Рецепти от салати с чипс, бисквити и пушено пиле

Всяка домакиня трябва да може да приготвя салати, защото това ястие може да се сервира като закуска и вечеря или да се постави на празнична трапеза. Един добър вариант би бил рецепта с пушено пиле и чипс, тъй като има интересен вкус и със сигурност се радва на всички гости. Може да се приготви в рамките на 15-30 минути и работи добре дори и за хора без особен опит в готвенето.

Салата "Sail"

Тази салата с чипс и кроасон е много сърдечна и вкусна, така че може да се използва като самостоятелно ястие. Това е доста калориен, така че е подходящ за хора, които не спазват диета.

Рецепти за салата

съставки:

  • пиле пушено - 180-200 грама;
  • консервирана царевица - половин гърне;
  • опаковане с kirishkami;
  • картофени чипове - средна опаковка;
  • Корейски моркови - около 100 грама;
  • пилешки яйца - 2 броя;
  • майонеза, подправки.

Салата "Sail" с kirishkami трябва да започне да готви с пиле. За тази цел и двете филета и гърди са еднакво подходящи. Месото трябва да бъде нарязано на ситно (може би първо трябва да бъде отделено от костта). Важно е да премахнете кожата, тъй като тя не е необходима в салата. След това можете да отидете на пилешки яйца. В "Sail" с kirieshki е необходимо да ги сложите във варена форма, така че първо трябва да ги готвите в саксия с вряща вода. След това ще е необходимо да се охлади и да премине през голям ренде.

"Sail" е вкусно, ако поставите корейски морков в него. Може да се купува в много магазини и дори на пазара. Ако в контейнера има течност, първо трябва да се изцеди и след това поставете морков в салата "Sail".

Ще имате нужда от консервирана царевица от кутия. То не трябва да е прекалено свежо и безвкусно, така че е по-добре да не се пести на този продукт. Половин ястие е достатъчно за ястие. Сега е моментът да поставим бисквитите - опаковката с Kirieshki е перфектна. Те ще трябва да се съберат заедно с останалите съставки в купа и да се смесят с майонеза. Ако желаете, можете да добавите сол и подправки.

Салата "Sail" с Kirishek е важна за правилното украсяване. За да направите това, трябва да купите пакет от чипове. Желателно е те да нямат жив вкус. Те ще трябва да бъдат поставени върху салатата. Няколко парчета трябва да бъдат поставени така, че да приличат на платно. На това готвене ястия с кроасани и чипове ще бъдат завършени. Сервирайте го, след като се влее в хладилника за най-малко 30 минути.

Препоръчваме: Студени и горещи пушени сафари от скумрия

Салата "Слънчоглед"

Рецепта "Слънчоглед" със сигурност ще стане един от близките в семейството, защото има не само впечатляващ външен вид, но и вкус. Неговата подготовка обикновено отнема 30 минути, в редки случаи повече.



Рецепта за салата слънчоглед

съставки:

  • пилешко филе пушено - 500-600 грама;
  • твърдо сирене - 130 грама;
  • натрупани гъби - 180 грама;
  • майонеза;
  • пилешки яйца - 2-3 броя;
  • опаковане на чипове;
  • маслини;
  • сол.

Състав за салатен слънчоглед

Съдът "Слънчоглед" с пиле и чипс се приготвя, както следва. Първо трябва да вземете пушено пиле. Препоръчва се да се купуват филета и предварително да се почистват от кожата и мазнините, ако има такива. Месото трябва да се нарязва на малки парченца и да се постави в купа.

Необходимо е да вземете пилешки яйца и да ги накарате да кипнат. Това ще отнеме около 15-20 минути, ако ги приготвите на средна температура. След това ще е необходимо да ги охладите в студена вода, така че по-късно да бъде по-лесно да се почистят. Когато са готови, ще трябва да ги изпечете на ренде или нарязани на малки парчета, след което да ги поставите в отделен контейнер.

Следващата фаза на подготовка на салата "Слънчоглед" - нарязване на мариновани гъби. Препоръчително е да купите само шафран, въпреки че можете да вземете и други сортове. Подходящи гъби, мътеница и медени агари. Гъбите трябва да бъдат нарязани фино и след това поставени в отделна чиния.

Сега трябва да започнете да разпространявате слънчогледовите слоеве. Първото нещо, което трябва да поставите пиле, след това трябва да бъде изобилно смазано с майонеза. Отгоре можете да поставите гъби, а след това и пилешко яйце. Най-новият слой ще бъде настърганото сирене, което трябва да е много. Той трябва напълно да покрие цялото ястие. Ето защо трябва да изберете твърда, не смачкана.

Сега нека започнем декорирането на салата "Слънчоглед" с пиле. Трябва да има красив външен вид, така че не бързайте на този етап и не се опитвайте да го направите без него. Първо трябва да вземете маслини без ями и да ги нарязвате на половинки. Всяко нещо трябва да бъде поставено на повърхността на салатата. Необходимо е да се опитаме да ги накараме да лежат равномерно.

Сега трябва да украсите салата с чипс. Те ще ви помогнат да направите ястието като слънчоглед. Необходимо е да се оформят чиповете около краищата, така че да приличат на венчелистчета. Тази рецепта ще бъде готова, а салатата може да се сервира на масата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сочни витаминени салати с пушено пиле и плодовеСочни витаминени салати с пушено пиле и плодове
Топ 3 салатни рецепти с пушени пилешки гърди и бобТоп 3 салатни рецепти с пушени пилешки гърди и боб
Красива тройка от салатни рецепти със зеленчуци и пушено пилеКрасива тройка от салатни рецепти със зеленчуци и пушено пиле
Рецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пилеРецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пиле
Прости и вкусни салати от пушена пилешка гърдаПрости и вкусни салати от пушена пилешка гърда
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Рецепти от салати с пушено пиле и ананасРецепти от салати с пушено пиле и ананас
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Рецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъбиРецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъби
Рецепти от супа и сос с пушено пилеРецепти от супа и сос с пушено пиле
» » Рецепти от салати с чипс, бисквити и пушено пиле
© 2021 BggeHat.com