Как правилно да публикувате в апартамента

Не е тайна, че един електротехник трябва да бъде разумно изпълнен, защото сигурността на цялата къща зависи от това. Така че, когато подготвяте схемата за свързване, трябва внимателно да премислите и да го направите компетентно. Наред с други неща, когато използвате електротехници в апартамента, трябва да внимавате. Ако къщата е дървена, тогава лечението с електротехник ви принуждава да бъдете трикратно предпазливи, тъй като с неефективна употреба може да има опустошителни последици. Тук san-sanych.od.ua/yslygi_elektrika.html да използвате услугите на професионален електротехник, който ще направи окабеляване в апартамента си перфектно.

Въпреки че е реалистично и осъществимо да се провеждат електрически кабели със собствени ръце. Начертайте схема ще бъде в състояние да много, особено след като собствениците са по-запознати с необходимата информация.

Всеки знае, че ремонтът в нова къща или апартамент, както и основен ремонт на жилища започва с окабеляване електротехници. Особено този въпрос е от значение в новите сгради. При изграждането на нова къща трябва внимателно да се обмисли правилността на окабеляването на електротехниците, тъй като полагането на електрически кабел се извършва от десетилетия.

Електрификацията на помещенията се извършва на няколко етапа:
- направете окабеляване по стените:
- покрити с грунд;
- Затворете мрежата за боядисване;
- мазилка;
- shpaklyuyut;
- залепени тапети.
Благодарение на този дебел слой, проводниците са скрити в продължение на много години.



Как да започнете?
Преди да започнете ремонта, е трудно да си представите крайния резултат от надстройването. Въпреки това, преди да изготвите чертеж на електрическата мрежа, трябва ясно да знаете какво и къде ще бъде. Тъй като правилното разположение на подреждането на ключове и осветление, ще зависи от удобството и функционалността на електрически уреди в къщата. Следователно, ще трябва да изготвите приблизителен план, който да показва местоположението на елементите на публикуване.
Когато правите рисунка на бъдещото окабеляване, трябва да вземете предвид планираната техника и местоположението й. Освен това, не забравяйте за мебели, които могат да покриват гнездата и превключвателите.

Електрическо окабеляване чрез ръце
Ако решите да поставите плановете си на хартия, ще ви трябва:
- Лист хартия. По-добре е, ако е в клетката;
- дръжката;
- владетел;
- цветни писалки, пръчки или моливи.

Направете измервания на стаята (дължина, ширина, височина) и го маркирайте на хартия, като намалите мащаба им. След това е необходимо да се направи схематичен скица на стаята, изобразяваща стените, вратите, прозорците. След това трябва да подпишете всяка стая на листа. Следва да се отбележи и местоположението на мебелите и оборудването. Отивайки до кабелите, иконите наричат ​​контакти и превключватели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Не се наемат инсталации на електрически проводници в апартамента на електротехникНе се наемат инсталации на електрически проводници в апартамента на електротехник
ЕлектромериЕлектромери
Домашен електрически бойлер за отопление на домаДомашен електрически бойлер за отопление на дома
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Електротехникът трябва да се довери на професионалист, но си заслужава да мислим за бъдещото…Електротехникът трябва да се довери на професионалист, но си заслужава да мислим за бъдещото…
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
Как да започнете ремонтКак да започнете ремонт
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Как да направите ремонт в апартамента?Как да направите ремонт в апартамента?
» » Как правилно да публикувате в апартамента
© 2021 BggeHat.com