Рецепти от супа и сос с пушено пиле

Вкусът на пушено пиле е популярен сред много хора, тъй като е нежен, богат и хармонично комбиниран с други съставки. Този тип месо може да бъде поставен в салати, използвани за сандвичи или като втори курс. Добро решение ще бъде да добавите пушеното пиле в супата, тъй като такава рецепта ще се ползва от цялото семейство. В допълнение, препаратът не изисква много съставки, а във времето супата за готвене ще отнеме повече от един час.

Супа с пушено домашно пиле

Супа с пушен бекон

Тази рецепта за вкусна супа трябва да бъде известна на всяка домакиня, тъй като той със сигурност ще бъде обичан както от съпруга, така и от децата. Той може да се приготвя ежедневно или в онези дни, когато искате да задоволите семейството с интересно ястие.

съставки:

  • пиле пушено филе - 300-400 грама;
  • големи картофи - 2 бр.;
  • моркови - 1-2 броя;
  • консервирани боб в буркан;
  • лук - 1 малка глава;
  • зеленчук и масло;
  • сол, пипер на вкус.

Тази супа с пушено пиле се приготвя много просто. Първо трябва да постави вода (около 2 литра) на огъня и да доведе до възпаление. Междувременно трябва да изрежете нарязано пилешко месо и да го натопите в гореща вода. Картофите трябва да бъдат нарязани на ситно, така че да бъдат по-бързо приготвени и по-меки. Той също трябва да бъде хвърлен в тенджера и варен в продължение на поне 30 минути.

Докато супата се готви, една голяма или две средни моркови трябва да бъдат почистени и след това се търкат върху голяма ренде. За тях добавете ситно нарязан лук, разбъркайте и поставете в тиган. Запържете получената смес върху слънчогледовото масло до златисто кафяво. Ако искате да получите по-интензивен вкус, трябва да добавите сол и черен пипер, както и малко парченце масло. Знаейки, хората съветват също така да поставят в зеленчуците малко доматено пюре и захар, които се оказват по-румени. След като сместа е готова да бъде поставена в супа, където пилето и картофите са вече варени.

Когато ястието е почти готово, е време да отворите консервираните бобчета, да ги поставите върху шлауха на цялата стъклена течност. Не е необходимо да се готви специално, тъй като вече е готова. Достатъчно е да поставите супата за 5-10 минути, докато бъдете готови.

Консервиран боб

Супата с пушено пиле може да се сервира на масата, когато картофите стават меки и рохкави. Преди да я изядете, препоръчваме да поръсите ястие със сушени и свежи билки, сложете парче масло и поръсете, ако е необходимо. Добре е с такава рецепта комбинирани бисквити, които се поставят директно в купа на супа.

Соянка с пушено пиле "Апетитни"

Solyanka от тези супи, в които можете да поставите почти всички продукти, които се намират в хладилника. Успешен вариант е пушеното пиле, тъй като ще даде на рецептата специален вкус и аромат.

Салсола с пушено пиле

съставки:

  • пушено пилешко месо - 250-300 грама;
  • салам - 150 грама;
  • лук - 1 глава;
  • моркови - 1 брой среден размер;
  • маслини - 80-100 грама;
  • Праз - 1 брой;
  • 2 кисели краставички;
  • лимон - 3-4 клинове;
  • доматена паста - 2 супени лъжици. лъжици;
  • зеленчуци, сол и черен пипер на вкус.
Препоръчва се: Готварска грахова супа с пушен салам

Тази сметана с пушено пиле се приготвя според познатата рецепта. Има обаче някои промени, които значително подобряват вкуса. Първо трябва да сложите готварско пиле, предварително нарязано на малки парченца.



Нарязахме пушеното пиле

Макар че се подготвя, трябва да нарежете морковите и лука, пържим заедно, за да се направи възможно най-добрия вкус, добавете доматеното пюре и се хвърлят в месна супа.

Веднага след това можете да вземете наденица, например салам или друг пушен сорт. Нарежете го с кръгове. Те ще се нуждаят от малко омасляване и ще сложат в общ тиган. Пригответе рецептата, след като това отнема още 10-15 минути.

В същото време, трябва да намали праза и кисели краставички (не се препоръчва да се избере много солено, тъй като те може да развали вкуса на ястието). Те също ще трябва да бъдат поставени в супа, но някъде 5 минути преди готовността. След това можете да добавите маслини, пресни билки, сол, черен пипер и други подправки. Сервирайте на масата с парчета лимон и пресен хляб.

Градинска супа с пушено пиле

Градинска супа с пушено пиле

Всички домакини знаят, че граховите супи са перфектно съчетани с различни пушени продукти, включително пилешко филе. Рецептата се оказва пълна, ароматна и в същото време доста икономична.

съставки:

  • грахово зърно - 250-300 грама;
  • пушен бекон - 200 грама;
  • Пушено филе от пиле - 150-200 грама;
  • лук - 1 глава;
  • моркови - 1 брой;
  • Масло, сол, пипер на вкус.

Започнете да готвите тази супа след това, защото трябва да вкарате грах. Много е желателно той да не е цяло, тъй като толкова дълго е варял. В екстремни случаи можете да го напуснете предварително през нощта и след това да го използвате за супа.

Преди да добавите други съставки към супата, трябва да изчакате грахът да стане мек и годен за консумация. След това можете да започнете да отрежете пушения бекон на малки парчета и да ги хвърлите в тигана. Като се заври, трябва да извадите пяната от супата. На този етап мазнините могат да се поставят или да се оставят в тенджера - всичко зависи от личното желание. След това трябва да поставите нарязани пилешки филета в супата и да продължите готвенето.

Морковите трябва да бъдат внимателно почистени и търкат на ренде, добавете към него натрошен лук и целина. Получената маса трябва да се постави върху тиган и да се запържва до златисто кафяво, след това се поставя в тиган.

Докато рецептата се приготвя, е необходимо да изрежете белия хляб на малки парченца и да го запържете в тиган. Suhariki ще бъде много подходящ за грахова супа и те трябва да бъдат поставени вече в чинийки с готово ястие. Също така във варена супа можете да добавите подправки, сол и пресни билки. Интересен вариант е да се сложат парченца бекон, пържени. Благодарение на тази рецепта ще бъде по-оригинален, а вкусът е богат.

Сервирайте грахова супа като първа чиния, тъй като тя е лека и след това искате да опитате втората. Между другото, същото може да бъде приготвено с обикновено пилешко филе, а не само с пушено. Въпреки че рецептата, дадена в тази статия, ще бъде по-пикантна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Красива тройка от салатни рецепти със зеленчуци и пушено пилеКрасива тройка от салатни рецепти със зеленчуци и пушено пиле
Рецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пилеРецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пиле
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Първите ястия с пушени ребраПървите ястия с пушени ребра
Рецепти от супи с пушена наденицаРецепти от супи с пушена наденица
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Готвене на вкусна супа с пушен пилешки кракГотвене на вкусна супа с пушен пилешки крак
Салата рецепта с корейски моркови и пушено пилеСалата рецепта с корейски моркови и пушено пиле
Ароматна супа за готвене с пушени ребраАроматна супа за готвене с пушени ребра
Рецепта за грахова супа със свинско месоРецепта за грахова супа със свинско месо
» » Рецепти от супа и сос с пушено пиле
© 2021 BggeHat.com