Как да избегнете грешки при намокряне

Първо, трябва да подготвите повърхността на стената - да я почистите от прах и мръсотия, което ще предотврати силната адхезия на изолацията към повърхността на стената. При извършване на монтажа на нагревателя е необходимо здраво да се закрепят плочите една към друга, така че да няма празнини между тях. Адхезивният състав, който ги прониква, образува "студен мост" и по време на кондензацията ще доведе до разрушаване на подсилващия слой. Поради това на повърхността на декоративната мазилка се появяват пукнатини, има нарушения на топлоизолацията и външния вид на фасадата на сградата.

Неграмотна, подложена на усилване стъклена мрежа, без да се припокриват помежду си, също може да доведе до образуване на дефекти и пукнатини върху слоя от гипс. В такъв случай решетката винаги трябва да се полага на повърхността приблизително ширина от около десет сантиметра.

Дюбелите за крайното закрепване на топлоизолатора трябва да бъдат направени от пластмаса, за да се предотврати образуването на "студени мостове". Освен това те трябва да бъдат защитени с пластмасова термична глава. Броят на дюбелите за закрепване трябва да отговаря на инструкциите за монтаж. Невъзможно е те да изпъкват от топлоизолационния слой и в същото време да бъдат погребани в него. Това ще ви помогне да деформирате мазилката и да намалите функциите на дюбелите.



Спестяванията при нанасянето на мазилки също няма да доведат до нищо добро. Ако фасадната мазилка се нанася с тънък слой, тогава няма да може да се изравни повърхността и да се маскират шевовете между изолационните плочи. По време на мазилката, трябва да защитите покритието слой от слънцето и дъжд. За това трябва да бъде окачен защитен филм върху скелето.

И най-важното нещо в тази работа е, че за високо качество на работата на топлоизолация на всички компоненти, които ще се използват при работата трябва да бъдат от един и същ производител, както се изисква, така че те да се максимизира комбинират помежду си в изпълнение и композиция , В противен случай, никой не може да ви даде гаранция, че методите, използвани за топлоизолация на сгради материали, носят топлината и жалбата на вашия дом за дълго време.

Е, като кликнете върху връзката, ще намерите всичко за работата с метални конструкции. Само там е всичко за инсталирането и монтажа на всяка метална конструкция без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Затопляне на стените от външни материали и методи за топлоизолацияЗатопляне на стените от външни материали и методи за топлоизолация
Топлоизолация на фасади с пяна технологияТоплоизолация на фасади с пяна технология
Как да изолирам фасадата на къщата с монета със собствените си ръце?Как да изолирам фасадата на къщата с монета със собствените си ръце?
Имам ли нужда от пароизолация за пяна и в какви случаи?Имам ли нужда от пароизолация за пяна и в какви случаи?
Технология на топлоизолацията на фасади с минерална ватаТехнология на топлоизолацията на фасади с минерална вата
Как правилно да изпълнявате мазилката от блокове от пянаКак правилно да изпълнявате мазилката от блокове от пяна
Затопляне на фасади с полистирол, минерална вата или penokleksom?Затопляне на фасади с полистирол, минерална вата или penokleksom?
Как правилно да инсталирате пяна на фасадата на къщатаКак правилно да инсталирате пяна на фасадата на къщата
Полиуретанова лепилна пяна за екструдирана полистиролова пяна, отколкото залепени плочи?Полиуретанова лепилна пяна за екструдирана полистиролова пяна, отколкото залепени плочи?
Технология за затопляне на стената от тухлиТехнология за затопляне на стената от тухли
» » Как да избегнете грешки при намокряне
© 2021 BggeHat.com