Общ преглед на пушенето

Нов свят на вкусови усещания се отваря за потребителя, който превръща всеки продукт в шедьовър на готвене. Устройството се използва директно в обикновената кухня, няма нужда да излизате от апартамента или къщата.

Пълен комплект на устройството

Апаратурите, предлагани от промишлеността за продукти за пушене, имат редица недостатъци, които правят невъзможно използването им в жилищни помещения поради големите изпарения, както и попадането на мазнини върху чипс. Също така качеството на готовите продукти предизвика много въпроси, тъй като продуктите на изгарянето паднаха върху детайла. Fansel Smokehouse е свободна от тези недостатъци, тъй като има подобрен дизайн - лесен, но надежден.

Smokehouse Fansel

Стандартното оборудване включва:

  • фурна под формата на цилиндър и капацитет от 20 литра;
  • капак с вграден биметален термометър;
  • тави за печене в размер 2 бр;
  • тава за събиране на мазнини;
  • куки за окачване на продукти;
  • маркуч за отстраняване на излишния дим с дължина 3 m;
  • книга с рецепти.

Като подарък заедно с устройството изпраща част от чиповете, което е достатъчно за първото приложение.

Характеристики и предимства на устройството

Всички елементи са изработени от неръждаема стомана за хранителни цели - този материал не взаимодейства с други вещества и е най-безопасен за готвене.

Германският Smokehouse Fansel има капак, направен в цилиндрична форма. Резултатът от промяната на формата е свободното движение на дим при едновременно пречистване от вредни примеси. Съдържащите се вредни вещества влизат в контакт с капака, разликата в температурата ги кара да се утаяват, а цилиндричната форма осигурява потока по стените на фурната без по-нататъшен контакт с храната.

Някои видове продукти са неудобни за закачане на куките, включени в комплекта - те са твърде малки за качествени каишки или имат специална форма. Пример за това е домашно наденица или малка риба. За да пушите такива продукти, те трябва да бъдат поставени на табла. Тавите са оборудвани с отвори с вдлъбнатини. Това позволява на мазнините и другите продукти от екскрецията да се отцедят в тенджерата, без да се налага да се задържат върху тавата за печене и без да се създава ефект на пържене. Резултатът е получаването на повече диетични продукти, съответстващи на пушените параметри.

Структура на пушенето



Тавата на Fansel smokehouse е по-голяма. Това прави възможно пушенето на продукти с голямо количество мазнини - няма опасност от получаване на отпадъци на чипове. Ако обикновено е необходимо да се следва това и дори да се спре процесът за отстраняване на излишната мазнина, тогава в представената единица липсва такъв дефект.

Препоръчваме: Сортовете на пушенето и принципът на тяхната работа

Две характеристики на дизайна гарантират, че няма пушек в стаята, където се извършва процесът. Това е маркуч за улавяне на вода и дим.

Уплътнението се осигурява от хидравлично уплътнение. За тази цел е предвидена специална вдлъбнатина между капака и резервоара. Това изисква само наливане на обикновена вода. Предимствата на такова запечатване са очевидни - той е много надежден, неговата организация не води до допълнителни разходи и не изисква подмяна на уплътнителния пръстен, тъй като той просто не съществува в този дизайн.

Прекаленият дим излиза през тръбата, прикрепена към капака. Дължината от три метра позволява маркучът за изпускане на дим да се вентилира директно във въздухопровода или качулката.

Използване на устройството

Как да направите продуктите пушени, на потребителя ще бъде разказана рецепта книга, която описва всички детайли на процеса за всеки продукт. Уредът осигурява обработка на месо, птици, мазнини, риба и дори зеленчуци. Сега не е трудно да се осигури на семейството висококачествени и вкусни продукти с разнообразен вкус. Освен това използването на пушенето е значително спестяване при получаването на истински деликатеси.

Но има общи препоръки за преработка на продуктите:

  • сала е необходимо да се премине предварителна процедура на осоляване - така ще се окаже най-вкусно;
  • Рибата може просто да бъде осолена преди пушенето и да добавите подправките, които предпочитате;
  • ако искате да дадете малко риба на пушена пушена месо, трябва да добавите малко количество чипове и да намалите времето до минимум. В този случай осолената риба преди процеса трябва да бъде напълно готова за употреба;
  • месо, домашни птици и домашно наденица трябва да се варят преди половин варене преди пушенето.

Уредът позволява да се направи процесът на пушене на всякакъв вид плочи - електрически или газ. Използваните чипове трябва да се вземат от широколистни дървета. За да се избегне появата на неприятен смолистен послевкус, използването на иглолистна дървесина е неприемливо.

Оборудването ви позволява да получите не само вкусни, но и екологосъобразни продукти, без да използвате химикали и дори да премахнете естествените вредни примеси, възникващи в процеса на пушене.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Smokehouse от неръждаема стомана своите предимства и характеристикиSmokehouse от неръждаема стомана своите предимства и характеристики
Уют от медицински биксеси със собствени ръцеУют от медицински биксеси със собствени ръце
Какво трябва да знаете за пушенето с хидравличен печат?Какво трябва да знаете за пушенето с хидравличен печат?
Как да съберете пушач за свинска мазнина от импровизирани средстваКак да съберете пушач за свинска мазнина от импровизирани средства
Съвети за използване на горещ пушачСъвети за използване на горещ пушач
Плюсове и минуси на пушек дим димПлюсове и минуси на пушек дим дим
Smokehouse от фурната със собствените си ръце подробни инструкцииSmokehouse от фурната със собствените си ръце подробни инструкции
Избор на помещение за пушене в апартаментаИзбор на помещение за пушене в апартамента
Преглед на домашния финландски опушен ханхиПреглед на домашния финландски опушен ханхи
Марк 6060 преглед на пушенето за пушенеМарк 6060 преглед на пушенето за пушене
» » Общ преглед на пушенето
© 2021 BggeHat.com