Пълни тухлени характеристики и методи на производство

Днес, както преди много години, тухла е доста популярна и в търсенето на строителни материали. Благодарение на своята простота в експлоатация, както и на високите технически характеристики, той е търсен материал както сред професионалисти, така и сред местни занаятчии.

От всички тухли, построени по-голямата част от сградите, примери могат да се видят на сайта. Що се отнася до името, тя е свързана със структурата на блока, която е солидна.

Метод за производство на цели тухли

Тухленият твърд войник произвежда на няколко етапа, а именно:

- добив на суровини;

- Приготвяне на суровини - глината се навлажнява с пара и се обработва до получаване на пластмасова маса, която може да се формова;

- формоване на продукти - има пръстеновидна лента, която се нарязва от специалното устройство. Оказва се, че не е солидна тухла, а само сурова тухла, която все още се нуждае от обработка;

- Сушенето не е лесна стъпка в производството на тухли. Най-лесният начин да се предотврати разпространението на материала е да се остави да изсъхне дълго време, със съдържание на влага 6-8, което се подава към следващия процес;

- изпичане - температурата на този етап трябва да бъде в рамките на 950-1000 градуса и зависи от състава на суровините. Температурата на изгаряне трябва да бъдат много стриктно поддържа - не е тухлена фурна, която държи огромен temparaturu (информация вижте тук) В противен случай, тухлата няма да има желаните свойства.

Характеристики на твърдата тухла

Тухла има висока якост на натиск, отлична топлопроводимост и ниска водопоглъщаемост. В тази връзка стените, които са изложени от тази тухла, изискват допълнителна изолация.



По отношение на прилагането, а след това един обикновен дебел тухла използва за изграждане на мазе, фондация, сутерен, и се използва за вътрешни и външни стени зидария, колони и др. Тухла се използва и за полагане на най-реалните пещи.

Такъв строителен материал, като тухла, също има редица предимства, поради които се използва в строителството. Предимствата включват:

- добра звукоизолация;

- добра устойчивост на износване и устойчивост на замръзване;

- Простота на работа;

- устойчивост на климатичните условия;

- лекота на транспортиране;

- удобно съхранение;

- Тухла изсъхва бързо.

Също така, малко предимство е малката цена на този строителен материал, в сравнение с други материали. Този материал може да бъде закупен в онлайн магазина Trivita.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на история за развитие на тухли и ключови типовеИзграждане на история за развитие на тухли и ключови типове
Благоприятна конструкция с производство на тухлиБлагоприятна конструкция с производство на тухли
Правилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качествоПравилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качество
Производство на силикатни тухлиПроизводство на силикатни тухли
Предимства на изграждането на къщи от тухлиПредимства на изграждането на къщи от тухли
Предимства и недостатъци на тухлени сградиПредимства и недостатъци на тухлени сгради
Съвети за избор на материали за зидарияСъвети за избор на материали за зидария
Огнеупорни тухлиОгнеупорни тухли
Предимства на тухла като популярен строителен материалПредимства на тухла като популярен строителен материал
Как да изберем облицовъчна тухлаКак да изберем облицовъчна тухла
» » Пълни тухлени характеристики и методи на производство
© 2021 BggeHat.com