Как да избегнем грешки при изграждането на стени?

Предимства и недостатъци на бетонни бетонни къщи

Грешки, направени по време на изграждането на стени, да се определи най-трудно. Освен това, това не винаги е възможно по принцип. Ето защо е толкова важно да наблюдавате технологията, а не да спазвате дизайна или строителните материали. Това винаги води до допълнителни разходи за строителство.

Така че, когато изграждате стени от такива леки материали като черупката или газобетон, не можете да спасите армировката. На стените без фитинги могат бързо да се появят пукнатини, тъй като такива материали нямат висока якост на огъване и могат да се деформират под въздействието на натоварването от припокривания. За да коригирате тази грешка, трябва да настроите маяци на пукнатините, които се появяват, и да извършите усилването в съответствие с правилата. Ако дълбочината и дължината на пукнатините не се увеличават, те могат да бъдат запечатани със специално решение. Но най-важното е, че всичко това може да се избегне, ако се движат по цокъла едновременно и по периметъра стените на стоманобетонна монолитна колан, за да се застъпват, което се позовава на него.
Друга често срещана грешка - изграждането на стени от материали, които се различават по различна топлопроводимост. Това в никакъв случай не може да се направи, защото ако стената е изградена от един материал, например, керамични блокове, кръглите вложки от материал с висока топлопроводимост (например тухли), кондензацията може да се натрупват, което води първо структура омокрящи, и постепенно и за унищожаването му. Така, че вкарването на различен материал може да бъде направено само когато е абсолютно необходимо - например, когато необходимостта от стоманобетонни мостове. В този случай такива елементи трябва да се поставят отвътре, ако е възможно, и отвън - да се извършва топлоизолация.



По принцип изолацията на стените трябва да се третира с голяма сериозност. Ако нагревателят е инсталиран безгрижно, на пукнатините фасадните може да се появи във времето, което ще доведе до разслояване не само мазилка, но също така и изолация. Поправи тази грешка може да бъде само в случай, ако премахнете финала и напълно ремонтирам изолацията, така че изолационния материал е поставено с разширяването ставите и чинията си плътно притиснати един към друг.

Също така, когато изграждате стени, наблюдавайте нивата на влага. издигането му може да се говори за изтичане на покрив, увреждане на канали или конденз поради грешки в изчисленията, които трябва да бъдат разгледани на етапа на строителство.

Е, като посетите https://sib-remont.com, ще намерите качествен ремонт на апартаменти до ключ в Новосибирск на разумна цена. Само там ще помогнете да направите интелигентен ремонт без допълнителни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изчисляване на основата на лентатаИзчисляване на основата на лентата
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Как да избегнем грешки в дизайна на банята?Как да избегнем грешки в дизайна на банята?
Бетонови плочиБетонови плочи
Изграждане на вана от газов блокИзграждане на вана от газов блок
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Къща от бетонни конструкцииКъща от бетонни конструкции
Сортове светлинни стени блоковеСортове светлинни стени блокове
Изграждаме стени от газобетонИзграждаме стени от газобетон
» » Как да избегнем грешки при изграждането на стени?
© 2021 BggeHat.com