Боядисване

Боядисване

Декоративни, защитни и санитарно-хигиенни функции се извършват от интериора на помещенията. Но, за съжаление, веднъж направено живопис работа не е трайна и следователно в около три до пет години трябва да бъдат актуализирани.

Навременното осигуряване на защита на елементи от жилищни помещения от външни влияния гарантира удължаване на техния експлоатационен живот. За тази цел интериорната обстановка на сградите се подновява след периодична проверка и откриване на дефекти в различните елементи на покритието.

Използването на съвременни висококачествени съединения за боядисване (боя, лак, емайл) изисква подготовка на повърхността, избор на вида материал, метод на неговото приложение.

Цялата работа по боядисване трябва да бъде в съответствие с одобрения проект.

Съставите за оцветяване са разделени на групи: цяло (не съдържащ razbelov - бели пигменти), нормален (съдържащ равни количества от цветни и бели пигменти), дебелина (цветен пигмент бяло доминира) razbelennye (доминиращи бели пигменти и цветни прилагат за оцветяване). Най-често се използват избелените формулировки.

Цветовете обикновено се класифицират като студени и топли. Чрез смесване на цветовете можете да дадете нов нюанс. При избора на цвета на боята за боядисване на стаите, особено внимание се обръща на подреждането на помещенията (слънчева или сенчеста страна, юг или север).

При избора на цветове за боядисване на фасадите се взема предвид местоположението на сградата, нейният фон, цветът на околните сгради.



Необходимо е също така да се помни, че всички топли и ярки цветове създават илюзията за повърхност приближение logkosti- студено и тъмно - напротив отчужди, оставяйки впечатление за структурата на гравитацията.

За боядисване се използват следните материали: пигменти, пълнители, свързващи вещества.

Също така широко се използват синтетични смоли, гуми и целулозни производни, имащи свойства да се разтварят до необходимата консистенция в органичните разтворители.

За производството на бои на водна основа, неорганични свързващи вещества - цимент, вар и органични - се използват върху животински и растителни основи.

Синтетичните лепила станаха доста популярни. Те включват разтвори на природни модифицирани или синтетични полимери във вода или алкохол.

За външни и вътрешни работи, като стягащо, използвайте течно калиево стъкло. Тези бои предпазват дървото от огън.

Е, ако се интересувате от алтернатива на отоплението с газ във вашия дом - посетете сайта ultra-term.ru. Само там е всичко, за да се създаде отлична отоплителна система без проблемите на отлагането с газ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Коя боя за дърво е по-добраКоя боя за дърво е по-добра
Как да нарисувате винил тапет избор на емайл и техника на неговото прилаганеКак да нарисувате винил тапет избор на емайл и техника на неговото прилагане
Боядисване на бетонни подовеБоядисване на бетонни подове
Как да получите бяло от цветовете е възможно?Как да получите бяло от цветовете е възможно?
Пигмент за тротоарни плочиПигмент за тротоарни плочи
Подови бои на водна основаПодови бои на водна основа
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Боядисване на метални конструкцииБоядисване на метални конструкции
Грунд емайлГрунд емайл
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
» » Боядисване
© 2021 BggeHat.com