Ароматна супа за готвене с пушени ребра

Какво може да е по-приятно, отколкото да се съберете с цялото семейство на масата и да опитате вкусни ястия? Ако искате всеки път да изненадате семейството си с нови рецепти, то тази статия е за вас. Да видим как можеш да приготвиш вкусна супа с пушени ребра? Имайте предвид, че рецептата за тази супа може да бъде различна, тъй като пушени ребра могат да бъдат комбинирани с различни съставки. Една от най-често срещаните рецепти е супа, приготвена от грах, но ще разгледаме рецептата за супа от зеленчуци.

Зеленчукова супа с пушени ребра

Зеленчукова супа

За да подготвите вкусна супа с гъбички с пушени ребра, трябва да подготвите следните съставки:

  • 5-6 свински ребра;
  • зеленчуци от копър;
  • зелен лук;
  • сол на вкус;
  • четири картофа;
  • моркови;
  • растително масло;
  • малки фиде.

Супи съставки

Тази супа, подобно на всички други супи от фиде, трябва да е свежа. Ето защо трябва да бъде подготвен преди употреба.

Също така си струва да си припомним, че в крайна сметка трябва само да солите супата, тъй като тя е направена от пушено ребро, което вече е солено в себе си.

Зелената супа с пушени ребра се прави бързо и лесно. Първо, трябва да кипнете перките в продължение на 10 минути във вода без сол. След това всички останали съставки трябва да се добавят към получения бульон. Първо добавете фино нарязани картофи, специална запържка от моркови и накрая зелен лук. Разбъркайте всичко това, и когато картофите са почти варени, добавете финландците и зелените копърчета. Трябва да се отбележи, че копърът съдържа и сол, така че тази супа трябва да се излива в по-малко количество. Разбира се, в крайна сметка трябва да поставите ребрата в супата и да сервирате на масата. Тази рецепта е много лека, затова всеки може да я подготви, без да отделя много време и пари. Оказва се, че една много вкусна ястие, тази супа може да се сервира дори и на празниците.

Супата може да се приготви със сос от сирене. Нека да разгледаме рецептата за тази супа.

Сирене супа

Имайте предвид, че за да приготвите тази супа, ще ви трябва много нерви и време, за да можете незабавно да кажете, че не е за слабите сърца. Резултатът обаче си заслужава, защото ястие без грах, а именно със сирене, се оказва много вкусно и захарно. Заслужава да се отбележи, че супата със сирене ще бъде много калорична, така че ако гледате фигурата си, можете да пропуснете тази рецепта.



Сирене супа с ребра

Производството на това ястие не е трудно, обаче, както вече беше отбелязано, ще ви отнеме много време, главно за заваряване на ребрата. Ако са готови, всичко останало вече може да бъде направено много просто и бързо. Първо, трябва да подготвите съставките:

  • 600 гр. свински ребра;
  • две преработени сирена;
  • 3-4 картофи;
  • 1 морков;
  • лук;
  • чесън;
  • куп зеленина.

Преди да започнете готвенето, препоръчително е да поставите кремообразното сирене във фризера. Първо трябва да загреете два литра вода и да я ребрата. Заедно с ребрата в горещата вода трябва също да се слага лук. Когато водата започне да кипи, трябва малко да намалите огъня. Ако се появи пяна, то също трябва да се отстрани. Кук толкова време, докато ребрата са готови за употреба. След това вече трябва да започнете да приготвяте зеленчуците. Необходимо е внимателно да се почистят морковите и да се нарязват на малки кубчета. След това, вземете картофи, чисти, и отново нарязани на малки кубчета.

Препоръчително: Рецепти от супи с пушена риба

Ако са готови морковите и картофите, нека започнем да подготвяме зелените и чесъна. Те трябва да бъдат добре измити и нарязани на малки парченца. След това вземете сиренето от фризера и го изсипете. Ако забележите, че картофите вече са готови, извадете ребрата и лука от бульона. Ребрата трябва да бъдат поставени настрани и покрити, така че да нямат време да се охладят твърде много. Лукът може да бъде изхвърлен, тъй като вече е дал на ястието уникален вкус.

Налейте настърганото сирене и непрекъснато разбърквайте ястието, така че извара да се разтвори равномерно. Важно е да не се образуват бучки. В противен случай можете да ги използвате, за да се отървете от тях. В крайна сметка трябва да добавите сол. Трябва да се помни, че извара е осолена, така че ще отнеме малко сол. Също така добавяме зелени, но ако сте фен на крушка, то в крайна сметка можете да добавите и суров лук. Всичко, ястието е готово. Вече можете да сервирате на масата и да се насладите на магически вкус.

Рецепта с ориз

Супа от ориз с ребра

За да подготвите това ястие, трябва да подготвите следните съставки:

  • пушени ребра;
  • ориз;
  • моркови;
  • картофи;
  • зелени;
  • лук;
  • чесън;
  • растително масло;
  • дафинов лист;
  • пресни домати.

Първо вземаме свинско ребро, поставете го във вряща вода и гответе докато сте готови. Когато са готови, добавяме ситно нарязани картофи и ориз. Разбъркайте, гответе, докато не направите. След това добавете сол, пипер на вкус. Сега нека започнем да готвим зеленчуци. Взимаме моркови, нарязани на малки кубчета, след което почистваме пресни домати, чесън и готваме заедно с растително масло. След това всички тези пържени зеленчуци се добавят към бульона, хвърляме лука и готвим още 10 минути, след което ястието може да се сервира на масата. Имайте предвид, че не е толкова трудно да подготвите такова ястие, но ще ви е нужно доста малко сила и време. Може да се сервира веднага след готвенето и след известно време. Това е само перфектната рецепта за всеки повод. Перфектно е удобно както за всеки ден, така и за различни събития и празници.

Ако всичко се прави правилно, можете да получите едно сърдечно и вкусно ястие. По този начин можете да изненадате не само членовете на семейството, но и гостите си. Основното нещо е да сложите любовта си и да следвате инструкциите за готвене, защото само по този начин ще получите вкусна, ароматна супа, а вашите близки ще оценят вашите кулинарни способности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прости и вкусни салати от пушена пилешка гърдаПрости и вкусни салати от пушена пилешка гърда
Първите ястия с пушени ребраПървите ястия с пушени ребра
Готвене на горещо пушени ребра в маринатаГотвене на горещо пушени ребра в марината
Готварска грахова супа с пушен саламГотварска грахова супа с пушен салам
Рецепти от супи с пушена наденицаРецепти от супи с пушена наденица
Популярни рецепти от грахова супа с пушени ребраПопулярни рецепти от грахова супа с пушени ребра
Рецепта за грахова супа с пушени ребраРецепта за грахова супа с пушени ребра
Готвене на вкусна супа с пушен пилешки кракГотвене на вкусна супа с пушен пилешки крак
Рецепти от супа и сос с пушено пилеРецепти от супа и сос с пушено пиле
Рецепта за готварска сол с пушен саламРецепта за готварска сол с пушен салам
» » Ароматна супа за готвене с пушени ребра
© 2021 BggeHat.com