Облицоване на фурната от собствени ръце

Неговата къща е различна от апартамента в жилищна сграда, че може да инсталира печка на дърва. Къщата с фурната винаги изглежда по-уютна и храната, приготвена на печката, е по-вкусна. За да може фурната да продължи дълго време, тя трябва да бъде инсталирана правилно.

Да положиш печките със собствените си ръце беше правилно, трябва да имаш някои знания и умения. Преди да започнете, е необходимо да подготвите яма за него. Дълбочината на разкопките трябва да бъде 50 сантиметра, а площта му трябва да надвишава площта на пещта с 10-15 сантиметра. Предпоставка за завършване на работата по изкопни работи е, че дъното му е покрито непременно с камъни с пясък или натрошен камък. За по-добро запечатване, тази особена възглавница се напоява.

За да се запази строителния материал, основата с изкачване постепенно се изхвърля до размера на основата на самата пещ. Основата и подът ще бъдат разделени от тухлена зидария, която е положена с циментова замазка, а първият ред от зидария, а основата е допълнително облицована с покривен материал за подобряване на хидроизолацията.

Има случаи, когато полагането на пещта се извършва директно върху самия под, без да се копае ямата. Ако имате намерение да го поставите по този начин, трябва да го инсталирате на окопите, да покриете покривния материал и да излеете бетона.



Ако за полагането на основата се използва циментова замазка, за полагането на пещта се използва глинен разтвор. Решението в този случай не трябва да се злоупотребява, за да се намалят топлинните загуби и да се подобри цялата структура директно, също и преди зидарията, трябва внимателно да попиете тухла. Когато полагате пещ с заоблени ъгли, тези места трябва внимателно да бъдат обработени.

Специално внимание трябва да се обърне на поставянето директно в пещта и стените на комина, ако е възможно, те трябва да бъдат възможно най-гладки. Ако пещта е в контакт със запалими конструкции, е необходимо да им се осигури определена изолация с дебелина на една тухла. И за да се намали със сигурност вероятността от пожар между конструкцията и тухла, изложени базалтовата карта. Също така е необходимо тази конструкция да се свърже към пещта за тази жица.

Вратата на камината е фиксирана с игли за плетене или котви, които не трябва да бъдат силно усукани, тъй като при загряване металът има свойството да се разширява. И за запечатването му използвайте азбест или базалт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Облицоване на фурната със собствени плочкиОблицоване на фурната със собствени плочки
Стъклокеражи със собствени ръцеСтъклокеражи със собствени ръце
Разтвор на фурнатаРазтвор на фурната
Как да оформя печкатаКак да оформя печката
Как да стреля печкаКак да стреля печка
Фурна с формата на звънец със собствени ръцеФурна с формата на звънец със собствени ръце
Печка на улицата със собствените си ръцеПечка на улицата със собствените си ръце
Печка с печка със собствени ръцеПечка с печка със собствени ръце
Шведска фурна със собствени ръцеШведска фурна със собствени ръце
Изграждане на камини от собствени ръцеИзграждане на камини от собствени ръце
» » Облицоване на фурната от собствени ръце
© 2021 BggeHat.com