Топки от компанията jotul Какво може да изненада норвежците?

Пещта от компанията JotulВ предградията на норвежката столица Осло през 1853 г. е създаден "Кварнър Брюг". От него фирмата Jotul (Jøtul) води началото си. През първите десетилетия тя трябваше да преодолее много трудности в борбата за престижно място на пазара на отоплителни системи. Особено успешен Jotul е станал през последните 10 години. Сега тя е достигнала световно ниво, има представителства във всички части на земното кълбо, включително Русия.

Собствениците на компанията се грижат предимно за модерни технологии, висококачествени материали и уникален дизайн. Всички тези цели се постигат чрез професионална работа на кадрите.

В Русия пещи Jotul са предизвикали голям интерес. Климатът в по-голямата част на страната изисква намирането на най-ефективните начини за отопление на помещенията. Това е, което предлага фирмата, като пусне на пазара своите камини и печки.

Какви са добрите продукти на норвежците?

  • Като материал за цялото тяло беше избран чугун с най-висока надеждност. Това означава, че в пещта "Йотул" никога няма да има деформация на стените или увиване на вратата. Силата на материала зависи от гаранционния срок. Обикновено тя е най-малко 10 години за всички пещи.
  • Предимството на пещта Jotul е и продължителното време на горене в режима на опушване (8-10 часа). Максималният режим на горене позволява да се затопли най-голямата стая в най-кратки срокове.
  • Предимството на пещите Jotul по отношение на екологията е, че имат вторична система за последващо изгаряне. Това гарантира пълно и чисто изгаряне. Пещите не замърсяват атмосферата и също така консумират много по-малко дърва за огрев, отколкото други пещи. В допълнение, по-малко сажди се отлагат в комина. По този начин се увеличава експлоатационният живот и вероятността от пожар намалява.

При избора на печка клиентът винаги предварително определя мястото, където ще стои. Компанията Jotul взема под внимание желанията на клиентите и произвежда продукти от различни размери и форми за монтаж в големи помещения, дневни, студиа и малки помещения. Можете също така да изберете ъглова фурна или специално проектирана за инсталация на стена.



Производителите са се погрижили и за допълнителни елементи, които дават на пещите специален комфорт. Можете да избирате крака с различни дължини, различни видове горелки, подови листа от различни декоративни материали. Компанията Jotul предлага най-широк избор от цветове за своите продукти - от бяло до кафяво или синьо-черно. Мат черни и сиви пещи са най-подходящи.

Jotul постоянно подобрява продукцията си. Създават се нови модели. Много от вариантите печелят в състезания. Хит в поредицата пещи Yotul беше модел с допълнителен бойлер. Тя е изработена от висококачествена стомана и е с форма на цилиндър. Топлата вода се доставя например до джотол I 80, I 18 и Jotul 570. Моделите, които имат устройство за впръскване на външен въздух, имат голямо търсене, което значително подобрява качеството на въздуха в помещението.

Пещта с това качество и дизайн е символ на най-високото технологично ниво.

От нашите приятели: pechivdom.ru

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем правилната каминаКак да изберем правилната камина
Европейските камини, водещи немски и чешки производителиЕвропейските камини, водещи немски и чешки производители
В прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цениВ прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цени
Изсмукватели на дим във фирматаИзсмукватели на дим във фирмата
Изграждане на басейни от акватовия рай на компаниятаИзграждане на басейни от акватовия рай на компанията
Модерни нови сгради за културната столица на Русия от n-buildruМодерни нови сгради за културната столица на Русия от n-buildru
Компанията златна плаза мебели от най-добрите производители на достъпна ценаКомпанията златна плаза мебели от най-добрите производители на достъпна цена
Като че ли в бастион зад стоманената врата на фирмения бастионКато че ли в бастион зад стоманената врата на фирмения бастион
Качествени елементи на тръбопроводните системи на аквалендаКачествени елементи на тръбопроводните системи на акваленда
Купете греда от производителя erbrusКупете греда от производителя erbrus
» » Топки от компанията jotul Какво може да изненада норвежците?
© 2021 BggeHat.com