Тротоарни плочи

Като се има предвид развитието на транспортната инфраструктура, времето на изграждането на нови пътища и ремонта на стари пътища непрекъснато намалява. Качествено изпълнените пътни дрехи могат да издържат на значителни товари от гъст трафик без големи ремонти за дълго време. Но как да съчетаем такива кратки срокове и високо качество? Дори в съветско време те намериха решение на този проблем, като разработиха специални стоманобетонни конструкции - пътни плочи.

Тези продукти могат да помогнат за подготовката на висококачествен субстрат за кратък период от време, когато се изграждат пътища с висока производителност. Плоските плоскости на летището (PAG) първоначално са разработени за изграждането на писти и платформи. Плочи с различни размери пътища се произвеждат и оформят. Тази гъвкавост в производството дава възможност да се доставят продукти за различни задачи и проекти в областта на транспортното строителство.

Основният материал за такива продукти е тежкият бетон, чиято гъстота варира между 2300-2400 кг / м3. Структурата на циментовия камък и рамката на грубия агрегат осигурява висока якост, съответстваща на даден клас. Плътната структура на целия материал допринася за повишената устойчивост на влиянията на околната среда, което се изразява в висока водоустойчивост, устойчивост на замръзване и значителна издръжливост на конструкцията. Съвременните технологии ви позволяват да провеждате продукция по различни начини, включително на щандове, което ви позволява да променяте конфигурацията на продуктите и да управлявате размерите им. Подобна гъвкавост към параметрите на номенклатурата осигурява възможност за приложение в различни проекти.



При CNG, най-често се използва предварително напрегната армировка. Преди изливането армировката е затегнато с определена сила и след определена сила на бетона, не по-малка от посочения трансфер, крепежът се отваря и цялото напрежение се прехвърля върху изкуствения камък. Този метод позволява значително увеличаване на здравината на продукта за огъване, тъй като бетонът има висока якост на натиск, но е много крехък при опъване и огъване. Това е арматурата, която се грижи за целия товар на огъване, позволявайки на продукта да работи дълго време без загуба на експлоатационна надеждност.

Аеродрумни и пътни пластини могат да се използват във всякакви климатични зони, включително територии със слани под -40 ° С. Но тяхното използване не отменя подготовката на възглавницата, в допълнение към създаването на твърди плат пластини са обвързани със специални метални кабели. В резултат на това такова покритие може да се използва в продължение на няколко десетилетия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пясък в ОдинцовоПясък в Одинцово
Видове развалини, които се използват в съвременното строителствоВидове развалини, които се използват в съвременното строителство
Приложение и избор на асфалтов разпръсквачПриложение и избор на асфалтов разпръсквач
Самосвал и площта му на използванеСамосвал и площта му на използване
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Уб дъски използват за изграждане и ремонтУб дъски използват за изграждане и ремонт
Сол технически за пътищаСол технически за пътища
Изграждане на магистралиИзграждане на магистрали
Road cones ще предложи на компанията най-доброто обслужванеRoad cones ще предложи на компанията най-доброто обслужване
Плоча тротоара и нейните предимстваПлоча тротоара и нейните предимства
» » Тротоарни плочи
© 2021 BggeHat.com