Ремонт без грешки

Ремонт без грешки

В ремонта, както във всеки човешки случай, е трудно да се избегнат грешки. Но все пак трябва да се опитате, ако не можете, никога да не допуснете грешка, тогава поне да намалите грешките до минимум. В нашата бележка ще се опитаме да посочим грешките, които повечето хора правят, когато ремонтират домовете си. Най-голямата грешка е липсата на план за действие.

Това може да доведе до повторения и модификации, които вече са направени. Ще бъдат изразходвани много допълнителни материални ресурси, пари, работно време. Следователно, си струва да не бъдете прекалено мързеливи и първо да създадете проект на бъдещия интериор. Желателно е да се направи дори скица. Определете какви материали ще бъдат необходими и какви инструменти ще са необходими. Изчислете финансовите разходи. И след това, въз основа на всичко това, изгответе поредица от произведения. Друга често срещана грешка е опитът да спестите пари и сами да извършите всички ремонти. Това не е наред.



Такива работи като монтаж на системи за водоснабдяване, инсталиране на електрическа инсталация е по-добре поверено на професионалисти. Има тънкости, които често не са известни на феновете, но те могат да доведат до нежелани последствия. Например неправилно монтираните кабели могат да изгорят и да доведат до пожар. Особено не е необходимо да се прехвърлят водоснабдяване, газово оборудване и топлоснабдяване от едно място на друго. Да не говорим, че в апартамента няма толкова много места за поставяне на такива системи, феновете често неправилно определят нивото между началната точка на системата и крайната точка. В резултат сливицата става трудна или изобщо спира. В допълнение, канализацията изобщо не може да бъде толерирана. Той е включен в общата канализационна система.

По същия начин е по-добре да не докосвате батериите. Въпреки това, под перваза на прозореца, където трябва да бъде батерията, тя може да бъде преместена на кратко разстояние. Батерията трябва да се намира точно под перваза на прозореца, тъй като топлият въздух, който идва от акумулатора, трябва да предотврати студа, който идва от прозореца.

Не можеш да се справиш с реконструкцията на апартамента. Това се прави само с разрешение на градската администрация, която се съгласява с реконструкция на базата на заключенията на отдел "Архитектура и строителен надзор" след техническата инвентаризация на Вашия апартамент. Защо е установена тази поръчка? Факт е, че в резултат на аматьорско преустройство могат да се направят неприемливи промени в строежа на къщата, което може да наруши целостта както на столичните стени на къщата, така и на преградите между апартаментите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да избегнем грешки в дизайна на банята?Как да избегнем грешки в дизайна на банята?
Работата по поправка е по-добре да се повери на специалистиРаботата по поправка е по-добре да се повери на специалисти
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Детски бюра в домашния интериорДетски бюра в домашния интериор
Как да направите ремонти в апартамент евтиноКак да направите ремонти в апартамент евтино
Обхватът на грешките по време на ремонт със собствени ръцеОбхватът на грешките по време на ремонт със собствени ръце
Защо трябва да направите проектЗащо трябва да направите проект
Как да започнем ремонта на стаята?Как да започнем ремонта на стаята?
Как да избегнем грешки при изграждането на стени?Как да избегнем грешки при изграждането на стени?
Ремонт на всекидневнатаРемонт на всекидневната
» » Ремонт без грешки
© 2021 BggeHat.com