Банка за чайни чанти

За да бъде по-удобно за чай партия семейство - торбички чай, че е желателно да се премине от обичайното картон опаковки във всяка конкретна банка. Желателно това поле е тематично, като шушулката на зелен и черен чай или плодов чай ​​и с добавки. С техниката на декупаж, можете да направите красива кутия за съхранение.

За да направите това, ние вземаме пластмасов буркан, в който са пакетирани бонбони или бисквити (които ще намерите). Тъй като тази пластмаса е била първоначално предназначена за контакт с хранителни продукти - в нея не се изисква специална обработка.

Декупажни кутии за чай със спрей

Тематична салфетка за декупаж в супермаркета. Ето един хубав цвят с обаждането "Време за пиене на чай" ще бъде хармонично съчетано с избраната идея за кутия за зелен чай.

Декупажни буркани за чай със спрей

Навън ще пясък пластмаса с шмир, за да направим повърхността груба (на гладка пластмаса боята пада много зле).

ние ще платим пластмаса с шмирк

Разкъсахме буркана отвън с бял акрил. Капакът и дъното са оцветени с помощта на гумена гъба от два слоя. Първоначално прозрачна кутия, тя трябва да стане абсолютно бяла.

Да оправим кутията

Сега една малка тайна: необичаен начин за залепване на салфетка с канцеларски лепило. Декупаж ще бъде направен на капака на кутията за чай. Тънък, равномерен слой се изтегля с молив върху моста. На повърхността трябва да бъде много тънък слой лепило.

малко тайна

След 5-10 минути нанесете салфетка с чаен мотив точно върху лепкавата повърхност на капака. Нанесете веднага, както искате да поставите - салфетката веднага се залепи и я разкъса, за да се движи, ще бъде невъзможно. Изгладете салфетката с ръка така, че тя да се залепи здраво.

Изгладете салфетката с ръка

На свой ред разпространете лепилото върху страничните части на капака, увийте салфетката върху тях и ги залепете. Излишните парчета на външните ъгли все още не се откъсват.

смазвайте с молив отстрани

обвийте ги върху салфетка

Тук има капак от кутията за чай. Оставете го настрана за един час, така че лепилото под салфетката да е леко закалено.

чай-кутия покритие

капачка на консервни кутии чай

Междувременно се грижи за буркана. Тя трябва да бъде боядисана в цвят, в хармония с цветовете върху салфетката. Смесете тъмната маслина с бял акрил.

трябва да цвят

Пенообразната гъба прилага получената боя върху заредената кутия.



Пипайте боята

Когато боята изсъхне, покрийте я със слой от акрилен лак.

покриваме с акрилен лак

Сега капакът може да бъде покрит с акрилен лак. До този момент лепило-молив ще изсъхне малко и лакът ще даде сила само на вашия decoupage.

покрийте с акрилен лак и капак

Сега можете да пясък на допълнителни парчета салфетка на ъглите и отново покриване на лак покритие.

oshkurivaem

Външните ъгли на капака и кутията са за предпочитане засенчени неразредени с цвят на маслината, за да се подчертае обемът.

подчертавам

Декупаж върху пластмасова кутия е свършил. За да създадем живописен ефект, правим спрей. В този случай това не е направено, за да се създаде симулация на миналото, а просто като художествен техника, която позволява на нещо, което да запълни боядисаната повърхност на кутията за съхранение на пакетчета чай. За пръскане трябва да се използва акрилна боя тези цветове, които са в кърпа. В този случай използваме охра златни и маслини. Стара четка за зъби потопени в боя и пръст напръска от четина на лакирани повърхност на кутията. Ако не ви харесва ефекта, с лак могат да бъдат лесно отстранени с влажна кърпа, напръскана.

подчертавам

декупаж със спрей

Същото разпръскване може да се направи на най-таван капак (това зависи от вас).

декупаж със спрей на капака

След капките от капки, покрийте буркана, за да съхранявате чайните чанти с няколко слоя акрилен лак.

декупаж със спрей

Прехвърляме чантите в кутия, изработена от самите нас, и каним домакинството на чаша зелен чай.

Банка за чайни чанти

Банка за чайни чанти

Банка за чайни чанти


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изработка на мебели в стил античен античен бюджет на ПровансИзработка на мебели в стил античен античен бюджет на Прованс
Декорация на вратитеДекорация на вратите
Рецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъбиРецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъби
Декор отопление на батериитеДекор отопление на батериите
Празнична салата с пушен салам и крутониПразнична салата с пушен салам и крутони
Decoupage орехова орехова маскаDecoupage орехова орехова маска
Decoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслиниDecoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслини
Престилка за кухня от пластмасаПрестилка за кухня от пластмаса
Русанска закачалкаРусанска закачалка
Декупаж със застаряващи свещиДекупаж със застаряващи свещи
» » Банка за чайни чанти
© 2021 BggeHat.com