Пещи за бани електрически

Първото нещо, което правят, когато планират да построят сауна, се определя с модел на печка или сауна. Да, печките за сауна често се наричат ​​печки, защото нагревателният елемент в тях е представен от камъни, разположени в специално отделение. Важно е да знаете, че традиционно, от незапомнени времена, ваните се отопляват изключително с дърва за огрев. Днес много собственици на сауни и бани предпочитат да използват печки за електрически вани или електрически печки. Какви са причините за това? Всичко е наистина много просто!

пещи за бани електрически


Предимства на електрически нагреватели


Баня или сауна не може да се представи без печка. Толкова е трудно да си представим, например, човек без такъв важен орган като сърцето. Точно точно фурната е за сауната "сърце", тя започва всички важни цикли, създава невероятна атмосфера, благодарение на която получаваме максималното удоволствие от процедурата в банята. Електрическите модели имат следните характеристики: (Виж също: Домашна фурна за вана)



  • Като разполагате с електрическа печка, вие сте освободени от задължението да дърпате дърва за огрев - да ги купите или да ги нарязвате, нарязвате, плъзгате и т.н.

  • Простото управление завладява със своя комфорт - само трябва да зададете определен режим и да се наслаждавате на топлината, без да се грижите едновременно, че трябва да хвърлите дърва за огрев.

  • Електрическите печки не се нуждаят от комин. Освен това са разположени електрически сауни в близост до вратата. Това ви позволява да осигурите възможност за избор на оптимално удобно местоположение на рафтовете, което допринася за правилното циркулиране на въздуха. Някои модели електрически нагреватели са оборудвани с вграден парогенератор, който организира пара и сауна, както и парна баня. Това означава, че чрез закупуване на електрически пещи с такава функция, вие организирате вана от два вида.
  • (Виж също: Чугунени пещи за баня)
  • Такива продукти са не само многофункционални, но и естетически привлекателни.

  • Тези устройства са много по-лесни за използване от обикновена печка.

  • Електрическият нагревател е най-доброто решение за бизнес в "търговски" сауни.


Избор и монтаж на електрически нагревател


За успешното избиране на електрически нагревател за сауна е необходимо да се изчисли необходимия капацитет на фурната, като се вземе предвид размерът на помещенията. Експертите съветват да се придържат към изчислението, което означава, че е необходим 1 кубичен метър енергия за загряване на 1 кубичен метър пара.

Електрическа печка във ваната е инсталирана (трябва да бъде инсталирана) само от професионалисти. Това е една от мерките за сигурност, тъй като за помещения с известно повишено ниво на влажност и наличие на вода и електричество са предвидени специални изисквания за безопасност. За да защитите себе си и близките си от възможни катастрофални последици, е важно да се вземат сериозно правилата за работа с електрически печки. (Виж също: Пещ за вана със собствени ръце)



ВНИМАНИЕ: специалистите на нашата фирма са професионалисти в своята област. Благодарение на тях не е нужно да се притеснявате за правилната и безопасна инсталация на отоплителното тяло. Можете да поръчате инсталирането на отоплително устройство или да получите съвети на нашия уебсайт.



Модерна печка с желязо във ваната


Кратък преглед на популярните модели на чуждестранни производители


На пазара днес можете да намерите такова международно признат най-добре пещ за баня, както Tylo, EOS, SAWO, Кастор, Harvia, Хело. Това са най-известните и популярни модели, които съчетават прославените традиции на скандинавско качество и първокласен дизайн, компетентни технически решения и дълготрайна експлоатация. Определете ги:



  1. Електрическата фурна Harvia е изработена от неръждаема стомана. Той е надежден и лесен за работа. Широката гама от модели предполага наличието на устройства с вградени и дистанционни панели за управление. Производителят е предоставил Harvia закрит баня възможност удобно място elektrokamenki - пещта може да се инсталира на отделен монтаж багажник, превръщайки го по този начин в стена електрическата пещ за баня;
  2. (Виж също: Пещ, чугун, за вана)
  3. Фурната за електрическа баня Helo е представена в две категории - под или стена. Те се различават при използването на най-новите технологии и стилен дизайн. Има желание сред аматьорите да получат добър вятър - те дават колкото се може повече пара, колкото желаете;

  4. Tylo - най-добрата фурна за вана. Предимствата на Tylo включват изключителна производителност на пара, надеждна температурна поддръжка, идеално проектиран пропорционален дизайн, широка гама от опции, бързо отопление, безопасност, осигуряване на качеството;

  5. Гамата Sawo е насочена към задоволяване на потребителското търсене "цена-качество". Благодарение на гладкия заоблен дизайн и увеличения капацитет за камъни, електрическите нагреватели Sawo са признати за най-ергономични;
  6. (Виж също: Пещи Teplodar за баня)
  7. Продуктите от Кастор са външно много прости, но въпреки това надеждни. Тяхната популярност се обуславя от тяхната вярност към традициите, изразени в максимално качество.



Трябва да се отбележи, че всички горепосочени пещи са малки по размер, но дори могат да заменят голяма печка за изгаряне на дърва.



Вътрешни пещи

Напоследък домашната мини-електрическа фурна все още е рядък феномен на нашия пазар. Сега, благодарение на добре установената продукция, е възможно да се "навакса" с чуждестранни колеги. Да, всъщност местните продукти вече са доста конкурентни по отношение на вноса.



Електрическата печка в банята е предмет на няколко малки московски предприятия, базирани на материалната платформа на големите растения, т. Нар. Малки бизнес инкубатори.

желязна печка във вана


Кратък преглед на домашните модели


Първо, нека да отбележим, че новите руски пещи за пещи на практика не се различават от внесените аналози. Освен това дори ги надминават. Руските модели са изработени от неръждаема стомана, оборудвани с водоустойчиви термоелементи и също така са оборудвани с електронни устройства за управление.

Електрогревателите "IET" се представят от три модела, които се различават по отношение на мощността. Това е модел 6 вата, 12 и 15 вата. Те са мощни и надеждни устройства в действие. Те са предназначени за просторни бани. Материалът на производство е неръждаема стомана. Обемът на каменното отделение е 45-80 кг. Електрическите връзки са оборудвани с двойна изолация, която ще продължи пет години с непрекъснато използване на пещи (например в обществени бани).

Електрически нагревател "Progress" е пещ, изработена изцяло от неръждаема стомана - дори покрива термоелементи. Това означава, че изобщо няма обикновени метали в тях. Разработчиците гарантират, че тези нагревателни устройства имат повишена надеждност на нагревателните елементи. Иновативният дизайн избягва навлизането на контактни елементи във водата. Възможно е да се програмира температурата с вградения контролен панел, докато на стената е окачен сензор, който отговаря на промените и изпраща специални команди за включване / изключване.

От особен интерес е електрическият нагревател "Кристина". Случаят на тази пещ е направен от неръждаема стомана. Ролята на отоплителния елемент е нискотемпературна нагревателна лента от нихром. Отоплителният механизъм е лесен - лентата се загрява до сравнително ниска температура, но не е червена. В парната баня температурата достига 125 градуса по Целзий. Производителите предупреждават за необходимостта от спазване на стандартите и препоръките относно пропорционалността на зоната на парната баня със силата на нагревателя.

Електрическата фурна е проста

Електрическата пещ е чудо от Твер - Тройка. От дизайнерските особености - впечатляваща дебелина на стените на пещта. Материалът за производство е ниско легирана стомана. Тройната пещ привлича впечатляващ обем камъни - до 250 кг. Широката гама от модели привлича с разнообразието си. Сред стандартните компактни модели можете да намерите сауна с резервоар. И можете да изберете модел с резервоар с подходящ обем. Резервоарите се намират на предната страна, което е голямо допълнение, особено за собствениците на баня без течаща вода.

Печки за вана с резервоар Тройка - отлично решение за привържениците на всички рационални. В края на краищата такъв електрически нагревател може удобно да се намира дори в стая с нисък таван. Отделяемият резервоар може да бъде изваден и дезинфекциран или изплакнат по всяко време. В моделите на марката "Тройка" дизайнът на комина е добре обмислен. Сега не е нужно да се страхувате от проблеми с лошо сцепление поради лошо време. Проблемите с почистването на комина са елиминирани - сега той може да се извърши самостоятелно с помощта на оригиналното вградено устройство.


Надеждно обслужване


Нашата фирма е специализирана в изграждането на различни пещи за вани и сауни, включително и електрически, както и инсталиране и поддръжка на такива отоплителни уреди. Убедени сме, че бъдещето е точно зад тази категория, тъй като електрическите нагреватели са лесни за поддръжка, безопасни и достъпни. В допълнение, закупуване на електрически нагревател, можете да спасите горските ресурси, защото в електрически пещи за отопление само енергия и камъни се използват!



ЗАБЕЛЕЖКА: Въпреки, че прегледът е показал, че местните производители все още не са имали време да представи широка гама от модели, под знака на руско производство, ние сме уверени, (това е отражение на тенденцията на нарастване на потребителското търсене), че бъдещето принадлежи на тях!



В персонала на нашата компания има само най-добрите, квалифицирани служители. Те ще ви помогнат да изберете оптималния модел, въз основа на размера на Вашата вана или сауна, вашите предпочитания. По Ваше желание ще бъде извършена инсталирането на електрическата пещ и нейното стартиране, както и поддръжка. Ние работим с душата, така че ние ще ви помогнем да направите всичко, за да направите вашата сауна уютна!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Домашна фурна за ванаДомашна фурна за вана
Харвия СториХарвия Стори
Пещ за баня от тухлаПещ за баня от тухла
Печка нагревател за саунаПечка нагревател за сауна
Електрически сауниЕлектрически сауни
Пещи за сауниПещи за сауни
Пещи за баниПещи за бани
Печки за баняПечки за баня
Как да изберем печка за баняКак да изберем печка за баня
Електрическа фурна за саунаЕлектрическа фурна за сауна
» » Пещи за бани електрически
© 2021 BggeHat.com