Основните материали, използвани за шумоизолация

Основните материали, използвани за шумоизолация

Към днешна дата има много начини за шумоизолация на помещенията. Най-често използваните материали за шумоизолация са:

Звукоизолация на стените с гипс. Ако живеете в панелна къща, в този случай проблемът с шумоизолацията не е много труден. Шумът в стаята идва чрез конкретни пори, пукнатини и прокара топката през, в този случай, на шпакловка на стените - това е чудесен начин да се предпази от шум. Не си струва спестяване, ламперия всяка стена, ще предостави на стаята приятна атмосфера и да направи идеалното място за довършителни стени.

Звукоизолация с гипсокартон. Този метод на шумоизолация е един от най-често срещаните. Преди да инсталирате сухото строителство, трябва да разгледате внимателно стените, това е необходимо, за да идентифицирате всички пукнатини и чипове и да се отървете от тях. След това, изграждане на дървена рамка около периметъра на цялата стена, поставя специални шумопоглъщащи материали в рамката.



Тези материали могат да бъдат закупени в удобни ролки, в изграждането на рамката трябва да се вземе предвид ширината, в този случай, няма да е трудно да се сложи на изброените материали в кадъра, което от своя страна притежава цялата структура. Най-добри резултати могат да бъдат постигнати с помощта на вградения във въздуха, така че е важно да се купи на рамката баровете или летви, които са по-дебели от ширината на изолационния материал. След като се събуди инсталирано в получените канали, стените могат да бъдат покрити с гипс.

За човек, който притежава строителни умения, не е трудно да се събуди шумоизолация с гипсокартон. Ако не разбирате нещо, погледнете инструкциите за стъпка по стъпка в интернет. Можете също така да наемете специалист, който е професионален и в кратък срок да се справите с работата.

Звукоизолационни плочи. Това е друг начин да направите звукоизолирани стени в дома. В строителния пазар съществуват различни марки и видове плочи, които имат редица предимства. Такива плочи се пресоват и се третират с различна основа: камък или дървесна вата. С помощта на специални дюбели, малки панели са монтирани директно към стената, ставите се обработват със специална замазка. Този тип звукоизолация придобива популярност, тъй като една стена може да бъде обработена за кратко време без много трудности.

Е, ако се интересувате от евтина акрилна вана - посетете сайта aquatap.ru. Само там ще намерите качествени бани за вашата баня на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Шумоизолацията на стените в апартамент предпазва жилището от външни звуциШумоизолацията на стените в апартамент предпазва жилището от външни звуци
Звукоизолация на пода в дървена къщаЗвукоизолация на пода в дървена къща
Опънати тавани с шумоизолация - избор на материалиОпънати тавани с шумоизолация - избор на материали
Как правилната звукова изолация в апартамента влияе върху уюта и спокойствието в къщата?Как правилната звукова изолация в апартамента влияе върху уюта и спокойствието в къщата?
Шумоизолацията на канализационната тръба забравя за външни звуци!Шумоизолацията на канализационната тръба забравя за външни звуци!
Шумоизолация на тавана със собствените си ръце - тишина и тишина в къщатаШумоизолация на тавана със собствените си ръце - тишина и тишина в къщата
Как да звучи правилно стени в апартамент със собствените си ръце?Как да звучи правилно стени в апартамент със собствените си ръце?
Звукоизолация на подовите материали и работна поръчкаЗвукоизолация на подовите материали и работна поръчка
Звукоизолиращи материали за тавана - характеристикаЗвукоизолиращи материали за тавана - характеристика
Акустични таванни опции за шумоизолацияАкустични таванни опции за шумоизолация
» » Основните материали, използвани за шумоизолация
© 2021 BggeHat.com