Премиум пушачи от Брадли пушач

Идеята за получаване на пушени продукти сама по себе си е много проста. За да направите това, имате нужда от камера за пушене, която е оборудвана с хоризонтални решетки на няколко нива. На дъното има източник на дим, над него - табла за мазнини, която се източва от продуктите, когато пушат. Продуктите се поставят върху решетки, покрити с дим, пушени, постепенно придобивайки специален вкус и аромат. Bradley Smoker smokehouse напълно отговаря на тези технологични изисквания.

Няма много опции за пушене:

  • студен път;
  • горещ път;
  • полу-горещ начин.

Какво иска потребителят, искайки да си вземе собствената си пушила? Ясно е, че е по-добре да има универсален апарат, който да позволява пушенето от всякакъв вид. Разбира се, това трябва да е електрически уред, който изключва наличието на открит огън. И, разбира се, е желателно устройството да осигури автоматично необходимите параметри за процеса на пушене, като изключи възможността за човешки грешки, които нарушават качеството на продукта.

На пазара има много оферти на електрически умивалници. Не е лесно да направите избор. Нека да представим на Вашето внимание най-известната марка в света в тази област.

Брадли Пушачи пушачи

Тази марка е спечелила признание сред потребителите по целия свят, както много награди, статии в специализирани публикации казват, демонстрация на пушачите Брадли в известни шоу програми по теми за готвене. Те са широко използвани като професионални готвачи на различни заведения за хранене и обикновени почитатели на пушени продукти. Маси от много семейства украсяват оригиналните пушени продукти от свое собствено производство:

  • пиле;
  • Турция;
  • риба (особено добра сьомга);
  • бекон;
  • шунка;
  • говеждо месо;
  • зеленчуци;
  • игра;
  • сирене.

Брадли пушене за пушене

Заради тази марка е необходимо да се добави блясъкът на вкусовете на димните брикети от една и съща марка, които дават на пушено свинско месо много пикантен и уникален вкус.

Общи характеристики

Компанията предлага широка гама от оборудване за тези, които искат да се справят с тютюнопушенето. След като сте избрали всяко устройство, бъдете сигурни, че той ще има следните качества:

Универсалност. Повечето Пушачи пушачи имат важна собственост - те са универсални и затова с тях можете да подготвите цялата гама продукти, които само най-взискателните гастрономи могат да си представят. С това оборудване няма ограничения за възможностите за реализиране на вашата кулинарна фантазия.

Най-високо качество на материалите. Умивалниците се произвеждат с помощта на висококачествени съвременни материали. Външната част е изработена от въглеродна стомана, покрита със специален защитен слой, а вътрешната част е изработена от високо легирана неръждаема стомана. Всички предложени модели могат да бъдат сглобени и разглобени, лесно се прехвърлят. Освен това, те са по-леки от подобни при производителните устройства на други марки.

Автоматично управление. Всеки от моделите е оборудван с система за управление на процеса за готвене на финала в автоматичен режим, без да е необходима човешка намеса. В същото време се осигуряват най-оптималните условия за готвене. Благодарение на автоматизацията, някои модели на помещение за пушене могат да генерират дим в автономен режим за 9 часа.

Надеждност и простота. Надеждността се осигурява от конструктивната целесъобразност на всички елементи, използването на материали с най-високо качество, качеството на монтажа и контролната система.



Лесна за използване на устройството, скоростта и простотата на прехода от един режим към другите препарати, поради високата степен на автоматизация, както и способността да работи в автономен режим.

Енергийна ефективност. Енергийното потребление на Bradley Smokehouses е оптимално благодарение на:

  • автоматично поддържане на температурните параметри в оптимален режим;
  • висококачествено изпълнение на елементите на термичната камера;
  • използване на висококачествени материали;
  • конструктивно конструиране на апарата като цяло.
Препоръчително: марка 6060 - общ преглед на мюлерка Multivarka

Иновативна система за генериране на дим. Системата е снабдена с цифрово управление на качулката и нагревателния елемент на термичната камера. Устройството регулира силата на подаване и количеството дим. Правилните параметри за пушене се програмират лесно чрез цифров автоматичен контролен панел. Освен това има допълнителна опция - адаптера за студено пушене, за да се осигури правилната температура на дима при горещо време преди да стигне до храната. Адаптерът е разположен на изхода на димовия генератор и се свързва към димната камера с гъвкава алуминиева втулка. Димът се охлажда, когато минава през ръкава.

Breadley Пушенето модели на дим

Bradley оригинален пушач (модел BS611EU) 4 рафта

Този модел е актуализация на модела BTISCE240EU, който се превърна в класика на жанра. Новата версия може да бъде автономно, без човешка намеса да генерира дим в рамките на 9 часа. Това е универсално: можете да пушите храни по горещ и студен начин. Размерите на устройството не надвишават малък хладилник, така че той е лесен за транспортиране. Най-добрият вариант за дача или селска къща е трудно да си представим. В тази промяна са направени следните промени:

  • Целият контролен панел е прехвърлен към генератора за дим за по-голямо удобство и безопасност;
  • Актуализираната електроника на компонентите осигурява още по-голяма надеждност;
  • решетките на решетките са подобрени и сега, като извадите продуктите, не рискувате изобщо да ги пуснете, след като сте преобърнали решетката;
  • конфигурацията на краката на апарата е променена, което му дава по-голяма стабилност.

Smokehouse Bradley оригинален модел за пушене BS611EU

Digital Bradley Smoker (модел BTDS76CE-EU) 4 рафта

Това е последната версия на най-стандартен размер за 4 рафта. От съседната модификация на Bradley Original Smoker се отличава с:

  • независим контрол на времето и температурата на пушене - просто трябва да зададете желаните параметри на панела и да заредите желания брой брикети в приемника на димовия генератор;
  • възможност за отделно включване на димо генератор и камера за помещение за опушване. Ако, например, трябва да използвате един шкаф за пушене като фурна или да използвате димов генератор за нестандартна опция за пушене, можете лесно да използвате някоя от тези функции.

Брадли цифров пушач (модел BTDS108CE-EU) 6 рафта

Това е горният модел с увеличен размер на кабинета за пушене, в който можете да поставите до 23 килограма продукти, като ги поставите не на 4 решетки, а на 6 такива. Освен това, ако има тънки слоеве продукти, можете да добавите до 6 рафта, като общата им стойност достигне 12.

Брадли цифров пушач за 6 рафта

Тя има всички предимства на предишните модели, включително разделянето на употребата на камерата за пушене и димния генератор, пълната автоматизация на технологичния процес и възможността за свързване на адаптера за пушене по студен път.

Брадли Пушене за 2 рафта

Това е компактна версия на пушенето на 2 рафта, използва се само за горещо пушене. Уникален за лекота на използване. Малките размери ви позволяват да използвате умивалника в най-минималистични условия. В тази ценова ниша практически няма сходни устройства.

Bradley Smoker Smokehouse за 2 рафта

Ще се радвам, ако ние бяхме в състояние да се засили желанието да се направи независима пушена тези, които все още не са направили това решение, а ние насърчаваме всички онези, които имат опит в тази област, за да споделите мнението си в секцията за коментари по темата. Всички обективни мнения, базирани на личния опит от използването на техниката на Брадли, са добре дошли.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Уют от медицински биксеси със собствени ръцеУют от медицински биксеси със собствени ръце
Начало на пушенето или скоро за основното нещоНачало на пушенето или скоро за основното нещо
Как да направите универсална пушечка със собствените си ръцеКак да направите универсална пушечка със собствените си ръце
Сортовете на пушенето и принципът на тяхната работаСортовете на пушенето и принципът на тяхната работа
Какво трябва да знаете за пушенето с хидравличен печат?Какво трябва да знаете за пушенето с хидравличен печат?
Как да съберете пушач за свинска мазнина от импровизирани средстваКак да съберете пушач за свинска мазнина от импровизирани средства
Съвети за използване на горещ пушачСъвети за използване на горещ пушач
Конфигурация и дизайн на пушачитеКонфигурация и дизайн на пушачите
Избор на помещение за пушене в апартаментаИзбор на помещение за пушене в апартамента
Преглед на домашния финландски опушен ханхиПреглед на домашния финландски опушен ханхи
» » Премиум пушачи от Брадли пушач
© 2021 BggeHat.com