Видове оборудване за боядисване

Видове оборудване за боядисване

Ремонтът от всякакъв вид, като правило, има няколко стъпки. И една важна стъпка в капитала и козметичните ремонти се считат за бояджийски работи. За боядисване на самолетите има много различни техники и инструменти. Най-честият и удобен в употреба е четката за боядисване. Изборът им е много разнообразен, има много различни видове четки и всеки изпълнява своята специфична функция.

За боядисване на прозорци и врати се използва кръгла четка. Flat е специализирана в лакиране на дървени повърхности. За боядисване на таваните и стените се използва избелваща четка. Маховая е незаменима за оцветяването на огромни площи на самолета. Фланецът е необходим за довършване на прясно оцветена равнина. Челни панелни четки с малък диаметър, подходящи за обработка на боядисани повърхности.

Преди да започнете работа с четка, тя трябва да бъде подготвена за работа. За да премахнете изпъкнали косми, които могат да създадат ленти върху боядисаната повърхност, трябва да бъде 15 минути. Работете с четка върху стената от бетон без боя. След това четините се омекват във вода в продължение на 50 минути, след което се изсушават. Четки с дървена дръжка не могат да се съхраняват дълго във вода.

Работата по боядисване се извършва и с ролка. Използва се на широка и плоска равнина. Боядисване с валяк се прилага напречно. Оцветяване в 2 или 3 слоя.

Нанесете равномерно равномерно изравняване с пистолет. Съставът на боята се излива в бурканчето за работа. Избелването и боядисването с пистолет е много лесно, тъй като трябва да се държи в ръцете на определено разстояние от равнината, така че да няма пренасищане на боята в определени области.



След напредъка, много започват да се откаже от четки и ролки, предпочита пневматичен безвъздушно боядисване пръскачка и пръскачки, както и автоматизирани системи, които използват прахообразна боя.

Цялото оборудване е разделено на 2 класа: апаратура, използваща прахова боя и течни формулировки.

Областта на въвеждане на безвъздушно пръскащо оборудване е страхотна. Тези машини са предназначени за боядисване на големи площи с най-висока производителност. Те се използват в строителството и ремонта на огромни промишлени сгради, големи машиностроенето и производството на метални конструкции.

Висококачественото покритие, използващо технология на прахово покритие, се постига чрез добавяне към състава на полимерите. Уредът за боядисване на прах има формата на тромаво оборудване, поради което е по-често инсталиран в производствени помещения.

Е, като посетите сайта archi-stroy.com/catalog/, ще намерите всичко за иновациите в продуктите за декорация на фасади. Само там ще ви помогнат да създадете шикозна фасада бързо и без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Brush-maklovitsa wonder-tool за домашни художнициBrush-maklovitsa wonder-tool за домашни художници
Тогава да нарисувате таван от гипсокартон - референцииТогава да нарисувате таван от гипсокартон - референции
Подреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работиПодреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работи
Боядисване на дъска за рязане за начинаещиБоядисване на дъска за рязане за начинаещи
Как да подготвим таван за боядисване - инструкцииКак да подготвим таван за боядисване - инструкции
ЧеткаЧетка
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Радиаторна бояРадиаторна боя
Лице на живопистаЛице на живописта
Как да изберем четки и валяци за боядисване?Как да изберем четки и валяци за боядисване?
» » Видове оборудване за боядисване
© 2021 BggeHat.com