Монтаж на осветителни тела в опънат таван

Монтаж на осветителни тела в опънат таван

Поставянето на осветление в окачения таван е предмет на редица ограничения. Най-важното е, че лампите с мощност над 50 W * h не могат да се използват за традиционните лампи с нажежаема жичка, а халогенните лампи са ограничени до 35 W * h. Ако мощността на лампите е по-висока, тъканта на тавана ще се нагрее и се разтегли, което ще доведе до нейното завиване.

Можете също така трябва да се има предвид, че ако се планира таван на напрежение да поставите осветителни устройства, тя не може да се направи, в непосредствена близост до припокриване, както и необходимостта да се намали периметъра на няколко сантиметра, за да се настанят необходими комуникации и лампи себе си. И най-хубавото е, ако светлините са леко вдаден дълбоко в тъканта на 3-4 мм, с помощта на прозрачна филм върху краищата на депресиите ще получи мека и разсеяна светлина.

Монтажът на осветителните тела в тавана на опън е както следва. Мрежата се нарязва и получената отвор е поставен над пръстен от материал, устойчив на топлина. В случаите, когато полилей или лампа, разположени над или под равнината на лентата, разреза трябва да се мазилка топлоустойчив материал, тъй като ще даде допълнителни скрепителни елементи и да се предотврати по-нататъшно отклонение на лентата по линията на рязане.



Окабеляване необходимо, за да се монтира на необходимостта да се осигури мрежата, за да се осигури жицата по цялата дължина на повърхността на плочата, за да се избегне увреждане на тавана. Освен това е важно да се има предвид, че на тавана окабеляване участък трябва да бъде предмет на същите правила, които се прилагат, за да отворите окабеляване. Ето защо, всеки проводник трябва да бъде поставен в защитен ръкав в случай на теч от съседите по-горе, и в никакъв случай не може да бъде prokidyval най-добрите си стартер франзела, тъй като това значително увеличава риска от късо съединение. Също така не се допускат различни обрати и повдигане извън кутиите за събиране. В идеалния случай трябва да се постави отделна линия на всяко осветително устройство.

В помещения с висока влажност, например в банята или дори в кухнята, използването на метални маркучи за окабеляване е забранено и всички крепежни елементи трябва да бъдат изработени от пластмаса. Също така е много важно да се използва двойна изолация на всички секции на окабеляването, където е необходимо. Превключвателят не трябва да бъде затворен до нула, а към фазата, а в държача на лампата фазовият проводник ще бъде свързан към отдалечения контакт.

Спазването на тези прости правила ще запази тавана в оригиналната си форма възможно най-дълго и значително ще намали риска от пожар.

Е, допълнете интериорните декоративни елементи. За да изберете и закупите стилни декоративни елементи за вашия дизайн, можете да посетите sungreen.ru.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Електрически крушки за опъвам таван какъв тип да избереЕлектрически крушки за опъвам таван какъв тип да избере
Поставки за тавани за разновидности и характеристики на таванни таваниПоставки за тавани за разновидности и характеристики на таванни тавани
Офис тавани осветление видове и ползиОфис тавани осветление видове и ползи
Как да мислим за подреждането на осветителните тела върху тавана на разтяганеКак да мислим за подреждането на осветителните тела върху тавана на разтягане
Таванни лампи за офис - функцииТаванни лампи за офис - функции
Вградени електрически крушки в таблото инсталиране функцииВградени електрически крушки в таблото инсталиране функции
Монтаж на осветителни тела в монтажните елементи на окачения таванМонтаж на осветителни тела в монтажните елементи на окачения таван
LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
Опции за опъване на таванно осветлениеОпции за опъване на таванно осветление
Индустриални таванни светлини, правилният изборИндустриални таванни светлини, правилният избор
» » Монтаж на осветителни тела в опънат таван
© 2021 BggeHat.com