Изграждане на изба

Изграждане на изба

Точното време на началото на избата не е определено от учените. Въпреки това, след години, избата продължава да бъде релевантна и търсена, въпреки появата на хладилници. Почти всяка къща в селата и села има изби, които не са празни.

В допълнение, мазето е оборудвано не само в селски къщи, но и в вили, защото е удобно и практично.

Предимството на мазето е, че той може да бъде построен самостоятелно, без да се изграждат бригади и надзиратели.

На сухи височини е желателно да се изгради земна изба, в която ще бъде възможно да се съхраняват туршии, плодове и зеленчуци след завършване на строителните работи. Преди изграждането на земя изба на негово място, е необходимо да копаят фундамент яма. Основата на ямата трябва да бъде наклонена, така че стените да имат наклон, за да се предотврати проникването на големи почви. Стените на готовата яма трябва да бъдат подредени с дъски и да бъдат укрепени, за да се създадат необходимите условия за съхранение на храната и да се удължи живота на мазето. Желателно е сгъваемото сгъване да увеличи експлоатационния живот, тъй като през топлия слънчев сезон може да се извади за сушене.

В допълнение към стените и укрепването им, трябва да се обърне внимание на дизайна на пода в мазето. Най-често за подови настилки използвайте разбитите битумни развалини развалини. Поради тази причина капилярната влага не прониква в мазето.



Таванът в мазето е построен с помощта на стълбове, върху които е положена смазка с лубрикант и земята е покрита с мръсотия. Дебелината на запълването трябва да бъде най-малко 30-40 см, за да се осигури необходимата изолация в мазето.

Най-често се издига покрив от гипс над завършената изба, което помага за покриване на избата от двете страни.

Повечето от кофите в мазето са инсталирани от едната страна и рафтовете са поставени от другата страна, но не можете да ги разделите, защото това не зависи от срока на годност на продуктите в мазето.

В допълнение към практически приложения, изба помага за създаването на уютна атмосфера, тъй като тя е свързана с резервите, лакомства, които приготвят майки и баби, същите тези банки и бъчви с вкусни краставици и домати и буркани с ароматно сладко. Препоръчително е да се консултирате със строителите, преди да започнете работата, за да направите необходимите измервания правилно и да изградите земна изба, надеждна и надеждна.

Е, можете да си купите евтини сайдинг, като посетите сайта isotop-nn.ru. Само там е най-добрата сайдинг за вашия дом на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждаме изба с оптимална температура за съхраняване на продуктите, ръководство за майсториИзграждаме изба с оптимална температура за съхраняване на продуктите, ръководство за майстори
Изграждане на мазе в гаража под силата на домашен майстор?Изграждане на мазе в гаража под силата на домашен майстор?
Подът в мазетоПодът в мазето
Сутерен в частна къща със собствени ръцеСутерен в частна къща със собствени ръце
Как да направите тавана в мазето нюансите на инсталациятаКак да направите тавана в мазето нюансите на инсталацията
Ние изграждаме основата с приземния етаж със собствените си ръцеНие изграждаме основата с приземния етаж със собствените си ръце
Как да направите фондация за къща с мазе със собствените си ръце?Как да направите фондация за къща с мазе със собствените си ръце?
Оформлението на модерна къща с мазеОформлението на модерна къща с мазе
Как да изсъхне мазето в къщата?Как да изсъхне мазето в къщата?
Цезан за избатаЦезан за избата
» » Изграждане на изба
© 2021 BggeHat.com