Популярна рецепта за яйца за пушене е подробно описание

При готвене, много вкусни и оригинални ястия. Те включват пушени яйца, които са отлична закуска. Можете да закупите този продукт в магазина, но ако го приготвите сами, можете да изненадате гостите. Те могат да бъдат сервирани като отделна закуска със зеленчуци или добавени към салати. Пушените яйца са невероятно ястие, което може да се приготви у дома. Има няколко начина да приготвите пушени яйца и преди да започнете да готвите, вземете подходяща рецепта за себе си.

За да подготвите тази оригинална закуска, може да се наложи не само определени продукти, но и специални устройства. За да получите всичко, от което имате нужда, можете да започнете готвенето. Процесът на приготвяне на такова ястие, като пушените яйца, е по-лесно и по-бързо за пръв път, ако използвате поетапна рецепта. Постепенно ще можете да запомните необходимата консистенция и количество съставки, необходими за приготвянето на пушени яйца от пилета, и рецептата вече няма да е необходима.

Можете да сервирате пушени пилешки яйца за закуска, обяд, вечеря, както и за празнична трапеза и маса за шведска маса. Един от начините да направите пушени яйца е класическа рецепта. В бъдеще можете да добавяте или премахвате съставки от композицията по ваше желание, но за първи път се придържайте към тази проста рецепта. Основната съставка са яйцата. Можете да готвите всяка сума, но помислете за пропорциите на подправките и подправките. Една от важните съставки при приготвянето на пушени яйца за пиле е течният дим, който придава на ястието невероятен вкус и вкус. Ще са необходими и следните компоненти:

  • пресни пилешки яйца в количество 5-6 броя;
  • 0,5 литра вода;
  • 1 половин лук или малък лук;
  • 3 чаени лъжици захар;
  • 2 супени лъжици сол;
  • 1/4 чаена лъжичка джинджифил;
  • ароматна пипер в количество от 5-6 грама;
  • 2 супени лъжици лук;
  • 2 супени лъжици течен дим.
Препоръчваме: пушене пуйка у дома

Как протича процесът на готвене?

Рецептата не е трудна. Поставете вода на горещ огън и изчакайте да заври. Необходимо е фино да накълцате лука и да го разбъркате с подправки и подправки, след това добавете към тигана с вряща вода.



След това трябва да поставите необходимото количество лук и да готвите около 3-4 минути след варенето. След това тавата трябва да се извади от огъня, филтрира се, наляво, за да се охлади напълно и добави течен дим.

Докато варената смес се охлажда, трябва да сваряте яйцата, да ги обелите от черупката и да ги поставите в тенджера с готовата смес.

След това трябва да отнеме около 4-5 часа, а пушените пилешки яйца са готови за консумация. За да премахнете остатъците от люспи и лук, можете да избършете пушените яйца със салфетка и да сервирате на масата. Това е цялата рецепта за готвене на вкусно ястие!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пилеРецепти за салати стъпка по стъпка с пушено пиле
Прости и вкусни салати от пушена пилешка гърдаПрости и вкусни салати от пушена пилешка гърда
Люляк и класическа салата с гъби и пушено пилеЛюляк и класическа салата с гъби и пушено пиле
Рецепти от салати с пушено пиле и ананасРецепти от салати с пушено пиле и ананас
Готвене на горещо пушени ребра в маринатаГотвене на горещо пушени ребра в марината
Вкусни рецепти за салати с боб и пушено пилеВкусни рецепти за салати с боб и пушено пиле
Две оригинални салати с пушена рибаДве оригинални салати с пушена риба
Приготвяме салата с пушени колбаси и корейски морковиПриготвяме салата с пушени колбаси и корейски моркови
Ароматна супа за готвене с пушени ребраАроматна супа за готвене с пушени ребра
Оливие и германска салата с пушена наденицаОливие и германска салата с пушена наденица
» » Популярна рецепта за яйца за пушене е подробно описание
© 2021 BggeHat.com