Как да премахнете изтичането в стената или основата?

Как да премахнете изтичането в стената или основата

Много често, когато една съществуваща къща е прикрепена към друг етаж или се правят фрагменти, възникват проблеми. Те са свързани с факта, че смущенията в конструкцията, която преди е била измислена, нарушават стабилността на сградата. В резултат на това, дори ако къщата е построена подходящ процес на почвата и утаяване че отдавна приключи, което възниква, когато тези промени допълнителното натоварване води до утаяване, макар и неравномерен. В крайна сметка, по време, което е изминало от строежа на къщата, може да има леко изместване на почвените слоеве, нивата на подземните води да се повишат и т.н. В резултат на това в пукнатините на стените, а понякога те идват и в мазето, защото тя прониква във водата, намокрете изба.

В такива случаи местните дренажи не решават проблемите, защото стените все още ще се намокрят. Необходимо е да се отстрани самата причина, т.е. да се изкопаят основите, да се възстанови хидро- и топлоизолационния слой, за да се отстранят пукнатините в стените.

Много е важно да се определи точното място, където се извършва течът. В края на краищата, преди появата на мокро петно ​​на стената, водата може да продължи дълго. Пукнатините трябва да се пълнят със състав, който е достатъчно еластичен и в същото време устойчив на влага. Можете също да използвате специални уплътнители, но не и силиконови, тъй като този материал не е предназначен за тази работа.



За запечатване на пукнатините в основата се използва специален хоросан. Когато замъгляване, пукнатини в стените на къщата може да се използва конвенционален варова замазка и дори лепило дърводелеца, който се смесва с заби креда. Ако пукнатината е достатъчно дълбока, по-добре е да използвате варо-циментова смес и стоманена мрежа. Това важи особено за пукнатини, които се появяват на кръстовището на тухла от дърво или тухли и бетон. След това пукнатините се пълнят с разтвор, площта е покрита с армировъчна мрежа, а когато повърхността изсъхне - нанесете грунд и гипс. За да се запечатат пукнатините по вътрешните стени, понякога се използва шпакловка от боя и цимент.

Независимо какъв материал сте избрали, преди да поставите замазка, повърхността на стената трябва да бъде подготвена, т.е. да се изравни повърхността й. Когато пукнатината е замърсена, тази област трябва да бъде грундирана и когато този слой изсъхне - продължете да я усъвършенствате.

https://parra-shop.ru/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да се отцежда?Как правилно да се отцежда?
Резервоар за отводняванеРезервоар за отводняване
Хидроизолация на сутеренХидроизолация на сутерен
Определете оптималната дълбочина на основатаОпределете оптималната дълбочина на основата
Как да изсъхне мазето в къщата?Как да изсъхне мазето в къщата?
Цезан за избатаЦезан за избата
Сепсис магистърСепсис магистър
Керемида основаКеремида основа
Изграждане на изба в къщатаИзграждане на изба в къщата
Когато фондацията изисква проверка и прегледКогато фондацията изисква проверка и преглед
» » Как да премахнете изтичането в стената или основата?
© 2021 BggeHat.com