Преглед на пушенето пушена пушена гастроном

Продуктите, обработени от дим, получават изискан вкус и аромат. Smokehouse "Мечта за гурме", създадена за опростяване на процеса на пушене. Автоматизацията бързо и безопасно ще приготвя пушени ястия. Оборудването може да се използва както за горещо, така и за студено пушене. Устройството е подходящо за семейни нужди и търговски ползи.

Цел:

  • Горещо пушене;
  • Студено пушене;
  • Сушене и сушене.

Описание на продукта

Smokehouse е фурна, която работи с електричество. За безопасността на потребителя пещта се поставя в метална кутия. Наличието на електронен термостат ви позволява да настроите и контролирате желаната температура. За производството на студен дим се използва 7,5-литров димов генератор.

Пушенето

В стаята за пушачи, благодарение на двойната изолация, се създава ефектът на термос. Включена е тавичка за мазнини. Гаранционният срок е 12 месеца. Животът е 30 години. Пазарът и инструкциите са приложени към стоките.

предимства:

  1. Висока производителност;
  2. Автоматичен режим;
  3. Екологични материали;
  4. Широк избор от размери;
  5. Наличието на палет;
  6. Неръждаема стомана.

характеристики на

Първото нещо, което хваща окото ви е красив външен вид. Тя прилича на приказна къща. Дървената бара, от която е направена пушечната камера, е подложена на антисептично третиране. Умело майстори го създават ръчно от материалите за околната среда.

Умивалнята работи върху дървесно гориво. Многофункционалният и надежден модул е ​​много лесен за употреба. Високото качество приятно изненадва потребителя. Възможно е използването на шкаф за сушене и сушене на продукти. По-голямата част от оборудването за пушене на пазара е предназначено за топла или студено пушене. Гурме мечта е два в едно.

Процесът на пушене на месо

Към днешна дата "Мечтата на един гурме" - кралицата на дима. Вкусен в него пушени продукти комбиниран вкус, качество и полза.

За производителя

Търговската марка "Dream of a gourmet" е създадена в Перм. На вътрешния пазар се утвърди като надежден и висококачествен производител. Осъществяват се уютни къщи с различни размери, с капацитет от 10 до 150 кг. Различни основни варианти са възможни.

Искате ли да започнете бизнес?

Перспективата за закупуване на пушенето "Гурме мечта" и приготвянето на добри пари е много примамливо. В съвременния свят пушените и сушени продукти са много популярни. Благодарение на факта, че населението купува пушени продукти през цялата година, практически няма затруднения при продажбата.

Това оборудване не изисква специални познания и условия за монтаж. Диапазонът на работната температура е -35 до + 45 ° C. Производителят го помисли. Трябва само да купите продукти и да намерите пазар за готови продукти.

Препоръчваме: Какво трябва да знаете за пушенето с хидравлични уплътнения?

Употреба вкъщи



Незаменимо нещо за тези, които имат домакинство. Месо от пиле, прасе, заек или риба ще ви достави удоволствие с вкус. Уют на студено пушене "Мечта за гурме" ще позволи да се подготвят продукти, които ще се съхраняват за дълго време. Всеки знае, че пушените продукти от собствената си подготовка са много по-вкусни и по-добри.

Обличане

Страхотни новини! Smokehouse може да се използва на закрито, трябва само да изведете комина или в прозореца за отдушници.

Ако искате да получите качествен продукт, важно е да изберете правилното дърво. Най-добрите широколистни видове са дъб, елша, бук. Особено приятен аромат дава ябълка, череша, кайсия и други плодни дървета. Но брезите и иглолистните дървета дават продукти от пушена горчивина.

Ползите от тютюнопушенето

Пушените деликатеси са любима храна на gourmets от цял ​​свят. От древни времена нашите прародители са използвали този метод, за да увеличат срока на годност на продуктите. Ароматът и вкусът, получени при преработката на продуктите с дим, бяха широко одобрени от ценителите на фина храна.

Пушените продукти са абсолютно лишени от хранителни бактерии и микроби. Този факт прави храната безопасна. В допълнение, съдържанието на мазнини и холестерол след пушене е значително намалено.

Уют със собствените си ръце

Това е особена за човек, който да измисли, понякога, за да спести пари. За да направите една стая за пушене със собствени ръце, се решават от малцината. Най-смелият орел в интернет и да намерите много полезни съвети.

Това, което само нашите сънародници не излязоха, за да си направят собствена опушвачка. В курса са стари бъчви, галванизирани кофи, полиетиленови торби. За да бъде процесът успешен, трябва да се положат много усилия. Необходимо е да се спазва температурният режим и еднородността на дима.Уют със собствените си ръце

Имате ли нужда от домашна пушиня? Може да бъде много по-лесно и по-изгодно да купите "Гурме мечта"?

Как да поръчате

Отидете на официалния сайт на производителя. Оставете писмено искане или обадете се на посочения номер. Стоките ще бъдат опаковани, натоварени и доставени навсякъде в Русия. Парични и непарични плащания. Фирмата ще изпълни поръчката в рамките на 5 дни. Като подарък купувачът ще получи чанта с чипове, газов факел с пиезо елемент.

Изборът е ваш!

Ако вече сте станали щастлив собственик на пушенето "Гурме мечта", споделете коментара си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Начало на пушенето или скоро за основното нещоНачало на пушенето или скоро за основното нещо
Съвети и съвети как да пушите в пушенетоСъвети и съвети как да пушите в пушенето
Сортовете на пушенето и принципът на тяхната работаСортовете на пушенето и принципът на тяхната работа
Съвети за използване на горещ пушачСъвети за използване на горещ пушач
Плюсове и минуси на пушек дим димПлюсове и минуси на пушек дим дим
Конфигурация и дизайн на пушачитеКонфигурация и дизайн на пушачите
Избор на помещение за пушене във вилатаИзбор на помещение за пушене във вилата
Преглед на зелената полянка на димното оборудванеПреглед на зелената полянка на димното оборудване
2 Обикновени методи за пушене щука2 Обикновени методи за пушене щука
Запознаване с полуготови пушениЗапознаване с полуготови пушени
» » Преглед на пушенето пушена пушена гастроном
© 2021 BggeHat.com