Завършване на склоновете на вратата

Ако замените вратата, след това неизбежно следва смяната на склоновете, както отвътре, така и отвън. Качеството и външният вид на вратата и цялата стая зависят от състоянието на склоновете, а довършването на склоновете подобрява топлоизолацията, защитните свойства на прозореца.

Имайте предвид, че завършването на наклон не се отлага за дълго време, след като са монтирани противопожарни врати или метални интериорни врати, както полиуретанова пяна в крайна сметка се свива под влияние на влага, светлина, а това води до загуба на топло- и звукоизолация.

Към днешна дата, най-популярните пластмасови склонове, писти с гипсокартон софити, изработени от MDF, измазани и склонове на сандвич-панели.

Пластмасови склонове - най-търсеното в момента. Пластмасовите склонове имат такива предимства:
• Не ексфолирайте и крекирайте;
• устойчиви на слънчева светлина и температурни промени;
• подобряване на шума и топлоизолацията на вратата;
• инсталирането на склонове не е трудно и не изисква специално обучение на специалист;

Склоновете от MDF - се произвеждат с помощта на фибростъкло, получено чрез пресоване на фини частици от дървесина при висока температура и налягане. Свързващият материал е карбамидни смоли, които са модифицирани с меламин.

Този материал се появи като резултат от подобряване на технологията на производство плоскости материал и получаване на подобрени характеристики на неговия прекурсор чрез използване на свързващи вещества засяга interfiber връзки.



Предимствата на склоновете от MDF са:
• високо ниво на шум, звукова и топлоизолация;
• висока устойчивост на различни микроорганизми и гъбички;
• МДФ лесно се ламинира и боядисва;
• изработка на MDF материал, което увеличава възможността за създаване на различни красиви форми на продукти, извършващи различни завои и ъгли;

Склоновете на гипсокартон - се отличават с простотата на производствените повърхности за последващо боядисване.

Предимства на такива склонове:
• скорост на производство;
• сравнителна евтиност;
• устойчивост на механично напрежение.

Високата екологична съвместимост на гипсокартона го прави най-популярният и предпочитан материал за строителство и довършителни работи.

Врати склонове, завършени с мазилка - изглеждат много естествени, непретенциозни в експлоатация. Такива склонове са най-подходящи като слотове за врати, защото не се страхуват от щети. Липса - създаване на такива дълги ламиниран склонове, свързани с мръсната работа, възможната поява на пукнатини, дължащи се на промени в температурата и необходимостта от последващо боядисване.

Склонове на сандвич панели - изработени от три слоя, плътно свързани с лепило. Поради тази сложна структура те притежават най-висока якост, шум, топлина, шумоизолация, устойчивост на замръзване и влага, което позволява използването им за външни облицовки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да оформят отвор след инсталиране на метална врата?Как да оформят отвор след инсталиране на метална врата?
Топлоизолация на пластмасови прозорци какво казват специалистите?Топлоизолация на пластмасови прозорци какво казват специалистите?
Наклонени от сандвич панели, ние правим прозорец отворен независимоНаклонени от сандвич панели, ние правим прозорец отворен независимо
Монтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръцеМонтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Ремонтираме склоновете след инсталирането на прозорцитеРемонтираме склоновете след инсталирането на прозорците
Как да изолираме пластмасови прозорци или причините за тяхното замразяванеКак да изолираме пластмасови прозорци или причините за тяхното замразяване
Молив върху пластмасови прозорци и склонове, как да се бият?Молив върху пластмасови прозорци и склонове, как да се бият?
Избор и монтаж на пластмасови склонове за пластмасови прозорциИзбор и монтаж на пластмасови склонове за пластмасови прозорци
Колко правилно да се правят склонове на пластмасови прозорци?Колко правилно да се правят склонове на пластмасови прозорци?
Ние правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръцеНие правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръце
» » Завършване на склоновете на вратата
© 2021 BggeHat.com