Пещи с гореща вана за вана

Сред местните марки няма много много добри имена. Това разбира се не означава името на марката, но какво се крие под нея. Пещи Teplodar за баня - euphonious име и съвсем съответства на име функционален. Тази статия представя кратък преглед на основните серии от пещи от Tepodar, както и техните предимства и характеристики, които трябва да бъдат толерирани.

Пещи Teplodar за баня


Накратко за компанията


Продуктите с тази марка са произведени повече от 15 години - от 1997 г. насам. Въпреки това, истински популярните и признати на пазара "Teplodar" се превърнаха в новото хилядолетие. Въпросът е в правилно направените цени - руските пещи се предлагат с нов маркетингов подход, в съответствие с дизайна и технологиите от Европа. Разбира се, при запазване на прилични цени за продуктите. (Виж също: Пещи за сауни)

Ето само някои основни факти за фирмата производител "Teplodar". Гамата отоплителни уреди включва повече от 20 линии и повече от 100 модела. Сред тях:



  • Пещи Teplodar за сауна и вана, включително - електрически;

  • Камини и камини на дърва;

  • Отоплителни системи и котли;

  • Комини, камини и различни аксесоари.


Като основен материал се използва листова стомана, така че продуктите на "Теплодар" се различават по време на експлоатация и ергономичност в експлоатация.


Предимства на пещи Teplodar


Разбира се, всеки модел ще има свои собствени характеристики, които ще го отличат от конкурентните пещи. Въпреки това, всички продукти се комбинират: (Виж също: Електрическа фурна за сауна)



  1. Надеждност и издръжливост на конструктивния механизъм - на всеки продукт ще бъде дадена гаранция за няколко години успешна работа.

  2. Повишен топлопренос, който се постига благодарение на преразпределението на енергията от електрическите нагревателни елементи и натрупването в пещта.

  3. Икономическо потребление на ресурси. По-специално, това се отнася за електрически пещи с умерена консумация на енергия.
  4. (Виж също: Пещи за бани електрически)
  5. Естетичен вид: избор на няколко стила и вида пещи, с регулиране на микроклимата, удобно дистанционно управление и др.


Пещ Теплодар

Несъмнено всяка пещ Tepodar се потвърждава от сертификат за международно съответствие със стандартите за качество. Той може да се използва за различаване на степента на стомана, използвана при производството на кутията, топлоустойчивостта на стъклото в вратата на вратата и други части - GOST. Всичко в пещта се произвежда с чуждестранно оборудване, използващо технология за лазерно рязане. Стените на печките са щамповани по метода на щанцованите преси, а сглобяването става с участието на CNC ролки. Това е компютърно управлявано управление, което позволява да се премахнат неизправностите и неизправностите в работата на електрическото отопление.


Преглед на отделните гами от печки за бани


Асортиментът от модели в TM Teplodar, главно с акцент върху класиците. Сред тези пещи има както дърво (по вид Сахара), така и електрически парогенератори от типа InSteam-Energy, които създават атмосферата на мокра парна баня в рамките на 5-7 минути след включването. Накратко за всеки от владетелите, за да помогне на читателя да определи избора. (Виж също: Печки за сауна)

Сибир - пещ за вана Теплодар с грубо руско име. Ако искате да организирате истинско пътуване до руска баня, този избор е за вас. При запалването на въздуха от 0 до 100 градуса, измерването отнема само половин час. Тази линия е една от най-старите и произвеждана от завода от 1999 г. насам. Разбира се, в продължение на почти 15 години поредицата се е променила отвъд признанието: районът на конвекционните сейфове се е увеличил, което допуска такова впечатляващо "загряване".

Според топлинните усещания пещ Сибир може да пресъздаде идеалния климат на финландската сауна с ниска влажност (до 30), но висока температура на въздуха - до 140 градуса по Целзий. Благодарение на хромираната неръждаема стомана, конструкцията издържа на огромни температурни натоварвания и също така е предназначена за търговска употреба. Препоръчваме ви да обърнете внимание на следните модификации на линията Sibir:



  • Сибир-Профи - за експлоатация на места за обществено ползване с повишен марж на безопасност и дебелина на ламарина 4 мм;
  • (Виж също: Карта на сайта)
  • Сибир-Панорама - с топлоустойчива стъклена врата 17 инча в диагонал. За да избегнат отварянето на вратата и неприятните изненади, дизайнерите разработиха огнеупорен маншет.




Пещите на Сибир имат функция за дистанционно включване на отоплението на водата, те са оборудвани с интегриран топлообменник. По този начин имате възможност да поставите резервоар в съблекалнята.

Бих искал да отбележа, че всички пещи - камини "Теплодар" се доставят без камъни до печката и без комин. Те могат да бъдат закупени срещу заплащане.

пещи-камини Teplodar

Сахара е традиционна финландска фурна, която ще направи климата в банята по-мек и по-близо до финландската сауна. Интересно е, че дизайнът на модела е лишен от остри ъгли. И това се прави не само за безопасност или правилно преразпределение на топлинната енергия. Това е и почит към художествения дизайн, прилагането на принципа на златния раздел.

Има само три модификации на печките - Сахара 16, 24 и Про. Всеки от тях има отделни индикатори за мощност, един и същ бойлер и една симетрична пещ. Изберете модели с парогенератор, състоящ се от няколко камери. В такива фурни парата излиза мокра и мека, а нагряването на парната стая се извършва 20 минути след началото на пещта. Между другото, последният е направен от легирана стомана с съдържание на хром 13 (версия Pro-17). Всички пещи имат резервоар за вода с капацитет 33 литра, както и скъсен канал за подаване на гориво.

Rus е идеалното отоплително тяло за истинска руска баня, която управлява точно правилното ниво на влажност във въздуха. Пещта Teplodar-Rus е конвекционен нагревател. Подобно на предходните редове, има модификация Rus-Panorama със стъклена камина, позволяваща ви да се насладите на истинския пламък. Системата за самоохлаждане на стъклото във вратите предупреждава, че няма да се напука. И също така модели 16, 24 и Profi, всеки се характеризира със специални индикатори на силата и мощността на отоплението.

Сибирска скала - специална печка камина "Теплодар", оборудвана с елегантна кована мрежа за нагревател. Дизайнът на пещта, затворен в оригиналната рамка на решетката, ви позволява да поддържате идеалната ефективност и да създадете най-лекия за възприемане на пара от тялото. Фурната е предназначена за 180 кг камъни и за стаята на парна баня до 20 кубични метра. Патентованата технология на перфориран конвектор осигурява по-дълъг експлоатационен живот на пещта. Цялото инфрачервено лъчение се прехвърля към нагряването на камъните, в резултат на това само полезната топлина достига до тялото. Дайте на модела на сибирската скала само 30 минути, за да запалите парната стая до желаната температура и след 50 минути стаята е напълно готова да приеме гостите.

печка камина Teplodar

Cascade - оригиналното решение, подходящо за бани в стила на единство с природата. Подобни пещи за вани в Теплодар се характеризират с гладки линии и каменна украса, които в допълнение към декоративните, изпълняват функцията на приемане на топлина. Смята се, че моделът Каскада е усвоил предимствата на няколко владетели: здравината на стените от 4 мм стомана от моделите на Сибир-Профи, оригиналния дизайн от Сибирския клиф и др. Ефективен конвекторен корпус и въобще се превърна във визитната карта на линията от "Теплодар". Както обикновено, парният генератор от много секции топи помещението до подходяща температура само за 30 минути.

Домна е истинска дървена фурна за вашето парно помещение, с вертикална пещ и оригинален корпус с предния панел от легирана стомана и решетъчни странични стени. Към горната част на нагревателя се напълват камъни, чиято маса е 140 кг. Освен това в отделението на пещта има вътрешен нагревател, който се загрява до още по-висок праг. Парата на изхода има фино диспергирана структура и е по-лесна за възприемане от белите дробове.

Това е основната линия пещи за бани и сауни "Теплодар". Освен това на клиентите се предлага широка гама от аксесоари - резервоари с различен капацитет, зидарски мрежи, също с различни диаметри на отворите, защитни врати, радиатори и компоненти за комини. Разбира се, марката "Теплодар" намира своя потребител в различен сегмент.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пещи за вили, чугунениПещи за вили, чугунени
Харвия СториХарвия Стори
Пещи за бани електрическиПещи за бани електрически
Пещ за баня от тухлаПещ за баня от тухла
Електрически сауниЕлектрически сауни
Пещи за сауниПещи за сауни
Пещи за баниПещи за бани
Индукционна фурна със собствени ръцеИндукционна фурна със собствени ръце
Чугунени пещи за баняЧугунени пещи за баня
Как да изберем печка за баняКак да изберем печка за баня
» » Пещи с гореща вана за вана
© 2021 BggeHat.com