Как да изберем пердета, за да създадем правилното настроение

Изборът на такъв важен аксесоар за помещението, като завеси, ще изисква специално внимание. Когато се събудим, лъчите на слънцето преминават през слепите, оцветяват стаята в определен цвят. Те дават на помещението специално усещане за уют и красота, особено ако е избрано с вкус.

Завесата трябва да е два пъти по-голяма от самия прозорец, така че сутрешните лъчи да не ви събуждат. Особено ако материалът, от който е направен, е много тънък. На сайта rolti.com.ua можете да си купите пердета, които перфектно се вписват във вътрешността на вашата стая.

Не изглежда много хармонично, когато краищата на завесите лежат небрежно на пода. Ето защо, когато купувате това важно нещо в интериора, трябва да можете правилно да измерите необходимата дължина. Пет сантиметра трябва да бъдат оставени на подгъва отгоре, а от десет до долната. Трябва да се отбележи, че когато се измиват някои тъкани, така че е важно да добавите още няколко сантиметра. След това трябва да измерите дължината от точката на закрепване на завесата към пода или желаната дължина.

Сега за дизайна. За да увеличите визуално малката стая, завесите трябва да бъдат избрани с вертикални ивици и малък шаблон. Ако искате да намалите огромната стая, трябва да направите обратното - изберете завеси с големи шарки и хоризонтални ивици.

Изборът на цвета на завесите зависи от характера на наемателя. Тези, които искат да намерят хармония, да се успокоят и да се чувстват комфортно в стаята си, трябва да изберат синьо, светлозелено, прасковен цвят. Ако това е стая, в която трябва да създадете и работите, идеалният вариант ще бъде ярко оранжево, розово, лилаво и жълто завеси. Те са ободряващи и вдъхновяващи с блестящия си въздух.



Всяка стая ще изисква индивидуален подход при избора на завеси.

В спалнята трябва да изберете пердета с успокояващи, нежни цветове, за да създадете спокойствие и спокойствие. Също така, трябва да избирате завеси от дебели материали, така че лъчите на слънцето да не се безпокоят по време на сън.

Всекидневната трябва да е стилна, тъй като това е мястото, където ще се съберат приятели и роднини. Всичко трябва да е лаконично и тонизиращо интериора.

За детската стая можете да мечтаете с избор. Изберете завеси с рисунки под формата на анимационни герои и приказни герои. Уверете се, че сте инсталирали здрава корниза за защита на детето.
Кухнята трябва да ни накара да се чувстваме леки, така че трябва да вземете завеси от леки тъкани в светли тонове.

За да освежите интериора си, трябва да променяте завесите два пъти годишно - през зимата и през лятото. За да направите това, индивидуално изберете любимите си цветове и шарки, така че стаите в къщата да блестят с нови цветове, а къщата мирише на прясно през пролетта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какъв вид ролетни завеси да се мотае на пластмасови прозорци?Какъв вид ролетни завеси да се мотае на пластмасови прозорци?
Трябва ли да поръчам щори за пластмасови прозорци през нощта?Трябва ли да поръчам щори за пластмасови прозорци през нощта?
Завеса върху опъна таван функции на устройствотоЗавеса върху опъна таван функции на устройството
Сортове слънчеви щори на пластмасови прозорциСортове слънчеви щори на пластмасови прозорци
Как да закрепим римските завеси в кухнятаКак да закрепим римските завеси в кухнята
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Предимства при избора на щори за прозорциПредимства при избора на щори за прозорци
Полезни съвети за избор на завесиПолезни съвети за избор на завеси
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
» » Как да изберем пердета, за да създадем правилното настроение
© 2021 BggeHat.com