Ние правим един апартамент стилен и уютен

Компактни мебели, малък хладилник, леки стени и лек под, това, което дизайнерите препоръчват при декорирането на малък апартамент. Тези елементи са много важни, но можете да използвате и нестандартни техники, които ще създадат стилен интериор във вашия апартамент.

Изберете завеси

За да направите стилен интериорен дизайн, трябва да обърнете внимание на завесите. Основното правило при избора на завеси - естествени материали. Завесите на модерните тъкани за пердета с отлично качество и богати цветове ще придадат дори на малък хотел елегантен вид. Моделът за завеси зависи от вашите предпочитания: ще има ролки от плат, традиционни завеси или римски завеси.

Украсяват стените

Вашата стая пространство се трансформира, а интериорът ще бъде от полза, ще нарасне до по-високо ниво, ако промените светлина безлични на цвета на стените, за да ярки и наситени цветове с дълбоки нюанси (например на текущите нюанси на тюркоаз и синьо този сезон).

Добавете цветни пръски

Завинаги модната комбинация от неутрални тонове и ярки изблици на допълващи или контрастиращи цветове ще направи декорацията на дома ви интериор от висок клас, докато декорациите може да не са изцяло изключителни.

Килими изтривалки

Малък килим в малък апартамент - просто чудо! често килим сам по себе си е шедьовър и добавя вътрешен цвят, настроение и жизненост. Освен това, с помощта на малки многоцветни килими с различни текстури и с различни модели, можете да зонирате стаята и да различавате различните райони в малък апартамент.

Чертежи на стени



Ако стените във вашия апартамент са неутрални монохромни, направете го по-интересно. Илюзията за многоизмерното пространство ще се появи в стаята, ако например да се черпят от стени на различни нива живописни черни линии с различна дебелина. Не се страхувайте от експерименти, изненадвайте се и се забавлявайте!

баня

Подмяната на стенните боядисани стени (или части от тях) с текстуриран миещ се тапет в банята е смело решение за малка стая, но също така е успешно и не изисква сериозни разходи.

Променете осветлението

Усещането за пространство и неговият вид ще се промени значително, ако вместо досадно централно осветление се използват други опции за осветление. Например висулки или свещи, поставени на различни необходими и удобни места в стаята.

Мебелите "Renew"

Кардинално промяна на дизайна на апартамента прости покрива за столове и столове

Комфорт в спалнята

Спалнята е място за пълна релаксация: затова купете хладно спално бельо и ортопедичен матрак. Не смазвайте.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сортове слънчеви щори на пластмасови прозорциСортове слънчеви щори на пластмасови прозорци
Как да закрепим римските завеси в кухнятаКак да закрепим римските завеси в кухнята
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Полезни съвети за избор на завесиПолезни съвети за избор на завеси
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Цвят в апартаментаЦвят в апартамента
Декорация на прозорецаДекорация на прозореца
Как да избера точния цвят на тапетаКак да избера точния цвят на тапета
Универсални пердета за блиндирани жилища и офисиУниверсални пердета за блиндирани жилища и офиси
» » Ние правим един апартамент стилен и уютен
© 2021 BggeHat.com