Харвия Стори

Днес може да се каже със сигурност, че е грешка да се смята, че на съвременния световен пазар просто няма една водеща марка, която да може да произвежда продукти, които задоволяват и най-взискателния и четлив потребител. Пещите на Харвия, произведени от едноименната финландска фирма, отдавна са включени в легендата и са силно свързани с известните финландски сауни.

От най-ранните дни на компанията Harvia пещи произвеждат най-благоприятно впечатление за проектиране на иновативни дейности въз основа на богат опит и висока квалификация на капитаните на компанията, който позволява да се въплъти живота на дори най-смелите, а понякога и много неочаквани идеи за дизайн. (Виж също: Пещ със собствени ръце)

Разбира се, всички продукти, произведени под тази марка, са най-реалното произведение на изкуството, което се основава на рационалното използване на най-високотехнологичните системи.


Основното предимство на пещите Харвия


В момента фурна - камини Харви се използва не само в сауната и баните, за които те първоначално са били предназначени, но в повечето от най-големите развлекателни и спортни съоръжения, както и висок клас хотели и почивни центрове в различни страни по света. Сред основните предимства на продуктите на компанията са:



  • Най-широката гама от продукти, произведени от фирмата, включва както дървени, така и електрически пещи, сред които т.нар. Електрически камери са много популярни, контролирани от конвенционално дистанционно управление. Възможно е такива пещи да се конфигурират със същата простота и удобство, например за управление на конвенционален климатик или вентилатор.
  • (Виж също: Монтаж на пещ във вана)

Печки на камини - дърва за огрев



  • Големият подход към производството на продукти ви позволява да не се притеснявате от фалшивите спестявания на консумативи и да използвате само доказани и 100 екологични материали. Така пещ обвивка, направена от класове висококачествена стомана, и редовни изследвания, проведени върху възможно да се определи оптималната форма готова за камини, печки и фурни, които могат да поддържат необходимата температура за дълго време, най-доброто оборудване.

  • Всяка фурна на Харви се отличава с оригинален дизайн, който не прилича на нищо друго, така че всички продукти са особено обичани от дизайнери от цял ​​свят. Без значение, печка за сауна или камина, украсяваща звезда уелнес център или хотел, всички те имат внимателно обмислен и сложен дизайн. Всички продукти, произведени по тази финландска марка, имат няколко диапазона на капацитет, което позволява да се избере най-хармоничното съчетание на атрактивен външен вид и висока функционалност без особени затруднения.

  • Достъпност - печките навсякъде използват тяхната употреба, с едно и също удовлетворение ще бъдат използвани както от вековни традиционалисти, така и от двадесетгодишни привърженици на днешната авангардна мода.
  • (Виж също: Пещ за парната баня)
  • Компанията произвежда не само печки и печки, но и комини. Разбира се, всеки внимателен собственик знае, че използването на консумативи във всеки случай е най-предпочитаният вариант. Поради пълната съвместимост на пещите и комините няма загуба на топлина и качество на крайния проект.


Харвия печки за дървесина


Принципът на работа на пещите Harvia е съвсем прост, пещта е изработена от специална стомана с висока якост, която има дебелина в горната част от най-малко 10 милиметра, което позволява да се увеличат работните ресурси на пещите без ненужни проблеми. В зависимост от предпочитанията на купувачите, пещта, камината или печката могат да бъдат боядисани със защитна огнеупорна боя или да бъдат изработени от неръждаема стомана. Трайността на крайния продукт изобщо не се влияе от този момент.

Принципът на действие на пещите

Всички модели печки на дърва Harvia са оборудвани с чугунени врати с топлоустойчив ултра силен стъклен екран, което ви позволява да се наслаждавате на странната игра на истински жив пламък в камина. Интересното е, че като гориво в тези пещи е позволено да се използват както обикновени дърва за огрев, така и торфени брикети. (Виж също: Тухлена фурна за дома)

Икономичният разход на гориво се дължи на добре обмислената и внимателно проектирана система за циркулация на горещия въздух, която е отличителен белег на всички печки на дърва Harvia. Нагревателят тук е вид междинна връзка, която улеснява прехвърлянето на топлина от пещта в околното пространство на помещението.


Видове печки за дървообработка


В момента Харвия произвежда два вида печки за изгаряне на дърва:



  • фурна-камина harvia, с цикличен период на работа, позволяващи предварително подгряване на парното помещение;

  • Пещ за непрекъснато действие, която продължава да се нагрява, докато процедурите за баня се извършват.
  • (Виж също: Тухлена фурна със собствени ръце)


Едновременно с това експертите съветват да се обърне специално внимание на онези пещи, които нямат обичайното лесно отопляемо тяло, а "студените". Отоплителният въздух в такива конструкции циркулира изключително чрез специални тубули, които са оборудвани директно вътре в корпуса, което прави възможно увеличаването на безопасността на печката дори в затворени пространства.



Всички модели на пещите на тази марка са в състояние не само да създават пара и да загряват въздуха в парната баня, но и да затоплят водата и да отопляват съблекалнята.



Устройството на пещта Харвия

Дизайнът на фурната Harvia, работеща с дърва за огрев, е както следва. Пещта загрява камъните, с което се загрява цялата стая на парната баня. Но основната разлика между продуктите на фирмата се крие във факта, че по време на строителните работи парната баня не прегрява. Температурата се коригира до оптималното за конкретен потребител, което предотвратява появата на изгаряния на кожата и дихателните пътища.

Средно пещите, които имат гореща черупка, могат да затоплят температурата на въздуха до 100 градуса по Целзий, но такива проекти са изключително опасни по отношение на изгаряния. В тази връзка най-предпочитаните в това отношение могат да се считат за пещи, които имат студени обвивки. Нагряването на парното помещение в този случай се извършва с помощта на специални отвори в корпуса, през които загряваният въздух напуска.


Харвия Електрически фурни


Изборът на пещта "Харвия", функционираща по електричество, днес е замислен избор на грамотен човек, който при покупката разчита единствено на обратна връзка от потребителите, живеещи в повече от 60 страни по света. Всички електрически фурни Harvia се отличават с невероятна лекота на използване, висока надеждност и издръжливост.

Независимо от доста високата цена на електрическите пещи на Harvia, всички продукти на тази компания в сравнение със сходни модели на конкурентите й са възвращаемост и просто невероятно икономични и непретенциозни по отношение на работата и необходимите периодични ремонти.

Много клиенти вече са отбелязали основните предимства на пещите Харвия, сред които са:



  • Оригинален дизайн;

  • Устойчивост и надеждност;

  • Достъпност и лекота на използване.


Не можем да споменем недостатъците на пещите на Харвия, между които трябва да отбележим:



  • Някои недостатъци в дизайна на пещта, така че например камъните в тях се поставят директно върху електрически тийнейджъри. В същото време много хора, по навик, пръскат вода върху камъните, като по този начин развалят скъпо оборудване. В резултат на това може да са необходими скъпи ремонтни дейности, при които просто ще бъде невъзможно да използвате сауна или сауна.


Монтиране на печките на Харви със собствените си ръце



  • Управлението на електрическата пещ винаги е с доста сложно устройство, така че в случай на някакви проблеми, ще трябва да се свържете с специалистите, тъй като не е възможно да ги коригирате сами. Инсталирането на пещите Harvia от нашите собствени ръце често не е възможно, но с необходимата старание и умения е възможно.


Технически характеристики на работата на електрически печки


Основната отличителна черта, осигуряваща максимален комфорт за печките Harvia, е правилно считана за вградено дистанционно управление. За бързо затопляне на стаята за парна баня потребителите трябва само да изберат и натиснете съответния бутон на дистанционното управление, за да изберат най-оптималния режим на отопление. Всички останали проблеми с изпълнението на неговите директни функции, Харвия ще може да поеме, така че клиентът да получи уютна и удобна парна стая без никакви трудности, усилия и разходи за време.

По време на експлоатацията си пещта прекарват минимално количество електроенергия, така че те бързо се изплащат с максимална топлинна мощност.

В допълнение към дървените и електрически пещи, произведени от Harvia, има и инфрачервени нагреватели, които могат да бъдат закупени в почти всеки дизайн. Освен това специалистите на компанията непрекъснато усъвършенстват продуктите си в съответствие с най-новите модни и технологични тенденции и решения.

Електрическа печка Харви във всички основни моменти от експлоатация се проявява най-високо ниво - това е непретенциозен, е просто феноменален издръжливост, сила варира в рамките на разумните граници, и за затопляне на въздуха в една стая до 100 градуса по Целзий управлява само за няколко минути. Тези проекти са идеалното решение както за инсталиране в конвенционални вили и сауни за индивидуална употреба, така и на обществени места.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пещи за вили, чугунениПещи за вили, чугунени
Пещ за баня от тухлаПещ за баня от тухла
Газови пещи за баняГазови пещи за баня
Пещи за сауниПещи за сауни
Финландски пещи за саунаФинландски пещи за сауна
Как да изберем камина-фурна за лятна резиденцияКак да изберем камина-фурна за лятна резиденция
Камините за печки за къщи се избират по-често от потребителитеКамините за печки за къщи се избират по-често от потребителите
Пещи с гореща вана за ванаПещи с гореща вана за вана
Европейските камини, водещи немски и чешки производителиЕвропейските камини, водещи немски и чешки производители
Известни чуждестранни и местни производители на биогориваИзвестни чуждестранни и местни производители на биогорива
» » Харвия Стори
© 2021 BggeHat.com