Лице на живописта

Приемане на живописта

В ремонта, както и в строителството, не съществуват малки творби. Всяка работа е важна. И живописта работи, както и последните, са много важни при декорирането на помещения. Намирането на художник, хубавото не е всичко. Трябва да знаете как да боядисвате правилно и какво да обръщате внимание.

Преди боядисване всички груби повърхности, които ще бъдат боядисани, трябва да бъдат почистени (изгладени), всички пукнатини трябва да бъдат запълнени с шпакловъчен материал. Не се препоръчва да се извършват бояджийски работи с материали, които са съмнителни (не са ясни маркировки или липса на такива, по-дълъг срок на годност, опаковки, корозия на кутии). Преди да стартирам боята, обръщам внимание на вискозитета. Тя трябва да осигурява цвят без дефекти. За подготовката на цветни материали се препоръчва използването само на висококачествени оцветители и свързващи вещества.

Приемането на боядисване се допуска само след като покритието напълно изсъхне. Дървените покрития се полагат десет дни след боядисването.

Има допустими отклонения след боядисване.

Ако работата се извършва с водни съединения, тогава не се допускат такива дефекти като петна, разливи, спрейове, ленти, купчини от четката, анулиране.



Ако чертежът по стените е бил приложен с ролки, тогава не е разрешено преместването на рисунката.

Частичната (местна) кривина на линиите, ако цветът е с високо качество, не е разрешена. Ако цветът се оценява като подобрен, тогава се допуска отклонение от не повече от два милиметра. При обикновен цвят толерансът може да бъде не повече от пет милиметра.

При боядисване на повърхности с масло, емайллакове, както и при аутопсия лак не е позволено Трансилюминация предишните покривни слоеве, пропуски, бръчки, петна, цветови вариации, ивици и други подобни. Д., т.е. всички дефекти, които засягат външния вид на покритието. Разрешени са едва видими с драскотини с невъоръжено око, зърно от пясък в рамките на четири до един квадратен метър.

Не се допуска частично изкривяване на линиите и дори оцветяване на фугите на повърхности, боядисани в различни цветове с висококачествено боядисване. При обикновена боя, допустимите скорости на отклонение са не повече от пет милиметра.

Ако повърхностите са боядисани с гъба или ролка, моделът трябва да има еднакви текстури. При този вид оцветяване, пропуски, наслояване, видими връзки на модела, петна не са допустими.

Ако се интересувате от изкуствен камък от производителя - посетете сайта ivanovo.vkdk.ru. Има само качествен изкуствен камък с бърза доставка и разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисуваме чугунени батерииКак да нарисуваме чугунени батерии
Как да боядисваме дървото с избора и правилното нанасяне на бояджийски материалиКак да боядисваме дървото с избора и правилното нанасяне на бояджийски материали
Латексова боя за таванните предимстваЛатексова боя за таванните предимства
Боядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръцеБоядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръце
Как да нарисувате тавана от гипсокартон избор на бояКак да нарисувате тавана от гипсокартон избор на боя
Подреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работиПодреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работи
Видове оборудване за боядисванеВидове оборудване за боядисване
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Боядисване на таванаБоядисване на тавана
Как да изберем четки и валяци за боядисване?Как да изберем четки и валяци за боядисване?
» » Лице на живописта
© 2021 BggeHat.com