Отзиви от прегледи на панелите, недостатъци и предимства на панелите

технология рамкова конструкция

се използва от много години в много страни. В Русия тази технология едва започва да се въвежда и се състои в използването на SIP панели, състоящи се от няколко слоя OSB, пълнени с полистирол. Тези, които вече са имали опит в практически панели SIP, рецензии, недостатъци и огромни предимства на този материал са успели да превърнат в свойството на мнозина.

Канадската технология за изграждане на сгради и съоръжения от панели SIP предвижда, че тя ще работи най-малко 25 години. Важно предимство на панелите е, че с тяхна помощ изграждането на стените на сградите е много по-бързо поради простото инсталиране и голямата площ на всяка плоча.

Предимства на SIP панелите

Както при всеки друг материал, канадската строителна технология, или по-точно, панелите SIP имат своите предимства, за които обикновено се избират:

  • здравата рамка от панели може лесно да издържа на почти всяко натоварване и може да надхвърля рамката и панелните къщи,
  • красив топлоизолация, който дори през зимата поддържа оптималната температура в помещението,
  • къщи имат малко тегло, което прави възможно да се спести на изграждането на фондацията, което означава, че не е нужно да го изгради толкова висока и масивна,
  • сроковете на изграждане са сравнително малки, тъй като панелите CIP са достатъчно лесни за сглобяване и дори един неопитен строител ще се справи с това,
  • Площта на къщата значително се увеличава, поради малката дебелина на стените,
  • възможността да спестите на отопление, защото стените се затоплят много по-бързо и по-силно.

Ако все още не сте решили дали можете да използвате тази технология в изграждането на къща, опитайте се да я потърсите SIP панели прегледи, недостатъци.

Недостатъци на SIP панелите

Заедно с предимствата, панелите SIP имат недостатъци, които не са толкова много, но все пак те са повече или по-малко значими.

  • Ниска стабилност преди пожари - къщите от такива панели имат същия клас на безопасност като дървото. Ето защо е необходимо да се спазват необходимите изисквания за противопожарна безопасност, сред които - компетентно електрическо окабеляване, противопожарна защита и съответствие с всички изисквания за изграждане.
  • Безопасност на околната среда - материалите, използвани при производството на SIP панели, са абсолютно безвредни, тъй като формалдехидът в панелите е само 0,1 милион части, което е значително под допустимата стойност. В чужбина SIP панелите се използват за изграждане на детски градини, болници и други институции.
  • Къщата на панелите се нуждае от защита от гризачи и други вредители, като се използват традиционни методи.
  • Необходима вентилация - като правило, всяко жилище трябва да има добра вентилация, независимо от това, какви строителни материали са били използвани.

Можете също така да изследвате различни източници в интернет и да говорите с хора, за да разберете дали все още има прегледи или недостатъци в панела SIP.

Малко за рецензиите на клиентите от думите на продавачите



Много много положително отговарят за панелите SIP. Най-често ласкави отзиви могат да бъдат чути за факта, че когато получите перфектно плоски стени, където ставите са почти невидими. На такива стени можете бързо и бързо да поставите тапети или боя, което означава, че стените ще имат изявен външен вид.

Освен това няма нужда допълнително да се обработват стените за поставяне на плочки, тапети и др. Много често, когато се използва сградата, има нужда от реконструкция. Това е достатъчно лесно. Стените са много лесни за премахване, точно като новите, като в същото време могат да се отварят и нарязват нови врати за прозорци и врати.

Също така си струва да се има предвид, че недостатъците на панелите са за всеки собственик. Тук, например, много хора също са изправени пред факта, че по време на експлоатацията на сградата, тя се свива или се изкривява. Всичко зависи от това къде е построена къщата и дали всичко е направено правилно.

Но също така се случва, когато се строи къща, да се използват слабо изсушени материали, които след няколко или три години започват да се деформират и да издърпат цялата конструкция зад тях. Така че трябва да обърнете внимание.

Също така не е необходимо да се изграждат къщи от панели CIP на влажни места или когато валежите падат. Обърнете внимание на факта, че панелите SIP, точно като едно дърво, абсорбират интензивно влагата.

Има още един важен момент. Ако искате да построите баня от панели SIP, не се страхувайте, с влага и високи температури, с които можете да се биете. Тук трябва да се погрижите и за вентилацията и хидроизолацията.

Стените в банята трябва да бъдат зашити със специална каса, изработена от тънки дървени греди. В допълнение, можете да използвате водоотблъскваща лечение за стени, както и баня, по-добре е да се използва максималния размер. Не забравяйте, че на пода трябва да има хидроизолационни свойства, тъй като водата падайки на земята, в крайна сметка се изпарява, а двойката удари по стените и тавана, който е само страх от SIP панели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Латиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панелиЛатиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панели
Стандартни размери на глупави панели за частно строителствоСтандартни размери на глупави панели за частно строителство
Панели от гипскартон за фасадни работи в частно строителствоПанели от гипскартон за фасадни работи в частно строителство
Стартиращ профил за PVC панели започваме фасадното облицованеСтартиращ профил за PVC панели започваме фасадното облицоване
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Предимства и недостатъци на глинените панелиПредимства и недостатъци на глинените панели
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
Строителна технология с 3D панелиСтроителна технология с 3D панели
Пластмасови PVC панелиПластмасови PVC панели
Технология на издигането на къща от глътнителните панелиТехнология на издигането на къща от глътнителните панели
» » Отзиви от прегледи на панелите, недостатъци и предимства на панелите
© 2021 BggeHat.com