобяване на преградата. В края на краищата функцията за зониране и изолиране ще се извършва директно от кабинета. Въпреки че в някои случаи дялът не е демонтиран, но в него е направена ниша. Тогава е важно да се мисли предварително за всички измерения. Така че нишата за кабинета трябва да има дълбочина най-малко 65 см, ако се предполага, че ще съхранява дрехи или кухненски прибори.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да намерите в жилището носеща стена и правилно прави реконструкцияКак да намерите в жилището носеща стена и правилно прави реконструкция
Преградни стени в къщатаПреградни стени в къщата
Как да прехвърляме газовия уред в апартаментаКак да прехвърляме газовия уред в апартамента
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Мивка с пиедестал предимства, дизайн и нюансиМивка с пиедестал предимства, дизайн и нюанси
Арматура за мивка за баняАрматура за мивка за баня
Демонтиране на стени и прегради на тухли със собствени ръцеДемонтиране на стени и прегради на тухли със собствени ръце
Ремонт на всекидневнатаРемонт на всекидневната
Как да комбинираме баня и тоалетнаКак да комбинираме баня и тоалетна
Елитно обновяване на апартаменти в МоскваЕлитно обновяване на апартаменти в Москва
» » Как да прехвърля дялове?
© 2021 BggeHat.com