Декупаж на шампанско за новата година

Подготвяме се за празниците: правим ръчно изработени подаръци, украсяваме къщата, украсяваме коледната елха. Като подарък можете да направите декупаж на шампанско за Нова година. Купуваме бутилка добро шампанско и го накисваме в мивката, за да улесним премахването на етикетите.

декупаж на шампанско

Избираме салфетка с модел на Нова година. Тук има такива прекрасни и светли къщи, украсени за Нова година - точно от какво се нуждаете.

Избираме салфетка с модел на Нова година

Стъклото се избърсва с всякаква течност за обезмасляване, например - алкохол.

избършете с алкохол

С помощта на гъба от пяна и бяла акрилна боя ние размазахме двуслойна бутилка. Трябва да е равномерно бяло. Не оцветяваме фолиото и кокета, така че човекът, на когото дава шампанско, знае точно каква марка е.

грундирано в два слоя

От салфетката изрязваме фрагмента, необходим за декупаж. Нанасяме я върху бутилката и я отрязваме, така че при залепването се създава единична композиция. Тъй като бутилката се стеснява на върха, най-добре е да направите малки сълзи върху салфетката, така че бръчките да не се появяват, когато са залепени.

изрежете

Напръскайте гърба на фрагмента със специално лепило, което ще създаде лепкав слой. Може да бъде лепило Maimeri или Decola.

поръсена с

Нанесете салфетката с лепкава страна върху бутилката и започнете да я гладко гладка с пръсти от центъра до краищата. Ако салфетката не лежи точно - можете да я разкъсате и да го поставите отново.

Нанасяме салфетка

Използваното лепило не позволява разтягане на салфетката и се залепва точно в размера, който сте изрязали. Оставете бутилката за няколко часа, така че лепкавото лепило да е малко сухо.

оставете да изсъхне

След това с тънък слой отворете частта с акрилен лак. Нанесете боя почти суха с четка, така че да не силно импрегнира салфетката, и тя не skukozhilas.

ние отваряме с лак

Сега декупажът е завършен, салфетката е здраво залепена към бутилката и е защитена от увреждане от лак.

декупажът свърши

Започваме рисуването. Небето в горната част на салфетката трябва да бъде боядисано така, че да не се виждат преходи от фона на фрагмента до чертежа. Ако нямате отлични художествени умения - направете най-лесния рисунък. Смесете сини и бели акрилни бои, не ги смесвайте до един и същи цвят - нека сините вени да останат видими.



Започнете да рисувате

С помощта на стара, износена четка прилагайте постепенно на бутилката постепенно развит тон, като продължавате да имитирате покритото със сняг небе с петна. Ако е необходимо - набирайте поотделно синя боя или бяла, за да създадете снежни обрати.

приложете тон

След скициране - отново отворете декупажа с лак. Всеки слой декорация е за предпочитане лакиран. След това, ако не успеете да приложите цвят - лесно може да се избърсва с влажна кърпа.

отново се отваряме с лак

На бутилката за Нова година можете да добавите различни бонуси, като използвате блясък: злато - нарисувайте звездите.

добавете пайети

Сребро - прозорците в къщите.

Декупаж на шампанско за Нова година

Червени - играчки на коледните елхи и лъкове на дърветата.

да различи

Декупаж на шампанско за Нова година

Зелени - венци и ела.

начертайте венци

На горния край на чертежа нарисувайте линия с перлен контур.

майка на перла

И не забравяйте, след като блясъкът изсъхне, да покриете декупажа с друг слой акрилен лак.

Декупаж на шампанско за Нова година

Декупаж на шампанско за Нова година


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Възстановяване и ремонт на мебели, превръщащи старите боклуци в модерен шикВъзстановяване и ремонт на мебели, превръщащи старите боклуци в модерен шик
Как да украсяват вратите с декорация и декорация по различни начиниКак да украсяват вратите с декорация и декорация по различни начини
Как можете да украсите камина за нова година и Коледа?Как можете да украсите камина за нова година и Коледа?
Изработка на мебели в стил античен античен бюджет на ПровансИзработка на мебели в стил античен античен бюджет на Прованс
По-добре да почистите килимаПо-добре да почистите килима
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Декорация на вратитеДекорация на вратите
Рецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъбиРецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъби
Как да почистите опънати таваниКак да почистите опънати тавани
Рецепта за салата от пушено пилеРецепта за салата от пушено пиле
» » Декупаж на шампанско за новата година
© 2021 BggeHat.com