Валяци и четки за боядисване Как да удължите срока на експлоатация

Боядисване на ролки и четки. Как да удължим срока на експлоатация

По време на ремонта всички използват четки и ролки. Няколко съвета ще ви помогнат в работата с тези инструменти.

За да улесните премахването на излишната боя от четката, можете да фиксирате извитата тел от двете страни до ръба на кофата. Прикрепен към ръба, той ще се превърне в почистващ препарат за четки и стойка за него.

За да предотвратите изсъхването на четката, винаги я пазете в боята. Изходът може да бъде пръчка. Чрез дръжката на четката преминава пръчка, която държи ръбовете на кутията, докато четката винаги е в боята на желаното ниво. Тъй като материалът се консумира, структурата спада.

Всеки знае, че традиционната четка за боя служи дълго време, но много го изхвърлят след първата употреба. Удължаването на живота на инструмента ще бъде повишено чрез накисване в разтворител, измиване в топла вода със сапун и изпичане с миди с редки зъби. След всички тези процедури четката ще стане нова.

Разтворителят бързо се изпарява, така че четката, оставена в нея, не изсъхва, по-добре е да затворите буркана плътно с пластмасова торбичка и да закрепите ръбовете му с еластична лента.



Запазването на стара четка с дълго изсъхнала боя може да я налее във вода с детергент в продължение на няколко часа. След това, четката ще трябва да се пени с метална четка.

Напоследък повърхността на шпагата често има малки неравности, така че да я нарисувате, можете да свържете четката със шпатула. В този случай, преди четката да премине от стената, последните ще бъдат премахнати.

По време на промиване или оцветяване на тавана, боята или кредата, които се движат по дръжката, винаги се намесва. С тази помощ се управлява дюзата под формата на капачка от калай или пластмасова бутилка. Мястото на връзката му с дръжката на четката е запечатано с шпакловка или обикновена глина. По-удобно е при тези задания да използвате четка или ролка с дълга дръжка. Четкайте по-добре огъване на 30 °, за да можете да достигнете до всички ъгли и неравности. Поставете четка върху гумения маркуч. В този случай половината от дължината му е заета от четка, а втората част е дръжка. Този дизайн е по-надежден, отколкото прилепването на четката към дръжката с въже.

За да се предотврати изсъхването на валяка след боядисване, то ще се съхранява във високо стъкло или пластмасова бутилка. Контейнерът е пълен с боя или ленено масло.

За печене на боя е възможно парче гума от пяна, закрепена в държача за калай. След употреба гумената пяна се заменя с нова.

Е, можете да намерите всичко за конкретни работи, като посетите belvip.by. Само там ще бъдете помогнати с глинени и монолитни бетони за умерена такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисувате тавана функции на процесаКак да нарисувате тавана функции на процеса
Какво трябва да бъде боядисаният подКакво трябва да бъде боядисаният под
Brush-maklovitsa wonder-tool за домашни художнициBrush-maklovitsa wonder-tool за домашни художници
Четка за бързо и висококачествено почистване на подаЧетка за бързо и висококачествено почистване на пода
Боядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръцеБоядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръце
Модерни мопове за измиване на пода с кофаМодерни мопове за измиване на пода с кофа
Тогава да нарисувате таван от гипсокартон - референцииТогава да нарисувате таван от гипсокартон - референции
Как да нарисувате дъска за горещ майстор класКак да нарисувате дъска за горещ майстор клас
Боядисване на дъска за рязане за начинаещиБоядисване на дъска за рязане за начинаещи
ЧеткаЧетка
» » Валяци и четки за боядисване Как да удължите срока на експлоатация
© 2021 BggeHat.com