Погледни отстрани до идилията за пушенето

Ако искате да организирате бизнеса си, но не знаете откъде да започнете, Smokehouse "Idyll" ще ви помогне да отворите малък бизнес в хранителната индустрия. Такова устройство е полезно за собствени нужди в голямо семейство.

Електрическа камина "Idyll"

Производителят произвежда две модификации на това устройство: UEK-1 само за студено пушене и UEK-2 за студено, горещо пушене и йонно сушене на продукта. Размерите и формите са еднакви. Smokehouse е метален шкаф с контролен панел, здраво закрепен към страничната стена отдясно на вратата.

Технически спецификации

Независимо от високата производителност и благодарение на вертикалното подреждане устройството заема много малко пространство, не повече от обикновен хладилник. Той е свързан към мрежата 220 V, което прави възможно работата с директна връзка с мрежата. В допълнение към самата храна ще се нуждаете само от допълнително дърво, чипове или дървени стърготини.

  • Размери на помещението за опушване - 500x600x1300 см;
  • тегло без натоварване и опаковка - 39 кг;
  • производителност - 200 кг / ден;
  • еднократно максимално натоварване от 25 кг;
  • консумация на енергия - 0,5-1,5 kW;
  • времето на горещо пушене е 1-3 часа;
  • време на студено пушене на месо 1-3 часа, риба 40-90 минути;

Появата на електрическата пушечна камина

Smokehouse е изработена изцяло от неръждаема стомана за хранителни цели.

Можете да използвате дърва за огрев в Smokehouse Idyll!

Допълнителен бонус

Пакетът включва:

  • 8 шишчета с дължина 40 см;
  • скрепер за отстраняване на пепел;
  • паспорта на продукта;
  • гаранционна карта;
  • брошура с оригинални рецепти.

Тези, които закупуват помещение за пушене на уебсайта на производителя, обучават половин час с електрическо устройство. Smokehouse е лесна за работа, затова толкова кратко време е достатъчно, за да се научите да правите различни деликатеси.

Положителни качества

Въпреки голямата производителност, марката Smokehouse Idilla не консумира повече енергия, отколкото обикновена електрическа кана.

Процесът на готвене в Smokehouse Idyll

Храната от неръждаема стомана, от която е изработено устройството, не излъчва вредни вещества при нагряване, не е чувствителен към окисляване, той се измива добре. Също така, той има достатъчна здравина и максимална здравина, което гарантира дълъг живот.

Най-важното предимство пред другите модели е използването на електрическо магнитно поле. Този метод ви позволява да намалите времето за пушене на всеки продукт 10-15 пъти. В същото време електростатичното пушене разрушава всички патогенни бактерии в приготвения продукт, като увеличава времето за съхранение.



За пушенето, придаването на приятен вкус и аромат на месо, мазнина или риба, е необходимо димното третиране. Какви продукти за изгаряне мога да сложа в Idyll за пушене? Всичко, което е подходящо за пушене на този продукт под формата на малки дърва за огрев, дървени стърготини, чипове и дори специални таблетки.

Препоръчителна: Нова дума в тютюнопушенето - автоматични умивалници

Ръководство за потребителя

Купили сте идилия за пушене. Не забравяйте, че може да се използва само при температура от + 15 до + 25оС, т.е. от зимното пушене на улицата е необходимо да се откаже.

Първата връзка.

  1. Извадете всички опаковъчни елементи (филм, лента, картон и др.).
  2. Регулирайте нагряването на скарата за пепел до температура 200 ° C, камера при 60 °. Оставете за 30 минути. През това време трябва да бъде изгоряла парата на феновете.

След охлаждане почистете вътрешната повърхност с влажна кърпа. Можете да започнете работа.

Настаняване и сушене

Преди да пушите всички рецепти препоръчваме изсушаване на киселинния продукт. Поставете го в шкаф така, че разстоянието между отделните трупове или парчета и разстоянието до ускорителите на иглата и стените да е не по-малко от 25 мм. Не допускайте да докосвате работните метални елементи, за да избегнете "разпадане" на полето. За да проверите правилното разположение, натиснете бутона за пушене. Ако чуете звука "бръмчене", същото като когато включите празна кабина, всичко е наред.

Рибата в пушенето

Опашката на рибата по време на пушенето обикновено е увита и може да създаде "разпадане", така че рибата трябва да бъде окачена от опашката.

След поставянето на продуктите включете фурната 2-3 часа за сушене. Колкото по-малко влага остава в продукта, толкова по-добре ще бъде пушена.

Заредете генератора за дим и включете пушенето

В долния ляв ъгъл има генератор на дим или тиган. Отворете вратата и я заредете с чипове или дърво. Задайте температурата на пещта на пепелта при 300 ° С. След половин час камерата трябва да се напълни с дим. Намалете температурата до 180-200 ° и започнете обратното броене. Горещото пушене също се прави, само един студен пушене бутон не е необходимо.

Отзиви

За цялото време на продажби и експлоатация този модел не получи никаква отрицателна обратна връзка. Ако забележите някакъв дефект или просто искате да споделите впечатленията си от работата по пушенето с Idyll, напишете в секцията с коментари в нашия уебсайт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да пушите пушена риба в пушенето и безКак да пушите пушена риба в пушенето и без
Какво представлява пушенето за студено пушенеКакво представлява пушенето за студено пушене
Важни малки неща при пушенето или без които не можете да направите безВажни малки неща при пушенето или без които не можете да направите без
Сортовете на пушенето и принципът на тяхната работаСортовете на пушенето и принципът на тяхната работа
Домашен шкаф за студено пушенеДомашен шкаф за студено пушене
Как да съберете пушач за свинска мазнина от импровизирани средстваКак да съберете пушач за свинска мазнина от импровизирани средства
Плюсове и минуси на пушек дим димПлюсове и минуси на пушек дим дим
Изграждане на умивалника за риба от импровизирани средстваИзграждане на умивалника за риба от импровизирани средства
Избор на помещение за пушене в апартаментаИзбор на помещение за пушене в апартамента
Избор на помещение за пушене във вилатаИзбор на помещение за пушене във вилата
» » Погледни отстрани до идилията за пушенето
© 2021 BggeHat.com