Относно предимствата на гумената боя



Този вид акрилна боя се превърна в истински пробив сред бояджийските и лакообразни продукти. Появила се на пазара сравнително наскоро, гумената боя със седемте стъпала придобива популярност сред купувачите, благодарение на своите наистина уникални предимства.
Както подсказва името, тази боя след изсъхване става "каучук" гъвкавост: той лесно да се огъва, обрати, завои и, в същото време, не се деформира: тя не се напуква, не се отлепи или дори счупи. Тази сила не се притежава от повече от един клас боя, и това не е единственото от нейното достойнство.
Поради ефекта на диафрагмата, тази боя е дишаща и боядисаната повърхност може да диша свободно, и, както подобава на влага каучук, боя не минава, и то дори може да се използва като защита срещу вода.
Въпреки че включва различни химикали, каучуковата боя е екологична, дори се препоръчва за стаи за боядисване и това е още една стъпка в борбата за опазване на околната среда.
Освен това на пазара има специални добавки, които укрепват вече голямата здравина на тази боя. С тяхна помощ каучуковата боя леко понася всякакво лошо време, измръзване, плесен и дори киселинни валежи, ако падне. Той не изгаря на слънце, което означава, че цветът му няма да се влоши с течение на времето, а животът на тази боя е поне 20 години, според производителите.
Последното предимство на гумената боя е, че може да се нанася върху всяка повърхност: метал, дърво - независимо от това, което боята полага, тя винаги ще има отлично сцепление на повърхността.
С такива зашеметяващи характеристики тази боя е чудесна за боядисване на покриви, фасади, дори баскетболни игрища, тенис кортове и е идеална за боядисване на стени. Тя ще издържи на тормозене и на човек.
При употреба каучуковата боя не се различава от другите, тя е уникална - не се разрежда с разтворител, а с обикновена питейна вода, която всъщност е още един плюс - не е нужно да харчите пари за разтворителя. Повърхността преди боядисване, както се очаква, е добре почистена, след това боята се нанася в 2-3 слоя с четка, валяк или пистолет за боядисване на боя, както при обикновена боя.
И след тези събития, гумени бои в продължение на много години ще се насладите на очите и наслада на съседите и гостите!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Каучукови подови предимства, видове и процес на оформянеКаучукови подови предимства, видове и процес на оформяне
Избираме и поставяме гумено покритие за подовата настилка на гаражаИзбираме и поставяме гумено покритие за подовата настилка на гаража
Пяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замениПяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замени
Боя за бетонни подове в гаражни цени и спецификацииБоя за бетонни подове в гаражни цени и спецификации
Водоустойчива за пулверизиране Течна гумаВодоустойчива за пулверизиране Течна гума
Happy Seven в света на хазартаHappy Seven в света на хазарта
Видове боиВидове бои
Акрилна боя и нейното приложениеАкрилна боя и нейното приложение
Изборът на подходящия ламинатИзборът на подходящия ламинат
Видове и характеристики на опаковъчните пликовеВидове и характеристики на опаковъчните пликове
» » Относно предимствата на гумената боя
© 2021 BggeHat.com