Приготвяме салата с пушени колбаси и корейски моркови

Пушена наденица перфектно комбинирани с корейски моркови, така че подготовката на салата с тези съставки ще бъде правилното решение. Ястието със сигурност ще се окаже лесно и същевременно задоволително. Можете да го служете както на празнична трапеза, така и само за вечеря или закуска. Основното нещо е да се опитате да готвите всичко според рецептата, така че салатата с корейски моркови и пушената наденица точно като гостите.

Салата "Венеция"

Тази салата с корейски моркови и пушени колбаси е доста вкусна и лесна за приготвяне. За да го направите, ще ви трябват определени продукти. Те могат да бъдат намерени във всеки магазин.

Салата с пушен салам

съставки:

  • пушена наденица - 180 грама;
  • Корейски моркови - 140 грама;
  • нискомаслено сирене от твърда форма - 180 грама;
  • пресни краставици - 1 брой;
  • сладка царевица - 1 саксия;
  • майонеза.

Веднага е необходимо да се спомене, че за една вкусна салата се изисква да се получи буркан с корейски моркови или да се направи даден продукт самостоятелно. Не трябва да бъде прекалено остър, в противен случай ще прекъсне вкуса на салатата.

Първо, вземете прясна краставица и я изплакнете под течаща вода. Желателно е да се почисти от кожата, тъй като е трудно и грубо. След това зеленчукът трябва да бъде нарязан на тънки сламки или малки кубчета. Получената маса трябва да бъде поставена в контейнер, в който ще има салата.

Пушеният колбас също трябва да бъде нарязан на ситно. Желателно е да не е прекалено твърда или мазна, защото в този случай тя ще разруши вкуса на салатата. Можете да го изрежете със сламки, а след това поставете в купа с краставица.

Кренвирши, моркови и краставици

След това отидете на твърдо сирене, което ще трябва да се търкат на груб ренде. Това трябва да е същото като колбасите. Повечето от тях трябва да бъдат поставени в салата, а след това около 1 супена лъжица, след което поръсете ястието отгоре.

Сега можете да получите контейнер с корейски моркови. Препоръчва се водата да се изцеди преди да се разнесе морковът, в противен случай течността може случайно да влезе в салатата. От това тя ще стане твърде остра и това е изключително нежелателно да се признае.

На този етап салатата с пушена наденица е почти готова. Сега трябва да получите кутия консервирана царевица. Поставете около 150 грама зърна. В този случай се препоръчва също така да се отцеди течността, тъй като няма да е необходимо. Сега всички необходими съставки се събират заедно и остава само да се напълнят с майонеза. Неговото количество може да се определи според вашия вкус. Но да се направи твърде много не трябва да бъде, в противен случай салата ще се превърне в мазнини. Можете да добавите сол и подправки, ако това наистина е необходимо за ястието.

Подправки в салата



Преди сервиране една салата с корейски моркови трябва да се постави в хладилника за около 30-60 минути. През това време той ще има време да варя, а вкусът му ще стане по-интензивен и пикантен. Преди да се сервирате, препоръчваме да украсите съдовете с пресни билки и поръсете със сирене. Гостите и любимите ни със сигурност ще се радват на тази рецепта.

Салата "Летен ден"

Всяка домакиня трябва да знае рецепти от успешни салати, ако иска редовно да се наслаждава на вкусни ястия на любимите си. Рецептата за "Летен Ден" с пушена наденица ще ви покаже как да приготвите истинско ястие. Можете да ядете, например, за закуска, ако искате да презареждате енергията си за целия ден.

Препоръчва се: "Оливие" и "немска салата" с пушена наденица

съставки:

  • пушен салам - 130 грама;
  • кисели краставички - 1 брой;
  • сладък пипер - половин парче;
  • сирене - около 100 грама;
  • яйца - 1-2 броя;
  • моркови корейски - 130 грама;
  • зелени, майонеза.

Първо, вземете пушената наденица, която не трябва да е мазна, и я нарежете на тънки ивици. Опитайте се да не правите парчетата големи или дълги, така че по-късно те да бъдат по-лесно да се ядат. Нарежете колбаса в голяма купа.

Сега можете да отидете на маринована краставица. Тя трябва да се нарязва на малки парчета, като се уверите, че всички сокове от нея не изливат. Между другото, препоръчително е да го измиете предварително, за да елиминирате остатъците от марината. Също така е необходимо да изрежете сладки пиперки, които са специално предназначени за салати. Препоръчително е да купувате зеленчуков цвят в червен цвят, но той ще бъде подходящ за всеки друг.

Краставицата и черен пипер трябва да бъдат поставени в купа с наденица, а след това да получите корейски моркови. Можете да го купите в готов вид или да го направите сами. Във всеки случай, тя не трябва да бъде прекалено остър, тъй като в този случай те ще развалят вкуса на салата. Ако в него има течност, трябва да се изцеди предварително. Морковите не е необходимо да се мият, просто поставете в купа на други съставки.

За тази салата, ще трябва варени яйца, които са по-добре да започнете готвене, преди да режете други съставки. Това ще отнеме средно 15-20 минути, понякога по-малко. Важно е да не се смилат яйцата, в противен случай те могат да се спукат. Когато са готови, ще трябва да се охладят в ледена вода. Благодарение на това те по-късно ще бъдат по-лесни за почистване. След като свалите черупката, можете да вземете рендето и да прекарате яйцата през нея. Не са необходими отделни жълтъци от протеини за тази рецепта. Получената маса трябва да бъде поставена в обща купа, където останалите съставки вече са разположени.

Сега трябва да вземете сиренето. Тя задължително трябва да бъде от солидна степен. Препоръчително е да не изберете твърде солено и не мазно. Трябва да се търкат на ренде и да се поставят в купа.

Сега най-простият е оставен. Необходимо е да се запълни салатата със средномаслена майонеза. Не трябва да е прекалено много, но твърде малко. Всички съставки трябва да бъдат внимателно смесени, след което салатата трябва да бъде поставена в хладилника за около час. Това ще му позволи да се варя, а вкусът ще стане по-интензивен.

Лятна салата с пушен салам

Преди да сервирате, желателно е да украсите чиния с пресни билки. За тази цел зеленият лук, който трябва да бъде нарязан на ситно, е идеален. Можете също да използвате магданоз или копър, ако искате. Ако желаете, можете да поставите върху маслините и да поръсите ястие с настъргано сирене. Така, салатата е не само вкусна, но и доста красива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Топ 3 салатни рецепти с пушени пилешки гърди и бобТоп 3 салатни рецепти с пушени пилешки гърди и боб
Рецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пилеРецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пиле
Прости и вкусни салати от пушена пилешка гърдаПрости и вкусни салати от пушена пилешка гърда
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Топ 5 необичайни салати от пушен колбасТоп 5 необичайни салати от пушен колбас
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Салата рецепта с корейски моркови и пушено пилеСалата рецепта с корейски моркови и пушено пиле
Вкусни салати с пушен салам и бобВкусни салати с пушен салам и боб
Сирене супи с пушени месни рецепти с пушени колбаси и пушено сиренеСирене супи с пушени месни рецепти с пушени колбаси и пушено сирене
Оливие и германска салата с пушена наденицаОливие и германска салата с пушена наденица
» » Приготвяме салата с пушени колбаси и корейски моркови
© 2021 BggeHat.com