Как да изсъхне мазето в къщата?

Когато правите ремонт, разбира се, искате да бъде качествен, добър, издръжлив. В края на краищата, кой би искал например да извърши ремонт отново след една година? Мисля, че никой. Защо питам това?

Ochumeliy Stroitel.ru ще ви кажа как да изсушите избата в къщата. Питаш защо ми трябва това? И каква е разликата, как да изсъхне тази изба? В края на краищата, подът ще бъде поставен върху него и всичко ще бъде наред. Но тук грешите. Не е тайна за никого, че всичко започва с основите. Всеки знае, че земята, която е под пода, е вечният източник на влага. Което води до влага и неприятна гнила миризма. Ето защо е толкова важно да знаете как да изсушите подземния етаж в къщата. В края на краищата, никой не иска да бъде в стая, където е мокра и влажна, а освен това, ужасна миризма? Прочети сега, как да изсуши изба в къща и този проблем ще ви заобиколи. И във вашия дом винаги ще бъде уютен, топъл и удобен. Как излишната влага влиза в нашите жилища?

Така че, ако нямате добър качествен инструмент, водата ще падне през пукнатините в основата. Ако това е така, тогава бъдете сигурни, за да разберете как да изсъхне под земята в къщата и да направите добър otmazhku.

2. Пролетта и есента, когато местоположението на подземните води е толкова високо, водата се напоява под вашия под. И накрая, влажният и топъл въздух попада под пода. И така, ние имаме кондензация в къщата си, или по-скоро капки роса се появяват по стените на стаята.

Няколко начина как да изсъхне мазето (избата) в къщата

Първият механизъм е запечатването

1. Първото нещо, което трябва да направите, е да запечатате вътрешните стени на мазето. Какво означава това? И факта, че ще трябва допълнително да лепенка или лепило основите и стените на подземния етаж със специален подсилен филм или рубин. Вярно е, че има някои трудности при извършването на такава работа. Това е запечатването на филмови съединения в ъглите.

2. Че подземните в къщата при нас бяха сухи, втората, която правим, са запечатани ставите посредством специални маски и уплътнители.

3. Необходимо е да се фиксира горната част на филма по стените на подземния етаж с помощта на dubublik.

4. След това нанесете върху филма допълнителна топка от бетон. Това е необходимо, за да се предпази материала от механични повреди.

Съвет: Ако бетонът изобщо не задържа големите стени на подземния етаж, след това ги покрийте около периметъра с пластмасови листове или тухла в един ред. Това е само първият начин за изсушаване на къщата в къщата.

Вторият механизъм - ефективна вентилация, сушене, дренаж, изолация



веднъж сухо свод към помощни свещи.3

1. За да изсушите избата (под земята) в къщата, трябва да инсталирате комин, така че да достигне до дъното на подземния етаж.

2. Сравнително ефективен начин да изсушите мазето в къщата, за да ускорите процеса на изсушаване на подземния етаж, можете да поставите запалена свещ под дъното на тръбата.

3. Трябва да източите подземните води. Първото нещо, което трябва да направите за това е да пробиете през цялата дължина на подземните фундаментни канали с малки размери.

Съвет: Направете ги с наклон в единия ъгъл на сградата. Втората е да поставиш тръба. Това се прави, за да се гарантира, че водата от тубулите излиза.

4. След това трябва да оборудвате водонепроницаемия кладенец за вода от тубулите, т.е. от под пода на вашата къща. Естествено, водата ще трябва периодично да се изпомпва.

5. Можете, по същия принцип, както и с канали, да дренирате с тръби. Но за тази тръба трябва да бъдат инсталирани дори преди изграждането на подземни.

6. И още един, по мое мнение, най-лесният начин, как да изсъхне под земята в къщата. Така че, за това ще е необходимо да покриете подземните площи с всеки материал, който изолира водата, например, добра версия на рубероидния полиетиленов филм. Но, че е много важно да направите това, преди да поставите грубия под. Хидроизолационните материали няма да преминат през влага, а подовата настилка ще остане суха. Натиснете ръбероида или филма на няколко места, така че да не се движи.

Между другото, този вариант на борба срещу влажността на подземния свят е прост, но ефективен. Разбира се, това не са всички методи, как да изсъхне мазето в къщата. Но все още основни и не много скъпи, което също е важно. Знайте, че залогът за вашето качество, добър ремонт се крие в детайлите. Не, технологията за изсушаване на подземния етаж в къщата не е дреболия, но много хора не мислят за това. И тогава има всички видове проблеми. Кондензация по стените, влага, неприятна гнила миризма. Контролирайте всичко и направете дома си уютен и топъл. Необходимо е много внимателно да се подходи към въпросите за ремонта. Затова не бъди мързелив и научете как да изсъхне подземния етаж в къщата. И повярвайте ми, много проблеми могат да бъдат избегнати. В крайна сметка това е важно за вашето здраве. Кой ще се възползва от мокър, влажен въздух или кондензация на стените?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите фондация за къща с мазе със собствените си ръце?Как да направите фондация за къща с мазе със собствените си ръце?
Мирисът от канализационната система в апартамента се одитира и елиминираМирисът от канализационната система в апартамента се одитира и елиминира
Оформлението на модерна къща с мазеОформлението на модерна къща с мазе
Топлинна помпа за отопление на домаТоплинна помпа за отопление на дома
Цезан за избатаЦезан за избата
Как да оборудвате малък домашен офисКак да оборудвате малък домашен офис
Как правилно да оборудвате апартамента си, няколко съветаКак правилно да оборудвате апартамента си, няколко съвета
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Изграждане на изба в къщатаИзграждане на изба в къщата
Мирис от септична ямаМирис от септична яма
» » Как да изсъхне мазето в къщата?
© 2021 BggeHat.com