Работата на Алфрацик

Работата на Алфрацик

Изпълненията на Алфрацик са творби на художествена декорация на всякакви повърхности. Методи, чрез които да се извърши операция данни прието са разделени в няколко типа, в зависимост от изпълнението на изготвяне на повърхността - разпръсква чрез набраздяване модел релефни ролка опънати панели, така наречените почистването и опаковането модел с помощта на шаблон.

Отличителна черта на алфраичните творби е уникалният модел, който се получава в доста кратък период от време. Работата на Алфрацик може да се извършва дори и от хора, които нямат изкуство.

Прокарването на картината по стените с помощта на релефен валяк е съвсем проста, но тази работа ще изисква известна грижа. За да работи, се използва специален валяк, който се състои от две ролки - порест и облекчение ролка, порестата потопени в състава на багрило и се притиска към релефна ролката. Тази ролка се спуска от тавана към пода. Следващата лента трябва да се стартира чрез предварително задаване на позицията на ролката в същата точка, както когато се прави първата лента, в противен случай шаблонът няма да съвпадне.

Пръска. За този метод се използват четки с достатъчно твърда купчина или спрей. Процесът на рисуване на картина на стената е съвсем прост. Дръжка за четка с оцветяващо съединение се удря на полюс, който трябва да бъде монтиран на известно разстояние от повърхността на стената. Този метод създава хаотичен и точков модел, цветовете за този метод трябва да бъдат избрани на по-тъмен фон.



Опънати панели, за да направят преход малко цвят на повърхността на стената или тапет с ламперия панелите, се прилагат права линия с прост дизайн, който може да бъде приложен към шаблона. За този метод, използването на вискозни и течни бои, получени чрез разтваряне на акрилни бои с разтворител. Четката трябва да се потопи в боята и да се държи веднъж с шаблон, всеки път, когато е важно да се следва посоката.

Отпечатването на шаблона с помощта на шаблон се извършва от крайната страна на къса четка с точкови движения. Шаблоните могат да бъдат направени сами или купени в магазин. За всеки цвят вашият шаблон се изпълнява.

Най-трудният вариант на тази работа е аерографията, тъй като ще изисква умения за работа с аерограф. Най-простата версия на аерографията е боя.

Е, ако се интересувате от канализационни щори в Москва - посетете сайта hl-zatvor.ru. Само там е всичко необходимо, за да се създаде надеждна система за източване във всеки дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Нанасяне на декоративна мазилка на всички популярни начиниНанасяне на декоративна мазилка на всички популярни начини
Възглавница за оцветяване на тавана с водно-емулсионни тайни за избор на инструментВъзглавница за оцветяване на тавана с водно-емулсионни тайни за избор на инструмент
Как да боядисвам гипсокартон?Как да боядисвам гипсокартон?
Ролката за боядисване на стени избира правилния инструментРолката за боядисване на стени избира правилния инструмент
Боядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръцеБоядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръце
Подреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работиПодреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работи
Как правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяванеКак правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяване
Тапет Стикер на тавана - инструкцияТапет Стикер на тавана - инструкция
Ролка за боядисване на тавана и неговите видовеРолка за боядисване на тавана и неговите видове
Че фасадата на къщата беше надеждна и красиваЧе фасадата на къщата беше надеждна и красива
» » Работата на Алфрацик
© 2021 BggeHat.com