Празнична салата с пушен салам и крутони

Салата с пушена наденица винаги е вкусна, тъй като основната съставка може да направи дори най-простото ястие деликатес. За промяна можете да добавяте чипс или чипс по време на готвене, за да получите по-оригинален вкус. Това ястие е идеално за всеки ден и за празнична трапеза.

Салата с кориандър и пушена наденица

Рецепта с kirishkami (бисквити) се приготвя много просто и бързо, така че е подходящ дори и в случай, че гостите дойдат неочаквано. Салата с бисквити ще бъде най-вкусна, ако готвите според следните инструкции.

Рецепта за салата с пушена наденица и братовчеди

съставки:

  • 90 грама пушено колбаси;
  • яйца от пиле - 3-4 броя;
  • пакет кроасани (бисквити) - 1 брой;
  • консервирана царевица - 250 грама;
  • кисели краставички - 2 броя;
  • зелен лук, майонеза.

Състав за салата с бисквити

Първо, варете яйцата, след това ги охладете в студена вода и изхвърлете обвивката. След това ги нарязвате на малки парчета или минавате през рендето. Сега вземете пушената колбаса и я нарязайте със слама за бъдеща салата с кроасани (бисквити). Смесете я с яйцата и след това добавете нарязана леко осолена краставица.

Разстилайте съставките в чиния

Изцедете течността от буркан с консервирана царевица и след това сложете зърната на останалите съставки. След това измийте зеления лук, нарязайте го и го поставете в купа за наденица и яйца. В края на краищата, отворете пакета от кираси и ги поставете на други продукти. В тази салата с бисквити и пушена наденица е почти готов. Остава да се напълни с майонеза, за да се вкуси и да се изпрати в хладилника за около час. След това може да се сервира на масата, украсена със зеленина.

Салата с чипс и пушена наденица

Рецептата ще бъде успешна не само с кроасани (бисквити), но и с чипове. Той със сигурност ще се хареса на гостите, тъй като има пикантен вкус.

съставки:

  • пилешки яйца - 1-2 броя;
  • пушена наденица - 270-300 грама;
  • консервирана царевица - 370 грама;
  • чипс - малък пакет;
  • майонеза, билки.

Салата с чипс

Първо трябва да сваря яйцата, това ще отнеме около 15-20 минути. Докато се готвят, е необходимо да се вземе пушен колбас и да се нарязва с тънки сламки. Желателно е да не е твърдо или твърде мазно. Тази съставка трябва да бъде поставена в купа, в която ще има салата с чипс.



Сега трябва да получите кутия консервирана царевица. Препоръчително е да не се спасява този продукт, тъй като трябва да е с добро качество и сладко. Водата трябва да бъде предварително изцедена и след това да се постави зърното в контейнер с наденица.

Препоръчваме: Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле

Ако по това време яйцата са готвени, тогава е време да ги охлади и да ги почисти. За ястие с чипове ще трябва да ги триете и след това да ги хвърлите на останалите продукти. Сега е моментът да добавите майонезата и да смесите всички съставки. След това салатата трябва да се постави в хладилника за около 30 минути, така че да се влива.

Преди сервиране, тя трябва да бъде украсена с чипове, които се разстилат отстрани. Ще трябва да добавите и Зелените, например магданоз. Ако желаете, можете да поръсите ястие с подправки.

Салата "Objorka" с пушена наденица

Салата "Obzhorka" се приготвя от много домакини, тъй като е наистина вкусна. В нея можете да слагате различни месни съставки, но тя работи най-добре с пушен колбас. Така че "Obzhorka" е пикантен и задоволителен.

Салата от джинджифил с пушена наденица

съставки:

  • пушена наденица - 250-270 грама;
  • моркови - 1 брой;
  • лук - 1 глава;
  • кириешки - 1 саше;
  • краставица - 1 брой среден размер;
  • майонеза.

За да започнете да приготвяте ястие "Obzhorka" е необходимо с печене лук и моркови. За начало те трябва да бъдат почистени и търкани върху груб ренде и след това смесени заедно. За да се запържи е необходимо златист цвят, използвайки растително масло. Можете да добавите сол и подправки на вкус. След това морковите с лук трябва да се поставят в купа и да се охладят.

Пресни краставици трябва да се изплакват под студена вода, а след това нарязани на малки парченца. След това трябва да смилате пушените кубчета на наденички или сламки. За ястието "Obzhorka" трябва да купите продукт с ниско съдържание на мазнини и без резени мазнини.

Смесете крутоните и пушената колбаса

Всички съставки трябва да бъдат смесени в обща купа и да добавите kirishki. Сух хляб е по-добре да се купи с вкус на пушен колбас, тъй като те са най-подходящи за тази салата. Но можете да изберете друга опция.

Сега остава да напълните ястието с майонеза и разбъркайте добре. Не го бързайте на масата, тъй като е необходимо да я оставяте в хладилника за 30 минути или повече. Така че вкусът ще бъде по-интензивен и ще стане по-добър. Така че не пропускайте тази стъпка.

За "Глутон" харесаха гостите не само на вкус, но и на външен вид, препоръчително е да го украсите със зеленина. Можете също така да го поръсите на върха на бисквитите, за да направите роза от краставицата. Всичко зависи от желанието и способността ви да украсявате салатите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пилеРецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пиле
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Рецепти от салати с пушено пиле и ананасРецепти от салати с пушено пиле и ананас
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Салата рецепта с корейски моркови и пушено пилеСалата рецепта с корейски моркови и пушено пиле
Приготвяме салата с пушени колбаси и корейски морковиПриготвяме салата с пушени колбаси и корейски моркови
Вкусни салати с пушен салам и бобВкусни салати с пушен салам и боб
Салата от пушен салам и прясно зелеСалата от пушен салам и прясно зеле
Оливие и германска салата с пушена наденицаОливие и германска салата с пушена наденица
Рецепта за салата "Цезар" с пушена пилешка гърдаРецепта за салата "Цезар" с пушена пилешка гърда
» » Празнична салата с пушен салам и крутони
© 2021 BggeHat.com