Видове подови плочи

Видове подови плочи

При изграждането на повече или по-малко сериозна структура, почти веднага, на етапа на проектиране, трябва да се справят с избора на плочи. В тази статия ще разсеем аурата на мистерията за тези структурни елементи на структурата и ще ви дадем представа за това какъв тип плочи са по-подходящи в този или този случай.

Така че този елемент на структурата има функцията да разделя цялото вътрешно пространство на подове. Съществуват обаче следните типове:



• Плочи за припокриване на компютри;
• сглобяеми плочи;
• Масивни подови плочи.
Предварително изработените плочи са мобилна алтернатива между кръгли кухи и монолитни плочи. Припокриването в този случай се подрежда с предварително определена стъпка и бетонирани рамки от стоманобетонови греди, между които се поставят кухи бетонни блокове. В резултат на това - лекота и издръжливост на този тип се припокриват, и най-важното, сглобяеми плочи в повечето случаи не се изисква използването на специално оборудване за монтаж и инсталация на скорост не отстъпва на монолитни плочи. Освен това, по силата на блокове дизайн, те имат по-добра топлинна / звукоизолиращи качества, както и че всички, независимо от факта, че има един уникален нюанс - от материали представляват малка част блокове, ниската цена на този материал може да бъде допълнително намалена от закупуване на едро.

Плочите на припокриващи се бр. (Кръгли кухи пластини) са парчета, готови продукти, които се използват във всички видове строителство. Основното им предимство е най-добрата скорост на припокриване на етажите спрямо други видове припокриване. Това се дължи на факта, че те носят готови за инсталиране и не изискват никакви допълнителни стъпки на работа и процеса на изграждане на година, с изключение на използването на кран, което прави висока скорост на монтажа. Те също така имат най-доброто представяне спрямо товарите, които могат да издържат. Това се дължи на факта, че засилването клетката в тяхното производство подложен на разтягане, докато бетонът достигне пълния си капацитет, за да стегнат структура в бетонната плоча може да понесе тежък товар. Що се отнася до цените, то е, че е целесъобразно да се обмисли и дали е необходимо, но повярвайте ми, в крайна сметка, след като материалите и заплати на работниците, всякакъв друг вид таван ще струва не по-малко, а освен това е възможно да се съгласува с производителя на преференциални условия, например, когато купувате един вид плочи с отстъпка или партида на едро с отстъпка и т.н. и резултатът ще бъде нормално припокриване на разумни пари.

И накрая, третият и последен тип припокриващи се - монолитни плочи. Те са изработени от непрекъсната бетонен слой с различна дебелина, с укрепване клетка устройство, обаче, разходите за труд, този тип припокриващи уви, е надвишил всички останали По този начин, разходите за работа с повече от покрива само плюс - ниски разходи за материали за устройството на припокриването.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на вътрешни подове в частна къщаИзграждане на вътрешни подове в частна къща
Подреждане на подове в тухлена къщаПодреждане на подове в тухлена къща
Характеристики и видове типови подовеХарактеристики и видове типови подове
Пластификатори за тротоарни плочиПластификатори за тротоарни плочи
Бетонови плочиБетонови плочи
Стенни стоманобетонни панелиСтенни стоманобетонни панели
Незапалима топлоизолацияНезапалима топлоизолация
Магнезитни плочи като довършителни материалиМагнезитни плочи като довършителни материали
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочиИзграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи
» » Видове подови плочи
© 2021 BggeHat.com