Монтаж на външни склонове

Монтаж на външни склонове

Инсталирането на пластмасови прозорци не е нещо евтино. Ако решите да спестите, без да губите качество, можете да поръчате дизайн с частична инсталация. А именно, без да инсталирате външни склонове. Как да го направите сами?

Вътрешните склонове се наслагват по стените и паралелно на перваза на прозореца. Външни - това са елементите, които покриват вертикалните проекции извън прозореца.

Външна работа



От улицата стените могат да бъдат украсени по няколко начина. Това е стикер на пластмасовата плоча върху обработената повърхност, инсталирането на материала върху профила или мазилката и допълнително замазка и оцветяване. Трудността на самоусъвършенстването е неприятният достъп до повърхността, която трябва да се лекува. За да се улесни задачата, е необходимо да се премахнат прозорците с двоен стъклопакет.

За да направите това, внимателно с мека шпатула се вкарва жилав конец. Започнете с най-дълго. Сега можете да използвате всмукателните чаши, за да свалите стъклото. Ако такъв инструмент не е наличен, ще ви е необходим помощник. Чрез отварянето можете да започнете да финиширате.

  • Структурата на профилите е инсталирана на същия принцип, както при завършване на гипсокартонени плоскости. Металните профили са фиксирани с дюбели, а закачалката е завита към тях. Този вид работа е по-добре да се повери на професионалисти. Те често работят със солидни производствени фирми. Информация за инсталацията можете да намерите на адрес veka.ru.
  • В типичните къщи стените са боядисани. Ето защо първо трябва да премахнете стария слой. След това, използвайки нож за замазка, се прилага замазка, за предпочитане акрил за работа на открито. След като се изсуши, стената се размазва и можете да започнете да рисувате.
  • Когато се полага пластмасовият панел, повърхността се подготвя по същия принцип, само без предварително боядисване. Важно е да се постигне идеално равна повърхност. В този случай панелът ще лежи добре. Монтирането на пяна или PVC лепило се използва като крепеж. Съединителите с прозорци се мазат с уплътнител. Външният ъгъл е покрит с пластмасов ъгъл.

Какъв е смисълът на процедурата

Външните склонове изпълняват не само естетическа, но и защитна функция. Основната им цел е да скрият монтираната пяна от инсталацията и да я предпазят от въздействието на атмосферните явления. Ако не го направите, под влияние на влага, слънце и вятър го рушат в рамките на една година, което неминуемо ще доведе до нарушаване на целостта на дизайна, духаше.

Независимо дали си струва да го направите сами или да поръчате цялостна инсталация, всеки реши самостоятелно. Като цяло спестяванията при инсталирането само на външни склонове няма да бъдат твърде големи, около 10 от общите разходи за монтажни работи. Цената зависи от начина на инсталиране и вида на материала.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите вътрешни склонове на прозорците 3 на материала и 3 технологииКак да направите вътрешни склонове на прозорците 3 на материала и 3 технологии
Смяна на стъкло и аксесоари в пластмасов прозорецСмяна на стъкло и аксесоари в пластмасов прозорец
Ремонтираме склоновете след инсталирането на прозорцитеРемонтираме склоновете след инсталирането на прозорците
Монтаж на алуминиева дограмаМонтаж на алуминиева дограма
Избор и монтаж на пластмасови склонове за пластмасови прозорциИзбор и монтаж на пластмасови склонове за пластмасови прозорци
Колко правилно да се правят склонове на пластмасови прозорци?Колко правилно да се правят склонове на пластмасови прозорци?
Стъпка по стъпка остъкляване на балкона със собствените си ръце в апартаментаСтъпка по стъпка остъкляване на балкона със собствените си ръце в апартамента
Ние правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръцеНие правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Завършване на склоновете на врататаЗавършване на склоновете на вратата
» » Монтаж на външни склонове
© 2021 BggeHat.com