Топ 3 салатни рецепти с пушени пилешки гърди и боб

Салатите с пушени пилешки гърди са доста популярни и могат да бъдат намерени на почти всяка празнична трапеза. Те често се приготвят със сирене, домати, краставици, царевица. Фасулът е по-рядък сред съставките, но тя е тази, която е в състояние да направи салата наистина оригинална. Следователно, всяка домакиня трябва да знае рецепти с нея, за да се моля на семейството си с вкусни ястия.

Салата "Есенни подаръци"

Много лека и вкусна салата, която може да се сервира като лека закуска. Той е идеален за всеки ден, тъй като е приготвен за 20 минути, а продуктите в композицията са евтини. Ако желаете, можете да промените рецептата с пушена гърда по ваш вкус.

Салата с пилешки гърди и боб

съставки:

  • пиле пушена гърда - 200-250 грама;
  • пилешки яйца - 2-3 броя;
  • консервирани боб - 1 буркан;
  • кисели краставички - 2 броя;
  • лилава крушка - 1 глава;
  • майонеза, заквасена сметана, билки, подправки.

Салата с боб и боб пушена пилешка гърда трябва да започнете да готвите с пилешки яйца. Те трябва да бъдат поставени в саксия с вода и да готвя на средна температура. Те ще бъдат готови за около 15 минути. По това време можете да се справите с пушената пилешка гърда. Тя трябва да е малка по размер. Важно е да премахнете кожата от нея и да я махнете, ако има такава. В противен случай салатата няма да бъде толкова вкусна, колкото си мисли.

След това трябва внимателно да отрежете месото със сламки или кубчета и поставете в обща чиния. Сега е време да изрежете малка крушка. Желателно е да е червено или виолетово - данните за сорта са по-сладки. Тази съставка трябва да бъде нарязана на половин пръстени, след което трябва да се поръсва с лимонов сок и да се постави на пилето.

Ако по това време яйцата са били приготвени, те трябва да бъдат охладени в ледена вода, след това да бъдат почистени и натрошени в салата с пушена гърда. След това можете да отидете на краставицата. Те трябва да бъдат осолени или натрошени. Желателно е да се нарязват на малки кубчета, тъй като съставката не трябва да е много изявена в салатата.

Тъй като рецептата с боб, без нея ястие няма да направя. Препоръчително е да купувате консерви, тъй като ако е просто варено, вкусът няма да се окаже същият. От буркана на съставката трябва да източите цялата течност, след което сложете боб в обща чиния. Сега остава само фино нарязан копър и поръсете всички останали продукти.

Подобно на много салати, това също не се прави без майонеза. Но в този случай тя трябва да се смесва със заквасена сметана. Вие ще трябва да вземете всеки от тях за 2 супени лъжици, ако желаете, можете да добавите сол и подправки. Зареждането с гориво трябва да се прибави към чинията и да се смеси напълно с другите съставки.

Салата трябва да бъде поставена в хладилника за около 30-60 минути. Той трябва да настоява, че вкусът е по-наситен. След това ястието с пушена гърда и боб трябва да бъде украсено с пресни билки. За това са подходящи магданоз, копър, босилек и зеле от Пекин. След това салатата може да се сервира на масата.

Салата "Пролетния ансамбъл"

Доста лесна и приятна салата, която се препоръчва да готвите през пролетта. Тогава има естествени и здравословни зеленчуци, които ще трябва да използвате в рецептата. Можете да го подготвите, например, за закуска, да презаредите батериите си за целия ден.

съставки:

  • пушено пиле - 420-500 грама;
  • твърдо сирене - около 130 грама;
  • домати - 2-3 броя;
  • консервирани боб - 1 кутия;
  • листа от маруля;
  • бисквити;
  • майонеза и сол.

Салата с пушено пиле се приготвя много лесно и бързо. Първо трябва да отрежете пресни домати. Те не трябва да бъдат прекалено меки и зрели. Перфектно годни месести сортове, които няма да позволят много сок при нарязване. Трябва да получите малки кубчета, които трябва да поставите в голяма чиния.

Препоръчваме: Прекрасен трипъл от салатни рецепти със зеленчуци и пушено пиле

Веднага след това трябва да започнете пушената пилешка гърда, която трябва да бъде пресни и сочни. Тя трябва да бъде отлепена и костите отстранени, ако има такива. След това ще бъде необходимо да го нарязвате на кубчета и да го слагате в домати.



Сега е моментът да отворите една кутия боб. Препоръчително е да изберете червен сорт, тъй като се счита за най-вкусното и подходящо за това ястие. Между другото, бобът трябва да бъде в собствения си сок, без доматен сос. Може да се закупи от всеки магазин. Цялата течност от буркана трябва да бъде предварително изцедена, така че да не удари случайно салата. След това съдържанието трябва да бъде поставено в обща табелка.

Фино раздробявайте съставките

Сиренето е важна съставка, тъй като вкусът на салатата ще стане по-нежен. Трябва да се търкат на ренде или да се нарязват на малки парченца. Много е желателно да не е твърде солено. Подходяща леко опция zhirnovaty.

Последният етап на готвене е най-простият. Трябва да изрежете или разкъсате листата на салатата и да ги сложите в салата. След това трябва да добавите майонеза, сол и подправки на вкус. Всички трябва да бъдат внимателно смесени и поставени в хладилника за около час.

Преди да сервирате, салатата трябва да бъде украсена със свежи билки и поръсена с крутони (те могат да бъдат приготвени сами или купени в опаковка). Сега рецептата за боб е готова. Можете да я служите като самостоятелно ястие или като добавка към основното ястие.

"Светлина" салата

Много приятна и приятна рецепта, която е идеална дори за празничен повод. Той обича всички гости, защото има деликатен вкус. Той може да бъде приготвен дори и за онези случаи, когато е необходимо да се направи спешен случай на наличните продукти.

Салата с пушени гърди, боб и царевица

съставки:

  • пушено пиле - 280-300 грама;
  • царевица в кутия - около 400 грама;
  • консервиран боб - 180 грама;
  • твърдо сирене - 150 грама;
  • естествено кисело мляко (без захар) - 200 грама;
  • кисели краставички - 2-3 броя;
  • чесън - 5 денички;
  • ръжен хляб - 3 броя;
  • Зелените.

Салата с пушено пиле се приготвя много просто. На първо място, трябва да олеснете чесъна и да го пуснете през пресата (в екстремни случаи можете да го изпечете на малка ренде или просто да го нарязвате). След това трябва да вземете парченца хляб, да ги разтриете с чесън и сол и след това да ги нарязвате на кубчета. Сега трябва да ги направите крутони, изсушени в тиган или във фурната. Това може да отнеме около 10 минути, понякога по-малко.

Междувременно можете да вземете пилешко филе, да го отлеснете от кожата и мазнините и след това да го нарязвате на малки парченца. Ако искате, можете просто да вземете месото с ръцете си. След това трябва да отворите буркан с кисели краставички, да ги изплакнете и фино нарязани. Съставките трябва да се поставят в една чиния и да се смесват помежду си.

Подготовка на съставките

След това трябва да вземете консерви от боб, да изтече течността от контейнера и да добавите продукта към пилето. Същото трябва да се направи и с царевицата. Към съставките, които трябва да добавите сирене, се разтривайте върху рендето.

Сега остава само да напълниш салатата с кисело мляко. Тя трябва да е естествена, без захар и добавки. Можете също да поставите подправки и сол, ако това наистина е необходимо. След това всички съставки трябва да бъдат внимателно смесени и поставени в хладилник за 30 минути.

Сервирайте го, първо трябва да украсите със зелени и да добавите трохи. Салата със сигурност ще угоди на семейството и гостите. Това ще бъде отлична закуска, тъй като има пикантен и деликатен вкус.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прости и вкусни салати от пушена пилешка гърдаПрости и вкусни салати от пушена пилешка гърда
Рецепти от салати с пушено пиле и ананасРецепти от салати с пушено пиле и ананас
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Рецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъбиРецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъби
Рецепта за салата с ананас и пушена гърдаРецепта за салата с ананас и пушена гърда
Пилешка гърда Coptyme у дома стъпка по стъпка рецептаПилешка гърда Coptyme у дома стъпка по стъпка рецепта
Салата рецепта с корейски моркови и пушено пилеСалата рецепта с корейски моркови и пушено пиле
Оливие и германска салата с пушена наденицаОливие и германска салата с пушена наденица
Рецепта за салата "Цезар" с пушена пилешка гърдаРецепта за салата "Цезар" с пушена пилешка гърда
Салати от скумрия студени и горещи пушениСалати от скумрия студени и горещи пушени
» » Топ 3 салатни рецепти с пушени пилешки гърди и боб
© 2021 BggeHat.com