Рецептата за салата от палачинка с пушен салам

Много хора са свикнали с факта, че палачинките са независимо ястие. Те се консумират, например, за закуска, добавяне на кондензирано мляко, заквасена сметана, извара, месо или други съставки. Но палачинка салата с наденица ще бъде отлична закуска за всеки повод. Тя може да бъде подготвена, например, за празниците от май или за всяко друго тържество. Той със сигурност ще хареса както силната половина на човечеството, така и на жените.

Съставките

Тази салата с наденица се приготвя много просто и съдържа продукти, които са лесни за купуване. Те могат да бъдат закупени във всеки магазин или супермаркет. Основното нещо е да купувате само пресни продукти, за да не разваляте вкуса и вида на храната. Ако всички съставки на салата са апетитни и свежи, тогава рецептата ще бъде успешна.

съставки:

  • пушена наденица - 180 грама;
  • яйца - 3-4 броя;
  • нишесте - 2 супени лъжици;
  • чесън;
  • майонеза;
  • растително масло и подправки.

Между другото, ако искате, можете да замените пушения колбас с варено, но е по-добре да използвате опцията, посочена в рецептата. Така че салата от палачинки ще стане по-ароматна и интересна.

Процес на готвене

Рецептата може да бъде разделена на два основни етапа. И двамата са важни, така че всеки трябва да поеме отговорност отговорно. Първо трябва да направите яйчени палачинки. По принцип можете да си купите в магазина обичайно, ако не искате да прекарвате време по него. Но всички същите готвени къщи ще бъдат много по-вкусни и по-полезни.



Първо, трябва да изплакнете яйцата под студената вода и да ги разбиете на чиния. Обикновено достатъчно 3-4 парчета за 5 порции салата. Те ще трябва да бъдат разтърсени в контейнер, като добавят нишесте, вода и сол. Внимавайте да не се появяват бучки, тъй като те не трябва да бъдат. Можете да използвате блендер, за да направите яйчната маса наистина добра.

Препоръчително: Рецепта на салата с корейски моркови и пушено пиле

Когато сместа е готова, загрейте тигана и го смажете с растително масло. След това внимателно изсипете сместа, равномерно я разпределете на дъното на тигана. Палачинките трябва да станат тънки, подобно на омлет. Запържете ги от двете страни на златна кора. Уверете се, че палачинката не е изгорена, в противен случай ще има неприятен вкус. След готовността си те трябва да се подреждат един върху друг в чиния и да се оставят да се охладят.

След това можете да продължите към втория етап на готвене. Сега трябва да вземете колбаси, които могат да бъдат пушени или варени. Тя трябва да бъде нарязана на малки ивици или кубчета - всичко зависи от желанието на домакинята. След това трябва да вземете студени палачинки, да ги навиете и нарязвате на кръгчета. Получената маса трябва да бъде поставена в чиния, в която ще има салата.

Сега трябва да добавите майонеза на вкус и добре да смесите всички продукти. Желателно е да се соят палачинки с наденица и да добавите подправки към тях. Рецептата изисква салатата да се постави в хладилника за поне един час. През това време той ще има време да се варя и да стане по-вкусно.

Преди сервиране може да се украси с пресни билки: магданоз и лук. Така че ще стане красива и оригинална. Трябва да се има предвид, че други съставки, освен изброените, могат да се добавят към салатата. Например, консервирани консервирани царевица, червен лук и пресни краставици, домати. Ако желаете, можете дори да добавите смачкано или твърдо сирене. Рецептата за салата с наденица ще бъде още по-интересна и полезна. Единственото нещо е, че времето за готвене ще се увеличи малко, но си заслужава. Гостите със сигурност ще оценят салатата, тъй като ще са наистина вкусни и пикантни. Отлична закуска за всеки повод.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пилеРецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пиле
Прости и вкусни салати от пушена пилешка гърдаПрости и вкусни салати от пушена пилешка гърда
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Топ 5 необичайни салати от пушен колбасТоп 5 необичайни салати от пушен колбас
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Рецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъбиРецепти за салата с пушено пилешко гърло и гъби
Рецепта за салата от палачинка с пушено пилеРецепта за салата от палачинка с пушено пиле
Салата рецепта с корейски моркови и пушено пилеСалата рецепта с корейски моркови и пушено пиле
Приготвяме салата с пушени колбаси и корейски морковиПриготвяме салата с пушени колбаси и корейски моркови
Вкусни салати с пушен салам и бобВкусни салати с пушен салам и боб
» » Рецептата за салата от палачинка с пушен салам
© 2021 BggeHat.com