Сирене супи с пушени месни рецепти с пушени колбаси и пушено сирене

Супи - вкусни, прости и здравословни ястия, които в много семейства готвят редовно. Те са от различни видове: зеленчуци, месо, риба. Един от най-интересните и приятни е сирене супа с добавка на пушени продукти. Той има уникален деликатен вкус, особено ако го готвите с наденица. Всяка такава рецепта е проста и е подготвена за 30-60 минути и за да се получи, не е нужно да имате специални умения за готвене.

Супа с пушена наденица и сирене

Тази рецепта е популярна не само в страните от ОНД, но и в чужбина. Приготвя се като първа чиния, когато те искат да угодят на близките с вкусна супа. Съставките не се нуждаят от много, и всички те лесно могат да бъдат приети в обикновен магазин.

съставки:

  • сирене (може да бъде слято или твърдо) - 100-150 грама;
  • лук - 1 глава;
  • пушена наденица - 80-100 грама;
  • големи картофи - 1-2 броя;
  • растително масло, зеленчуци и сол на вкус.

Сирене супа с наденица трябва да се приготви от факта, че е необходимо да се събере вода в тенджера и да се постави на огън. Докато то кипи, можете да почистите и да измиете картофите и след това да нарязате на филийки. Между другото, колкото по-малки са кубовете, толкова по-бързо продуктът ще бъде заварен.

Във врящата вода е необходимо да се хвърлят нарязаните картофи и готвене до готовност (това може да отнеме 20-30 минути). За да не губите време, все още е възможно да нарязвате лук със сламки или кубчета и след това да го поставите на горещ тиган. За да се запържи, е необходимо на растително масло до златна кора. Важно е да се гарантира, че лукът не се превръща в черно, в противен случай супата ще придобие горчив и неприятен вкус.

Завършеният лук трябва да бъде хвърлен в супата и да продължи да ряза пушена наденица. Тя може да бъде от всякакъв вид. Желателно е да не бъдете уязвими и да вземете най-малко 100 грама колбаси за супа, в противен случай вкусът му ще бъде почти невидим. Изрежете пилето трябва да се хвърлят в супата и да продължат да готвят.

Сиренето ще трябва да бъде поставено, преди ястието да е готова, за да бъде вкусът по-интензивен. Можете едновременно да вземате както преработено, така и твърдо сирене. Нарязаните или нарязани парчета трябва да бъдат поставени в тенджера и да продължат да готвят, докато сиренето се разтваря (обикновено отнема 2-3 минути).

Ако желаете, можете да добавите макаронени изделия или юфка, ако искате чинията да се подхранва. В противен случай трябва да се ограничите до съставките, които описват тази рецепта.



На тази супа, сиренето и наденицата ще бъдат готови. Трябва да се отстрани от огъня и да се остави да престои 10 минути. Междувременно можете да изпечете бисквити, които идеално съвпадат със сирене супи. Те могат да бъдат направени от бял хляб, нарязан на малки парченца. Изперете до златисто кафяво, не позволявайте да почернявате.

Препоръчваме: Приготвяме вкусна супа с парчета пушено пиле

Сервирайте супата от сирене с наденица, след като сте украсили с пресни или сушени билки. Също така не забравяйте да сол, черен пипер и добавете подправки на вкус. Ако всичко се извършва вярно и с душа, то ястието ще стане едно от близките в семейството.

Супа с моркови и пушено сирене

Сирене супа сега е трудно да изненада някой, тъй като много хора редовно го готвят. Дори добавянето на пушена съставка не винаги помага да се постигне оригинален вкус. Ако все пак искате да задоволите любимите си хора с нещо необичайно, можете да поставите в супата не е обикновено сирене, но пушени. Такава рецепта може да се похвали с оригиналност и затова със сигурност ще се ползва от повечето хора.

съставки:

  • пушено сирене - 80-100 грама;
  • картофи - 4 броя среден размер;
  • пилешки бульон;
  • моркови - 1 брой;
  • лук - 1 глава;
  • вермицели - 5-6 супени лъжици. лъжици;
  • сол, черен пипер, подправки на вкус.

Супата с пушено сирене трябва да започнете да готвите с това, което ви е нужно, за да почистите и нарязате картофите на малки парченца и след това да ги хвърлите във вряща вода. Препоръчително е да добавите малко парче прясно пиле, за да получите вкусен и здравословен бульон.

Докато картофите се приготвят, е необходимо да нарязвате или натривате моркова, а също и да почиствате и нарязвате лука. Рецептата изисква тези съставки да се смесват помежду си и да се хранят в тигана. Там те трябва да бъдат печени на златист цвят, добавяне на зеленчуци или масло. Ако искате, можете да сложите малко заквасена сметана в тигана - в крайна сметка, супата ще бъде още по-мека, но в същото време с високо съдържание на калории. Морковите и лука трябва да се поставят в тенджера, след което да се разбърква всичко.

Сега можете да започнете пушено сирене. Тя трябва да се нарязва на малки кубчета и да се прибавя към супата само когато картофите са напълно готови. За да миете сиренето, това ще отнеме малко повече от обикновено. След около 10-15 минути можете да поставите филизи в супа. Тя трябва да е много плитка и тънка.

Този етап е окончателен. Торбата не трябва да се изважда от огъня, докато не се омекне. Но не е нужно да го смилате, особено ако има свойството да се превърне в бъркотия. Когато всичко е готово, можете да поставите в супата 1-2 вкусни листа, пипер, сол и подправки на вкус. Съдържанието на саксията трябва да се разбърка добре и да се остави да се влива в продължение на 10-15 минути.

Сервирайте супата със сирене със свежи билки, както и с крекери, които се препоръчва да се поставят директно в чинията. Тъй като тази рецепта не изглежда особено удовлетворяваща, се препоръчва да се подготви втори курс за нея. Например, пържоли с картофено пюре. Цялото семейство със сигурност ще оцени такава вечеря и е напълно възможно да готвите супа с пушено сирене, което ще стане традиция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Първите ястия с пушени ребраПървите ястия с пушени ребра
Готварска грахова супа с пушен саламГотварска грахова супа с пушен салам
Рецепти от супи с пушена наденицаРецепти от супи с пушена наденица
Топ 5 необичайни салати от пушен колбасТоп 5 необичайни салати от пушен колбас
Популярни рецепти от грахова супа с пушени ребраПопулярни рецепти от грахова супа с пушени ребра
Рецепта за грахова супа с пушени ребраРецепта за грахова супа с пушени ребра
Готвене на вкусна супа с пушен пилешки кракГотвене на вкусна супа с пушен пилешки крак
Рецепти от супа и сос с пушено пилеРецепти от супа и сос с пушено пиле
Приготвяме салата с пушени колбаси и корейски морковиПриготвяме салата с пушени колбаси и корейски моркови
Ароматна супа за готвене с пушени ребраАроматна супа за готвене с пушени ребра
» » Сирене супи с пушени месни рецепти с пушени колбаси и пушено сирене
© 2021 BggeHat.com