Евророва преглежда, плюсове и отрицателни послания

Йеродрова, чиито приложения са дадени по-долу, са стърготини, пресовани в брикети и пелети. Такова дърво е намерило широко приложение в разпалването на печки и камини от частни къщи, пещи на вани и сауни. Европейците дори успешно практикуване на тяхното използване евро-дърва за огрев в кафенета и ресторанти, където се извършва готвене на открит огън - на скара или грил.

предимства:

Такова гориво има редица предимства пред конвенционалните дърва за огрев:

  • екологична съвместимост - не се отделят вредни вещества по време на изгаряне и съхранение;
  • икономическите разходи;
  • относително малка себестойност;
  • отсъствие на дим по време на изгаряне;
  • висока температура и продължителност на изгарянето;
  • запазване на компактна форма;
  • липса на горивни отпадъци;
  • безопасност - няма възможност за самозапалване;
  • заемат малка площ с голяма маса.

Гледайте видео за предимствата на Eurodoors



недостатъци:

Eurodoors практически няма недостатъци. Тези недостатъци могат да бъдат приписани само се различават в зависимост от плътността на производителя на марката и състав на продукта, както и необходимостта да се адаптират към използването им във фурната, тъй като брикетите могат да причинят прегряване и нейните тръби.

цена

В зависимост от това коя фирма произвежда евродрова, цената за тях е различна. Става въпрос за качеството на използваните суровини, надеждността на използваната технология и прогресивността на оборудването. Цената за един тон гориво брикети варира между 5000-8500 рубли (1400-2400 гривна).

Yevrodrova - горивните брикети, чиито прегледи в тази статия по-долу са по-добри от всяка реклама, говорят за рационалността и удобството на приложението им.

Уважаеми читатели, оставете отзивите си за Eurodoors в коментарите към статията!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Горивни брикети за камини и печки, обща информация за съвременните гориваГоривни брикети за камини и печки, обща информация за съвременните горива
Брикети за отоплениеБрикети за отопление
Брикети за пещи за пещиБрикети за пещи за пещи
Как да направите брикети с гориво със собствените си ръце, лесни инструкцииКак да направите брикети с гориво със собствените си ръце, лесни инструкции
Горивни брикети от слънчогледови семена и люспи от слънчоглед, общ прегледГоривни брикети от слънчогледови семена и люспи от слънчоглед, общ преглед
Как се организира производството на горивни брикети, бизнес тънкостите?Как се организира производството на горивни брикети, бизнес тънкостите?
Печки за изгаряне на дърва за отопление на домаПечки за изгаряне на дърва за отопление на дома
Какъв вид камини за дачата саКакъв вид камини за дачата са
Как да нагреете пещ с гориво брикети, как да ги запалимКак да нагреете пещ с гориво брикети, как да ги запалим
Колко пелети за хората? Или нови дърва за огрев с повишена топлинна мощност!Колко пелети за хората? Или нови дърва за огрев с повишена топлинна мощност!
» » Евророва преглежда, плюсове и отрицателни послания
© 2021 BggeHat.com