Преглед на домашния финландски опушен ханхи

За любителите на деликатеси с мъгла можеше да не чака благоприятно време да ядат месо или риба върху природата. Ханхи опушващата къща ще ви приготви любими ястия у дома. В допълнение, оборудването ще ви позволи да спестите пари, което също е важно. След като купи устройството, потребителят може да пуши домашно месо, риба, мазнини, колбаси.

Устройството на пушенето

Устройството за домашна употреба е лесна за инсталиране и работа. Холдинга Hanhi с ключалка от силиконова хидра се състои от няколко части:

  • Палета за чипове;
  • Табла за събиране на мазнини;
  • Бюк за пушене;
  • Дървени чипове за чипове;
  • Куки за риба и колбаси;
  • Силиконов маркуч;
  • термометър;
  • Решетки за месо и плодове.

Производството произвежда две версии на устройството - капацитет от 20 и 10 литра. В първия случай има 3 решетки за месо, а във втория - 1. Съответно, размерите на 10-литрова пушеща камера са по-малки.

Устройство за пушене Hanhi

И двата модела са изработени от неръждаема стомана, одобрени за използване в хранително-вкусовата промишленост и в пряк контакт с храната. Предимства на корпуса от неръждаема стомана:

  • Не окислявайте при контакт с храната;
  • Не ръждясва;
  • траен;
  • Не оставя вредни вещества при нагряване.

Дебелината на резервоара е 2 mm. Това ви позволява да затопляте добре съдържанието, осигурява равномерно протичане на дебелината на обема. Друг плюс на тази стомана е неговата гъвкавост.

Хранилището за ханши може да се използва за горещо и студено пушене.

Защо да изберете Хан?

Това устройство е универсално не само в типа пушене. За да работите с оборудването, са подходящи открит огън, електрически, керамични, индукционни печки, други източници на топлина. Почистващата станция Hanhi, като универсален домакински прибори, може да се използва на открито и на открито. Това се осигурява от малкото тегло на структурата и компактността. Лесно се поставя в багажника на колата.

Хидравличната брава гарантира надеждно затваряне на резервоара, продуктите от изгарянето излизат в атмосферата и не се изисква редовно подмяна на уплътнението.

Вътре в димната зала Ханхи

Височината на таблата за събиране на мазнини е 3 см, което означава, че тя ще се напълни напълно с дрениращата течност след 4 часа. Времето за готвене в дома за пушене е 60 минути. По този начин се изключва възможността за получаване на мазнини на чипове. Това осигурява лек вкус на храна без горчивина и чужди примеси.

Дебелината на дъното на устройството е 2 мм. Това прави възможно издържането на температури до + 800 ° C, като броят на работните употреби може да бъде увеличен до 2000 пъти, без да се губи качеството на крайния продукт.

В една сесия пушачът от Ханхи приютява 5 кг месо, риба, колбаси. Времето за пушене е 60 минути. По този начин спестяванията на финансови средства са няколко пъти по-големи от закупуването на пушени продукти.

Куките са предназначени за вертикално положение на суровините - по този начин топлинно обработена риба, наденица. Ако желаете, можете да готвите други продукти във вертикално положение. Това осигурява най-пълното покритие на повърхността, което позволява по-дълбоко и по-равномерно третиране на изходния материал.

Препоръчително: Съвети за използване на горещ пушач


Хани Smokehouse

Пушещият горещ пушач Hanhi е компактен и лесно се вписва в малка стая. Интелигентният дизайн ви позволява бързо и лесно да сглобите компонентите в работен режим. След употреба устройството също така лесно се демонтира. Всички части са лесни за почистване, а грижите за пушенето не изискват значителни усилия. Тя може да се съхранява в кухнята на един градски апартамент без много щети на пространството.

Капакът на резервоара е снабден с дървена дръжка, което го прави безопасно и удобно за отваряне на помещението за пушене. Вграденият в капака термометър показва температурата, с която се извършва процесът.

Камерата за ханга е подходяща не само за работа в страната, но и в градски апартамент.

Марката Hanhi принадлежи на Финландия, но в Русия се произвеждат мини смеси, което прави стоките по-достъпни за населението.

Няколко съвета за използването на пушенето

За да приготвите вкусни ястия, не е достатъчно да имате добра машина. Има тънкости, които ще направят ястията ви още по-изискани и апетитни. Преди употреба всички части от помещението за пушене трябва да се изплакнат добре.

За да дадете деликатен вкус на ястията, трябва да изберете чип овощни дървета. Ябълковото дърво, черешата, крушата ще дадат своя вкус на месото и ще направят крайния продукт уникален.

Продуктът от магазина, получен при добавяне на изкуствени аромати и подобрители на вкуса, не може да се сравни с домашно приготвените пушени продукти.

Преди употреба чиповете трябва да бъдат предварително накиснати във вода. След това лежеше сплескан върху палет.

Работно опушване Ханхи

В контейнера под капака се излива вода със слой от 5-8 мм. След монтажа на конструкцията, капакът на резервоара се стяга плътно. Изграден е силиконов маркуч (дължина 4 м), който отстранява дима в прозореца или вентилационен канал. Хидравличното уплътнение надеждно защитава стаята от продукти на горенето. Термометърът на капака ви позволява да наблюдавате работата в резервоара. Ако е необходимо, можете да отворите капака на резервоара и да погледнете състоянието на продуктите, да вземете пробата и да определите степента на готовност.

Първо, пожарът под устройството е настроен на максималното ниво. След като чиповете се затоплят, интензивността на нагряване се намалява. При пушенето пилешкото и рибата поставят огъня на минимум.

използването на домашна мини-пушене безопасно, не позволява продуктите на изгаряне да влязат в помещението. Природните продукти и чипове, които се използват за процеса, гарантират високо качество на резултата, липсата на химически примеси и консерванти. Най-утвърдените гастрономи могат да се опитат да приготвят свои собствени сушени сини сливи или други плодове. Полето за фантазия е огромно. Това е гаранция за здравето и доброто настроение. Разбира се, имате и чипс в подготовката на пушени продукти. Ще се радваме, ако споделите своя опит и оставите съобщение в секцията за коментари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Smokehouse от неръждаема стомана своите предимства и характеристикиSmokehouse от неръждаема стомана своите предимства и характеристики
Как да си направим малка малка пушеща камераКак да си направим малка малка пушеща камера
Важни малки неща при пушенето или без които не можете да направите безВажни малки неща при пушенето или без които не можете да направите без
Уют от медицински биксеси със собствени ръцеУют от медицински биксеси със собствени ръце
Съвети и съвети как да пушите в пушенетоСъвети и съвети как да пушите в пушенето
Какво трябва да знаете за пушенето с хидравличен печат?Какво трябва да знаете за пушенето с хидравличен печат?
Съвети за използване на горещ пушачСъвети за използване на горещ пушач
Плюсове и минуси на пушек дим димПлюсове и минуси на пушек дим дим
Избор на помещение за пушене в апартаментаИзбор на помещение за пушене в апартамента
Какво мога да пуша в една пушеща камина?Какво мога да пуша в една пушеща камина?
» » Преглед на домашния финландски опушен ханхи
© 2021 BggeHat.com