Изграждане на рамкова къща

Изграждане на рамкова къща

По всяко време хората търсят възможността да издигнат жилище с малка цена и доста кратко време. Но това се отрази на качеството на завършената структура. Сега се открива такъв метод на строителство. Преди няколко века, все още успяха да намерят материала и технологията на строителството за кратко време. Хората започнаха да използват технологията за рамково строителство на къщи, прибягвайки до проекти за проектиране на професионалисти от сайта maket-prof.ru.

Независимо дали се строи малка селска къща или голяма вила, можете да използвате тази технология. Когато конструкцията на рамката се очаква да издигне облицовъчни и носещи конструкции. Носещите са представени под формата на основата на сградата, докато цялата им маса, включително покривът, попада в основата на сградата. Огражденията имат само собственото си тегло, така че можете да изберете по-леки материали, когато ги купувате. Към днешна дата тази строителна технология стана популярна поради голямото разнообразие от изолационни материали. В същото време, стените на къщата може да бъде тънък, но това не засяга запазването на топлината в стаите.

Стените с тази технология са изградени от рамка, която е предварително изолирана, защитена от пароизолация и има готов фасаден покрив.



Рамката обикновено се изработва от дърво или метал. Основата на дървената рамка е дъска или бар. Предимството на този материал е ниското ниво на топлопроводимост, лекота на обработка и довършителни работи, якост, ниско тегло. Като недостатък, можете само да посочите, че с течение на времето дървото е изложено на гъби, насекоми. Но това минус може да бъде коригирано, защото сега има много защитни средства.

Най-често се използват бор и лиственица за направата на рамката. За рамковата конструкция се използва и залепен лъч. Този материал се характеризира със сила. Дебелината на шината може да достигне двадесет сантиметра, което прави възможно използването му при монтаж на тежки конструкции.

Технологията за изграждане на къща е същата днес, благодарение на лесната й употреба. В този случай рамката се изгражда въз основа на структурата, като се повтарят всички контури на бъдещата сграда. Профилите между всички конструкции трябва да бъдат запълнени с топлоизолационен материал. Специално внимание изисква и вентилация, в противен случай влагата ще проникне в помещенията.

След това трябва да изберете крайните материали и да се справите с вътрешното и външното покритие на завършената конструкция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамки къщи 4x6Рамки къщи 4x6
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Как да изградим къщата си през зимата?Как да изградим къщата си през зимата?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Проверка на носещите конструкции на сградитеПроверка на носещите конструкции на сградите
Характеристики на строителството на вилиХарактеристики на строителството на вили
Технологията на изграждане на рамка къща - 3d рамкаТехнологията на изграждане на рамка къща - 3d рамка
» » Изграждане на рамкова къща
© 2021 BggeHat.com