Какво мога да пуша в една пушеща камина?

Много от нас обичат да ядат вкусни пушени храни понякога. В тази статия ще опишем рецептите за пушене в пушенето. Можете да пушите всичко: месо, риба, зеленчуци и морски дарове. Най-често предпочитат да пушат месо, защото от едно споменаване на сочно парче, дим от устата, само сол. Поради това на нашия уебсайт ще намерите достатъчно вкусни рецепти за пушено месо. Вкусен в home smokehouse, ароматизирана с билки и подправки към собствения си вкус, тя ще се различава значително от аналог на магазини, защото понякога е много трудно за крайния продукт, за да се определи дали да се използва при изготвянето на течен пушек.

Гореща пушене отвори широко поле за експериментиране като продължителност подправка и готвене и с добавки, които подобряват вкуса на дим, и по този начин качеството на вкуса на готовата храна.

Пушен бекон

Направете домашна умивалница това е възможно от прости импровизирани средства, като например тиган, варел, кофа или стар хладилник. И дори не е необходимо специално да подготвяме единицата, защото има рецепти, които позволяват вкусна подготовка на продукти, използващи съвременни битови уреди: aerogrill, multivarks и фурни.

По време на готвенето трябва да спазвате предпазните мерки. В процеса на пушене е невъзможно капакът да се отвори без крайна необходимост, тъй като с навлизането на кислород съществува риск от изгаряне на чипс. За да продължите да търсите вътре, трябва да извадите отделението за пушене от огъня (използвайте ръкавици) и го оставете да се охлади в продължение на три минути. След това можете да отворите капака без страх от изгаряне на ръцете и лицето.

Как се случва всичко

Обикновено в помещението за опушване се установява много висока температура, поради което някои видове продукти трябва първо да бъдат приготвени наполовина. Това важи за големи парчета месо, риба, домашни птици, тъй като при пушене те могат да бъдат овъглени отвън, докато в тях те ще останат влажни. Често, преди готвене, продуктите се държат в марината.

марината

Рибата се маринира преди пушенето

Чиповете се приготвят, предварително накиснати във вода за около час. Тогава запалваме огъня и го оставяме да гори известно време. След това скарата се монтира в пушача, на който са поставени готовите продукти. След това покрийте с капак, проверете дали той се прилепва към контейнера, след това го поставете в огъня и започнете да пушите.

Някои времето за готвене се извършва на открито интензивно огъня и докато готвят се сервира храна на слаб огън или на дървени въглища. Продължителността на процеса зависи от размера и вида на продуктите. За да се пуши на морски дарове, ще отнеме около половин час на малки парченца риба, месо, това ще отнеме около един час, а процесът на пушени големи парчета или цели трупове на риби и птици и може да продължи по-дълго от час. Също така е полезно да се знае, че току-що заклани месо просто не пуша, по-добре е да издържат на продукта в студа в продължение на три дни.

Характеристики на продукти за пушене

морска храна

миди

Пушени миди



За получаване на миди и скариди, те първо се напоена с физиологичен разтвор за един ден и след това се изважда, obsushivayut и пушени до златисто кафяво. Възможно е също така да се пуши на морски дарове и без специална подготовка в марината, и да им се даде изискан вкус, е да добавите соев сос или лимонов сок малко. Крайният продукт се излива със зехтин, добавят се зелени. Едно изискано ястие в най-добрите традиции на френската кухня може да украсява всяка маса.

птица

патица

Пушена патица

Можете да готвите всякакви части от птичия труп. Филетата, краката, стъблото или целият труп трябва да се свалят във вода с подправки, сол, подправки, докато станат готови за подготовка и да изсъхнат. Крилата са достатъчни, за да се мариноват с подправки, лук и чесън. Полагайки парчета върху скарата, трябва да поддържате малко разстояние между тях, така че да се намокрят равномерно. Основното е, че горещите пушени крила не кървят, затова тяхната готовност се проверява с помощта на вдлъбнатини по ставите. Пушенето продължава до златисто кафяво.

риба

Пушена риба

Пушена риба със златна кора

В пушенето можете да приготвите чудесно всяка риба: както море, така и река. Трупата се остъргва, грудките и хрилелите се отстраняват, измиват се добре, разрязват се и се разгъват. След това, в разгънатата си форма, се маринира в саламура или по сух начин, след което се разстила на скара с месо нагоре. Малка риба ще бъде достатъчна да пуши за половин час, докато големи парчета могат да бъдат приготвени до 2 часа.

Колбаси и колбаси

Пушена наденица

Колбаси в опушената камера

Горещо пушени колбаси, приготвен по Ваша рецепта, може правилно да заеме мястото на честта в короната в домашното меню. Агнешко, свинско или говеждо месо е пълнено с мляно месо с подправки, чесън и подправки. Мляното месо може да се вземе нарязано или фино смляно и да се добави вода или мляко. След пълненето на колбаси и колбаси се поставят в помещението за пушене и се пуши в продължение на около час.

зеленчуци

Пушени зеленчуци

Пушени гъби

За да се пуши зеленчуците, не се изисква време, без предварително варене или маринатиране. Зеленчуците трябва да бъдат измити, нарязани, поставени върху решетка. Големите парчета могат да се набият с вилица. Приготвените зеленчуци стават меки и придобиват приятен златист цвят. Любовниците често ги използват като съставка за приготвяне на други ястия, салати, закуски.

И накрая

Както знаете, пушените продукти имат не само отличен вкус, но и по-дълго. Обелете готова пушен продукт трябва да бъде гладка, дори златисто кафява. Ако на някои места ще забележите, овъглени парчета, а след това не се притеснявайте, защото, когато пушени тя може да възникне от твърде сухи стърготини или излишната мазнина по повърхността на продукта. Не се страхувайте да експериментирате и с течение на времето ще се наложи да си уникални рецепти за колбаси, които ще зарадват своите близки и приятели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Готвене на горещо пушени ребра в маринатаГотвене на горещо пушени ребра в марината
Как у дома да пушиш рибаКак у дома да пушиш риба
Начало на пушенето или скоро за основното нещоНачало на пушенето или скоро за основното нещо
Съвети и съвети как да пушите в пушенетоСъвети и съвети как да пушите в пушенето
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Избор на помещение за пушене в апартаментаИзбор на помещение за пушене в апартамента
Горещо пушено свинско у домаГорещо пушено свинско у дома
Марк 6060 преглед на пушенето за пушенеМарк 6060 преглед на пушенето за пушене
Рецептата за студена пушена риба у домаРецептата за студена пушена риба у дома
Всичко, което трябва да знаете за горещото пушенеВсичко, което трябва да знаете за горещото пушене
» » Какво мога да пуша в една пушеща камина?
© 2021 BggeHat.com