Дървени подове, припокриващи се подове

Дървени подове, припокриващи се подове

По време на строителството е един от най-важните въпроси: как да покриете първия етаж и да направите пода на втория етаж? Не са толкова много методи, всяка от които е подходяща за вида на конструкцията. Монолитно припокриване - най-трайният и сложен в строителството. Монолитни плочи - много силни, но не толкова трудни в строителството, защото те са закупени в завода специално за необходимия размер и монтирани готови на строителната площадка. Най-лекото тегло, но не толкова силно е дървеният под.

Не е необходимо да монтирате дървени подове, където ще е необходимо да ги ремонтирате преди да ремонтирате стените. Всички материали трябва да бъдат избрани така, че да имат приблизително един и същ срок на експлоатация без поправка. Следователно дървеният паркет е подходящ за дървена къща или рамкова конструкция. Производствената технология е много проста. Основното нещо е да мислим много добре за всичко, да решаваме и да прилагаме всичко това качествено.

Какво ще ни трябва, за да направим самия под. Разбира се, необходимите барове са дълги. Дължината не трябва да бъде повече от 5 метра, ако има само носеща стена на първия етаж. На ребрата е закрепена щанга от 150 * 50, което ще осигури най-голяма здравина. Препоръчително е всичко да се монтира върху специални железни скрепителни елементи: плочи и ъгли. Разстоянието между решетките не мога да направя повече от метър, най-оптималното разстояние е 50-60 см, а в баровете също трябва да се прикрепят към всеки друг, но не толкова често, както и на разстояние от един метър и половина метра.



Когато цялата ваша кутия е готова, ще трябва да я подновиш. За удобство е необходимо да направите облицовката отдолу. Определяме на цялата площ на тавана парна бариера и покриваме тавана, например, с облицовка или блок с къща, възможно е и гипсокартон. В края на облицовката на тавана е целесъобразно да се мисли за извършването на инженерни мрежи на втория етаж. Ние ги монтираме. След това поставете избрания от вас изолат в получените ниши. След това цялата площ на втория етаж е покрита с хидроизолация, а едва след това подова на груб под. На него вече да се укрепи ламинат, паркет, някъде да се линолеум, или плочки. Веднага можете да почистите пода на подложката на подовия лист. Всичко това зависи от дизайна и дизайна на вашата сграда.

Дървеният под е считан за най-краткотрайният, но често се нуждае от него поради простотата на монтажа и лекотата на поддръжка. Често този тип припокриване се използва при реконструкцията или завършването на стари къщи, така че да не се натоварва старата сграда.

Е, ако се интересувате от метални входни врати - посетете сайта cezam.su. Само там ще намерите качествени и безопасни врати на изгодни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Устройството на дървени подови нюанси на технологичния процесУстройството на дървени подови нюанси на технологичния процес
Изграждане на вътрешни подове в частна къщаИзграждане на вътрешни подове в частна къща
Подреждане на подове в тухлена къщаПодреждане на подове в тухлена къща
Устройството за припокриване в дома от газобетонУстройството за припокриване в дома от газобетон
Ремонт на пода в ХрушчовРемонт на пода в Хрушчов
Сфера на кофража и начините на използване в строителствотоСфера на кофража и начините на използване в строителството
Характеристики и видове типови подовеХарактеристики и видове типови подове
Инсталация и изчисляване на най-добрия кофраж за подовеИнсталация и изчисляване на най-добрия кофраж за подове
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?
» » Дървени подове, припокриващи се подове
© 2021 BggeHat.com